صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۵ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱
کامرانی:

خودسازی را سرلوحه حرکت تمدن‌سازی قرار دهیم

رئیس بسیج اساتید هرمزگان گفت: بیش از هر زمان دیگری امروز نیاز به تمدن‌سازی داریم که برای پرداختن به این مهم باید خودسازی را سرلوحه حرکت تمدن‌سازی قرار دهیم.
کد خبر : 665356

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان کامرانی در نشستی به‌مناسبت سالگرد شهادت استاد شهید چمران که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد، اظهار کرد: بیش از هر زمان دیگری امروز نیاز به تمدن سازی داریم که برای پرداختن به این مهم باید خودسازی را سرلوحه حرکت تمدن سازی قرار دهیم و ارتباط دانشگاه را با بخش‌های مختلف جامعه به‌ویژه صنعت توسعه چشمگیر بخشیم.


وی ایجاد اندیشکده‌های مختلف علمی را تجربه مفید و عالی دانست و افزود: توسعه این اندیشکده‌ها امروز به‌عنوان ضرورت برای استفاده بهینه از توان دانشگاهیان باید مورد اهتمام قرار گیرد. شهید چمران نمونه بارزی از انسان کامل و سرآمد در حوزه‌های علمی و نظامی بود و مزین شدن این روز به نام شهید چمران و روز بسیج اساتید، بهانه‌ای برای تبیین اندیشه‌های این بزرگ‌مرد در عرصه مبارزه با استکبار جهانی است. شهید چمران شخصیت تمدن ساز و جامعه پرداز و در همه علوم متخصص و صاحب‌نظر بوده و همه این علوم را با آمیزه‌های دینی جوری عجین ساخت و بر دل‌ها تأثیرگذار و بر اندیشه‌ها حکم‌فرما بود.


معاون استاندار هرمزگان و رئیس بسیج اساتید این استان اضافه کرد: شهید چمران در طول دوران دانشجویی به‌عنوان دانشجوی ممتاز در دانشگاه تهران و آمریکا با نیت خدمت‌رسانی به دین اسلام تحصیل و زمانی که احساس کرد که وجودش می‌تواند در خاورمیانه به‌عنوان مبارز صرف مقابله با استکبار کند به لبنان رفت و در کنار سلاح اندیشه و ایمان سلاح جنگی به دست گرفت و در میدان مبارزه ایفای نقش کرد.حرکت دانشگاه بر محور علم و مبارزه با دشمن خواسته شهید چمران بوده و دانشگاه‌های باید با حرکت بر این محور برای تحقق شعار سال که برگرفته از همین مهم است بسترسازی لازم را فراهم کنند.



جانشین فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان نیز با تشریح عملکرد بسیج در طول پیروزی انقلاب گفت: چه کسی باور داشت که بعد از گذشت ۴۳ سال از عمر تشکیل بسیج این نیروی مردمی بتواند به‌عنوان قدرت تمام اعیار نظامی، فرهنگی و علمی در تمام عرصه‌های جنگ نرم، خود را تا حیاط‌خلوت استکبار جهانی برساند. دشمن موضوع تمدن سازی انقلاب اسلامی را به‌خوبی درک کرده و برای نابودی آن سال‌هاست که کمر همت بسته و سعی دارد در همه جبهه‌ها از توان خود به جمهوری اسلامی ضربه بزند که تاکنون شکست‌خورده میدان بوده است.



هدایت الله امیری ادامه داد: پیشگامی و شکوفایی نسل جوان در عرصه‌های مختلف با هدف پیشبرد برنامه‌های انقلاب و پرچم‌داری، ترمیم و حل معضلات جامعه در کنار پیشرفته سازی جذب نیروهای بسیجی با توجه به ظرفیت جامعه تلاش کنیم. در جهاد تبیین باید به روشن‌سازی فعالیت‌های انقلاب بپردازیم و اجازه ندهیم دشمن در حوزه‌های مختلف به ما حمله کند و فقط مدافع میدان باشیم؛ بلکه باید با شناسایی نقاط ضعف دشمن به دنبال اضمحلال و نابودی دشمن برآییم. بسیج اساتید به‌عنوان مرجع جامع، با تبیین دستاوردهای انقلاب، پاسخگوی مطالبات جامعه به نحو احسن باشد.


نقش استادان باید به‌عنوان محور تحولات فکری برجسته باشد


محمد صادقی رئیس دانشگاه هرمزگان نیز با برشمردن سجایای اخلاقی شهید چمران، وی را انسانی کامل و مصداق توسعه متوازن معرفی و بیان کرد: شناخت ابعاد وجودی این بزرگ‌مرد نیاز به تحلیل‌ها و بررسی‌های علمی و پژوهشی دارد. نقش استادان باید به‌عنوان محور تحولات فکری برجسته و پررنگ باشد و بتوانند با طرح سؤالات بزرگ و مهم؛ درصدد پاسخگویی به آن برآیند. آگاهی بخشی و حرکت به سمت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان توسط بسیج اساتید رمز موفقیت در رسیدن به اهداف بوده و باید در این میدان با استفاده از آخرین یافته‌ها، تصمیمات دانش‌بنیان اتخاذ کرد و از ظرفیت و توان اعضا بهره مناسب را برد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز ظرفیت بسیج اساتید را ظرفیتی عظیم و بزرگ معرفی کرد که می‌تواند با استفاده از تخصص‌ها و توانمندی‌های افراد در حوزه‌های مختلف، بسیاری از مطالبات را پاسخگو باشد.



محمدحسین رنجبر تنوع در ایجاد اندیشکده های علمی را رمز حرکت بسیج اساتید به سمت توسعه پایدار دانست و تأکید کرد: امروز نیاز مبرم استان به گسترش و توسعه اندیشکده‌های اقتصاد دریا محور بیش از هر زمان دیگری محسوس است و باید با استفاده از ظرفیت عظیم این نیرو، قدم‌های بزرگی برای خدمتگزاری و خدمت‌رسانی به جامعه مهیا شود.


به گزارش آنا، این نشست با اظهارنظر استادادن بسیجی درباره سجایای اخلاقی استاد شهید چمران مطرح و در راستای توسعه و ارتقای استادان بسیجی در حوزه خدمت‌رسانی مباحثی مطرح و مورد تأیید قرار گرفت.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر