وزارت علوم برای مقابله با تهدیدات سایبری چه برنامهای دارد؟
محمد علی زلفیگلی در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا درباره برنامههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای مقابله با تهدیدات سایبری اظهار کرد: به تازگی مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم از سایر بخشهای این وزارتخانه مستقل و ساختاری منسجمتر از گذشته برای آن در نظر گرفته شده است.
وی افزود: وظیفه مرکز فناوری اطلاعات وزارت علوم راهبری و هدایت گروههای تخصصی حوزه آیتی در دانشگاهها است. در حقیقت این مرکز وظیفه دارد ضمن تعامل با دانشگاهها بخشی از ظرفیتهای گروههای فعال در حوزه فناوری اطلاعات را به مقابله با تهدیدات سایبری اختصاص دهد و دانش کشور را در این زمینه بهروزرسانی کند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص نحوه استفاده وزارت علوم از دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان و سازمان پدافند غیرعامل برای خنثیسازی تهدیدات دشمن در فضای مجازی بیان کرد: شرکتهای فعال در این زمینه میتوانند در قالب شرکتهای دانشبنیان در پارکهای علم و فناوری سراسر کشور فعالیت خود را ادامه دهند. شرکتهای دانشبنیان در پارکهای علم و فناوری میتوانند علاوه بر استفاده از امکانات این اماکن، سرویسها و خدمات خود را توسعه دهند و ارتباط گستردهتری را با بازار هدف برقرار کنند.
بیشتر بخوانید:
توجه به پدافند غیرعامل در همه حوزهها اجتنابناپذیر است
زلفیگلی ادامه داد: همچنین این شرکتها میتوانند به تدریج خود را به عنوان شتابدهنده معرفی و با افراد صاحب ایده ارتباط برقرار کنند. یعنی حضور در پارکهای علم و فناوری مزیتهای متعددی برای شرکتهای دانشبنیان دارد و آنها را به عنوان تولید کننده محصول یا سرویس و حامی افراد خلاق و نوآور معرفی میکند.
انتهای پیام/۴۱۴۴
انتهای پیام/