نشریهای بینالمللی با دسترسی آزاد/ گسترش مرز دانش و فناوری در صنعت برق
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ نهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان همزمان با اختتامیه نمایشگاه رویداد ملی «عصر امید» با معرفی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی و... به کار خود پایان داد.
غضنفر شاهقلیان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد و مدیر مسئول نشریه روشهای هوشمند در صنعت برق (JIPET) در بخش «مجلات قابل تقدیر» جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی حائز رتبه و از وی تجلیل شد.
بیشتر بخوانید:
کاربردهای بیوتکنولوژی میکروبی در کشاورزی، زراعت پایدار و زیست پزشکی
ساز و کار خلق پولهای مجازی و ریسک و بازده آنها با تأکید بر «بیتکوین»
ارائه روشهای نوین در اندازهگیری باقیماندههای دارویی مواد غذایی
کتاب «بیماریهای داخلی در مامایی» منبع درسی مناسب برای دانشجویان
مدیرمسئول نشریه روشهای هوشمند در صنعت برق (JIPET) که عنوان علمی پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم اخذ کرده است در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در معرفی نشریه و کارکردهای آن اظهار کرد که این نشریه، نشریهای بینالمللی با دسترسی آزاد است که در زمینه روشهای هوشمند و کاربرد آنها در مهندسی برق و کامپیوتر فعالیت میکند و دارای امتیاز علمی از وزارت علوم بوده و به صورت فصلنامه چاپ میشود.
وی با بیان اینکه مقالات ارسالی به نشریه توسط کمیته فنی داوری میشود، افزود: مقالات ارسالی به نشریه روشهای هوشمند در صنعت برق (JIPET) باید اصیل و حاصل پژوهش نویسندگان باشد و قبلاً در مجلات دیگر منتشر نشده و یا تحت پروسه داوری در مجلات دیگر نباشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد هدف از چاپ نشریه روشهای هوشمند در صنعت برق را انتشار آخرین دستاوردهای محققان در زمینه موضوعات تخصصی در ارتباط با روشهای هوشمند در مهندسی برق بهمنظور گسترش مرز دانش و فناوری در صنعت برق دانست و افزود: انتشار نشریه از بهار ۱۳۸۹ آغاز شده است. مقالات قابل چاپ در این نشریه به سه دسته پژوهشی، مروری و یادداشت کوتاه تقسیمبندی شدهاند و مقالات مروری فقط از پژوهشگران متخصص با بینش کافی از موضوع پذیرفته میشود.
شاهقلیان توسعه مرزهای دانش و تبادل افکار بین مراکز دانشگاهی و صنعتی و گسترش نتایج تحقیقات علمی در زمینه روشهای هوشمند و کاربرد آنها در مهندسی، کمک به ارتقای سطح علمی پژوهش و نهادینه کردن پژوهش در زمینه مهندسی، کمک به رفع نیازهای علمی و تحقیقاتی کشور با برقرارکردن ارتباط میان پژوهشگران و مراکز علمی- صنعتی و پژوهشی، جلوگیری از فعالیتهای مشابه در کشور با اطـلاعرسـانی بهموقع در زمینههـای پـژوهشی تخصصی روشهای هوشمند در صنعت برق را از دیگر اهداف چاپ نشریه روشهای هوشمند در صنعت برق دانست.
بیشتر بخوانید:
تولید افزودنیهای صنایع غذایی با مهندسی معکوس
مجموعه فازی حجمی و کاربرد آن در بهینهسازی
سهم کم پژوهش در بودجه ورزش کشور
برگزیده نهمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نشریه روشهای هوشمند در صنعت برق، نتایج مهم کاربردی انجامشده در زمینههای برنامههای شبکههای عصبی، منطق فازی و الگوریتمهای ژنتیک، دستگاهها، مدارها و سیستمها، سیستمها و برنامههای کنترل، سیستمهای برق الکتریکی، فناوری اطلاعات و رایانهها، تکنیکها و کاربردهای مدرن محاسبات نرم، مهندسی ارتباطات و اطلاعات، هوش محاسباتی در مهندسی برق، پردازش گفتار، تصویر و فیلم، کدگذاری کانال و منبع، فناوری طراحی مدرن الکترونیک، الکترونیک کاربردی، حسگرها، محرکها و یکپارچهسازی سیستم، الکترونیک قدرت، ماشینهای الکتریکی و درایوها، روباتیک و مکاترونیک، انرژیهای تجدیدپذیر مدرن و اتوماسیون کارخانه و انفورماتیک صنعتی را به صورت تحقیق، توسعه و کاربرد در طراحی ارائه میکند.
شاهقلیان تشریح کرد: نشریه روشهای هوشمند در صنعت برق در پایگاههای مختلف مانند پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، مجلات دسترسی آزاد (DOAJ)، گوگل اسکالر، پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، بانک اطلاعات نشریات کشور و پرتال نشریات علمی وزارت علوم نمایه شده است و محققان میتوانند برای مطالعه مقالات به سایت نشریه به آدرس http://jipet.iaun.ac.ir مراجعه کنند.
وی تأکید کرد: اعضای هیئت تحریریه نشریه روشهای هوشمند در صنعت برق از استادان برجسته دانشگاههای مختلف کشور تشکیل شدهاند. این نشریه به زبان فارسی همراه با خلاصه لاتین چاپ میشود و درصد پذیرش مقالات در آن تا پایان سال ۱۴۰۰ حدود ۲۷ درصد بوده است.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/