صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۲ - ۰۴ تير ۱۴۰۱

امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱

فرصت انتخاب رشته‌ برای داوطلبان مجاز در آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱ ساعت ۲۴ امروز( ۴ تیرماه ۱۴۰۱) به پایان می‌رسد.
کد خبر : 666056

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نتایج اولیه به همراه کارنامه آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ یکشنبه ۲۹ خرداد و دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی (شماره ۲) آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خردادماه ۱۴۰۱ در سایت سازمان سنجش منتشر شده است. متقاضیان مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی باید ابتدا دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی (دفترچه شماره ۲) را مطالعه کنند و سپس با توجه به نتیجه اعلام شده در کارنامه اعلام نتایج اولیه، کدرشته محل‌های مورد نظر خود را استخراج و به ترتیب علاقه مرتب کرده و پس از آن در فرم پیش‌نویس درج کنند.


داوطلبان پس از اطمینان از صحت رشته محل‌های انتخابی خود، تا ساعت ۲۴ شنبه (۴ تیر ۱۴۰۱) فرصت دارند با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری، شماره شناسنامه و یا کد رهگیری که در پایان ثبت‌نام اولیه توسط سیستم به متقاضی داده شده است (درج این اطلاعات برای ورود به برنامه انتخاب رشته ضروری است) کد رشته محل های انتخابی (حداکثر تا ۱۰۰ کدرشته‌محل) و فرم را ثبت و تکمیل کنند. پس از تایید نهایی رشته‌های انتخابی توسط متقاضی، رسید توسط سیستم در اختیار وی قرار داده خواهد شد، در غیر این صورت انتخاب رشته آنان تکمیل نشده است.


متقاضیان مجاز به انتخاب رشته قبل از اقدام به تکمیل فرم انتخاب رشته، بندهای ذیل را مشاهده می‌کنند که در صورت علامت‌گذاری در یکی از این موارد به آن‌ها اجازه انتخاب رشته داده می‌شود. هر زمان مشخص‌ شود که‌ متقاضی‌ حقایقی را عمدی یا سهوی کتمان‌ کرده‌، در هر مرحله (پذیرفته‌شدن‌، حین‌ تحصیل‌ ‌و …) که باشد، از این آزمون‌ محروم‌ خواهد شد:


۱. اطلاعات فوق (معدل کاردانی و کارشناسی، رشته و محل تحصیل دوره کارشناسی و تاریخ فارغ‌التحصیلی) مورد تایید است.


۲. اطلاعات فوق (معدل کاردانی و کارشناسی، رشته و محل تحصیل دوره‌کارشناسی و تاریخ فارغ التحصیلی) مورد تایید نبوده و دارای مغایرت است.


۳. حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ در مقطع کارشناسی فارغ‌التحصیلی خواهم شد / فارغ‌التحصیل نخواهم شد.


توضیحات در خصوص بند ۳: در صورتی که متقاضیان بند ۳ را علامت‌گذاری کنند به آن‌ها اجازه اصلاح و ویرایش معدل، دانشگاه محل تحصیل و تاریخ فراغت از تحصیل داده خواهد شد و پس از ویرایش این موارد و تأیید آن‌ها، اجازه انتخاب رشته به آنان داده می‌شود.


متقاضیانی که در ردیف پذیرفته شدگان نهایی قرار گیرند و به هنگام ثبت‌نام در موسسه محل قبولی، دارای مغایرت معدل باشند با توجه به مصوبات و دستورالعمل‌های مربوط ابتدا از آنان ثبت‌نام مشروط به‌عمل خواهد آمد و پس از بررسی وضعیت علمی چنانچه نمره قبولی را دارا نباشند قبولی آنان لغو خواهد شد. لازم است متقاضیان معدل خود را براساس مفاد بند «یادآوری‌های مهم در رابطه با معدل» مندرج در صفحه ۵ دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی (شماره ۲) این آزمون مورد بررسی قرار دهند تا بین معدل اعلام شده به این سازمان و معدلی که به هنگام قبولی ارائه خواهند کرد، مغایرتی نداشته باشند.


سیستم انتخاب رشته، تا حدودی هوشمند پیش‌بینی شده که در حد امکان خطاهای احتمالی متقاضیان در زمان انتخاب رشته اینترنتی را به آنان تذکر دهد (به‌عنوان مثال: انتخاب کد رشته محلی که متقاضی در آزمون آن شرکت نکرده و یا اینکه در گرایشی از گرایش های رشته امتحانی خود مجاز به انتخاب رشته نشده است). لازم است متقاضیان نسبت به رفع خطاها اقدام کنند. آن دسته از متقاضیانی که در تقاضانامه ثبت‌نامی برای انتخاب رشته‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و دانشگاه پیام‌نور، اعلام علاقمندی نکرده‌اند، در صورتی که حداقل نمره علمی لازم را برای انتخاب رشته‌های این دانشگاه‌ها کسب کرده باشند، در ذیل بند «مشخصات ثبت‌نامی» پیغامی را مبنی بر امکان انتخاب این رشته‌ها در کارنامه اعلام نتایج اولیه مشاهده می کنند.


این دسته از متقاضیان در صورتی‌که علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های مربوط به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و دانشگاه پیام‌نور هستند، باید پس از واریز مبلغ ۲۰۰ هزار ریال بابت اعلام هر مورد علاقمندی به رشته‌های تحصیلی دانشگاه پیام‌نور و یا مؤسسات غیرانتفاعی، از طریق سیستم اینترنتی و توسط کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب، نسبت به اعلام علاقه‌مندی به انتخاب این دانشگاه‌ها و مؤسسات اقدام کرده و سپس این رشته‌ها را در فرم انتخاب رشته اینترنتی درج کنند.


انتخاب رشته برای رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از کد دسترسی مندرج در کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون به‌طور مجزا و از طریق دانشگاه مذکور انجام می‌پذیرد. متقاضیانی که در یکی از رشته‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و یا دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته شوند می‌توانند به دلخواه خود منحصراً در یکی از مؤسسات ثبت‌نام و مشغول به تحصیل شوند.


به گزارش آنا، آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ در روزهای ۲۸، ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ با حضور ۶۴۷ هزار و ۲۰۹ داوطلب با احتساب علاقه‌مندی به شرکت در مجموعه امتحانی دوم برگزار شد. از تعداد ۶۴۷ هزار و ۲۰۹ داوطلب شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ تعداد ۴۵۰ هزار و ۴۲۲ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند. مجموع ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۱ در دوره‌های مختلف (دوره‌های روزانه و غیرروزانه) ۱۳۶ هزار و ۷۸۶ نفر است.


انتهای پیام/۱۰۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر