صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فریمانی در گفت‌وگو با آنا:

مرگ جنین در بدن مادر بر اثر دود سیگار/مصرف دخانیات چه تاثیراتی بر روی ناباروری دارد؟

متخصص نازایی گفت: مصرف دخانیات برای بدن ضررهای زیادی دارد و خانم‌هایی که در معرض دود سیگار و دخانیات هستند، زودتر به سن ناباروری می‌رسند.
کد خبر : 665994

مرضیه فریمانی متخصص فلوشیپ نازایی و رئیس مرکز ناباروری امید همدان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزای آنا، درباره تاثیر مصرف دخانیات بر روی ناباروری اظهار کرد: مصرف دخانیات برای بدن ضررهای زیادی دارد و منجر به تضعیف بدن آقایان و بانوان می‌شود.


وی در ادامه درباره اثرات دود سیگار و دخانیات بر روی خانم‌ها گفت: خانم‌هایی که در معرض دود سیگار و دخانیات هستند، زودتر به سن ناباروری می‌رسند و قدرت باروری آن‌ها زودتر کاهش پیدا می‌کند و از دست می‌رود.


فریمانی بیان کرد: این مسئله درباره سیگار کشیدن به صورت کلی است، یعنی حتی کسانی که از سیگار استفاده نمی‌کنند و در معرض استنشاق دود سیگار هستند به ازای هر یک عدد سیگاری که در آن مکان کشیده می‌شود نصف ضرر آن سیگار به فردی که در آن مکان وجود دارد می‌رسد و طرف مقابل هم در معرض خطر قرار می‌گیرد.


متخصص زنان و فلوشیپ درباره تحقیقی که چندسال پیش در انگلستان درباره علت مرگ بدون دلیل جنین درشکم مادر صورت گرفته گفت: چند سال پیش یک تحقیق در انگلستان انجام شد که علت مرگ‌های بدون دلیل جنین درشکم مادر را جویا شدند و بعد از تحقیق به این نتیجه رسیدند که وقتی فرد باردار در معرض دود سیگار قرار می‌گیرد باعث به وجود آمدن این مشکل می‌شود و جنینی که در شکم فرد قرار دارد نسبت به دود سیگار حساسیت نشان داده و جان خود را از دست می‌دهد.


فریمانی در پاسخ به این سوال که آیا استفاده از قلیان هم باعث به وجود آمدن مشکل می‌شود گفت: استفاده از قلیان به دلیل اینکه هریک پک آن براری می‌کند با چند نخ سیگار بسیار مضر و خطر آفرین‌تر از سیگار است، زیرا سیگارها معمولا فیلتر دارند و عوارض آن‌ها کمتر از قلیان است.


وی درباره راه‌های جلوگیری از این بیماری افزود: هرچقدر آگاهی افراد در این زمینه بیشتر شود خیلی بهتر و تاثیر گذارتر است و اثرات منفی وخطرات کمتری فرد و جامعه را تحت تاثیر قرار می‌دهد.


فریمانی در پاسخ به این سوال که طی چه بازده زمانی مراحل بهبود یافتن افراد شروع می‌شود گفت: از هر زمانی که فرد استفاده کننده از سیگار، ترک کردن را شروع کند بعد از گذشت سه الی چهار ماه روند بهبودی آغاز می‌شود.



انتهای پیام/۱۲۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر