صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱

میزبانی همسایه شرقی از محصولات ایران‌ساخت

یک هیات تجاری و فناور ۲۸ تا ۳۱ تیرماه سال ۱۴۰۱ برای بازدید از مرکز تجاری و نمایشگاهی دائمی کالاهای ایرانی در کابل به افغانستان می‌روند.
کد خبر : 665330


به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا؛ یک هیات تجاری و فناور ۲۸ تا ۳۱ تیرماه سال ۱۴۰۱ برای بازدید از مرکز تجاری و نمایشگاهی دائمی کالاهای ایرانی در کابل به افغانستان می‌روند.




رویدادی که با برگزاری «نشست های تجاری رودررو و تناظریابی میان شرکت های دانش بنیان و خلاق ایرانی و فناوران افغانستانی» همراه است و بازار محصولات ایران‌ساخت را در این کشور رونق می دهد. اعزامی که برای این هیات تجاری با مزایایی چون «استقرار در یکی از بزرگ‌ترین برج‌های تجاری کابل» و «پشتیبانی همه فرآیندهای صادرات( حمل کالا، ترخیص، انتقال پول، خدمات حقوقی، انبار و غیره)» همراه است.



«ارائه مجوز اقامت و تردد شرکت ها و تامین امنیت کامل»، «تامین و معرفی نیروی متخصص بومی برای همکاری»، «شبکه سازی و کمک به توسعه بازار محصولات» و «ارائه حمایت ویژه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای استقرار شرکت های دانش بنیان» هم دیگر خدماتی است که برای شرکت های دانش بنیان و خلاق متقاضی حضور در بازار افغانستان مدنظر است.



یکی از بازارهای بکر و با ارزش افزوده بالا برای محصولات دانش بنیان و خلاق ایرانی، بازار افغانستان است. کشوری که به دلیل همجواری و همزبانی با ایران می تواند مشتری محصولاتی باشد که از نظر کیفیت و کمیت در سطح بالایی قرار دارد و پاسخ خوبی خوبی برای نیازهای این کشور جنگ زده و بحرانی است.



افغانستان تولیدات صنعتی کمی دارد و بیش از ۹۵ درصد نیازهایش را از دیگر کشورها به خصوص چین تامین می کند اما این عدد و سهم می تواند در اختیار محصولات دانش بنیان و خلاق ایرانی باشد و بازاری بالقوه در اختیار شرکت های ایرانی قرار دهد.



با توجه به اینکه این کشور شرایط امنیتی مناسبی ندارد، بسیاری از شرکت ها چندان تمایلی به همکاری با این کشور ندارند؛ ولی مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تامین امنیت کامل تردد و استقرار این شرکت ها در کشور افغانستان، شرایط برای همکاری آنها با این کشور را فراهم می کند.



انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر