صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۴ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱

رونق صنعت دام و طیور با ۵ فناوری نوین

۵ فناوری «رباتیک و سنسور»، «زیست فناوری»، «ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته»، «پلت فرم آنلاین»، «نرم افزار و اپلیکیشن» و «نانو» به صنعت دام، طیور و آبزیان رونق داد.
کد خبر : 665576


به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، فناوری یکی از پایه های اصلی توسعه کشورها است و نفوذ آن به صنایع مختلف، زمینه توسعه یافتگی آنها را فراهم کرده است. کسانی که در دنیای فناوری فعالیت می کنند یا از این مفهوم شناخت درستی دارند می دانند که این عرصه هر روز و با سرعتی فزاینده در حال رشد و توسعه است و این اتفاق؛ به شکل گیری کسب و کارهای نوین و تغییر چهره و بروز تحولات اساسی در صنایع و کسب و کارهای قدیمی شده است.



امروز همه صنایع برای توسعه خود نیازمند به کارگیری فناوری و مفاهیم مرتبط به آن و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای این کار هستند. هیچ کدام از صنایع و کسب و کارها هم نمی توانند بدون کمک فناوری توسعه یابند و با شاخص های جهانی همراه شوند.



از جمله صنایعی که برای حیات و داوم خود به فناوری وابسته است، صنعت دام، طیور و آبزیان است که با استفاده از تجهیزات، دستگاه‌ها و فناوری‌های مدرن می تواند نیاز خود را از بازار جهانی کاهش داده و خدمات و محصولات باکیفیتی در اختیار مشتریان قرار دهد.



این کار را هم با کمک فناوران و با استفاده از ۵ فناوری «رباتیک و سنسور»، «زیست فناوری»، «ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته»، «پلت فرم آنلاین»، «نرم افزار و اپلیکیشن» و «نانو» انجام می دهند. فناوری هایی کاربردی که این صنعت را توسعه داده اند.



در ایران هم مدیران و دستگاه‌های ذیربط با این صنعت هم در تلاش هستند تا با کمک شرکت های دانش بنیان و خلاق در تلاش هستند تا صنعت دام، طیور و آبزیان را که یکی از صنایع زیرساختی کشور محسوب می شود را توسعه دهند. شرکت هایی که با توان دانشی و تخصصی خود بهترین بازیگرانی هستند که می‌توانند برای این کار انتخاب شوند و بازار این صنعت را بومی سازی کنند. بازاری که بخش عمده ای از نیاز خود را از بازار جهانی و با خروج عدد قابل توجهی ارز از کشور تامین می‌کند.



انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر