صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۰ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱

توسعه همکاری‌های دانشگاه تبریز با سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور

راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک دانشگاه تبریز و سازمان بسیج علمی و پژوهشی و فناوری کشور در نشستی به میزبانی دانشگاه تبریز مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر : 664996


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک دانشگاه تبریز و سازمان بسیج علمی و پژوهشی و فناوری کشور در نشستی به میزبانی دانشگاه تبریز مورد بررسی قرار گرفت.



این نشست با حضور سردار پاسدار مهدی رحیمی رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی کشور و هیات همراه وی و صفر نصر اله زاده رئیس دانشگاه تبریز و جمعی از معاونان این دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.



رئیس دانشگاه تبریز با تشریح برخی دستاوردهای این دانشگاه در حوزه‌های مختلف گفت: دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن ۸۰۰ نفر هیات علمی، ۲۰هزار دانشجو، چندین مرکز پژوهشی، تحقیقاتی و قطب علمی، پردیس علم و فناوری به عنوان یکی از دانشگاه های مهم، تاثیرگذار، جامع و برتر کشور و منطقه است.



نصراله زاده در ادامه با تاکید براینکه دانشگاه تبریز با توجه به ظرفیت هایی که در حوزه های مختلف دارد، آماده همکاری‌های مشترک با دیگر نهادها و دستگاه‌ها و به ویژه با سازمان بسیج علمی و پژوهشی و فناوری کشور برای رشد و شکوفایی کشور و رفع نیازهای جامعه است، تصریح کرد: این دانشگاه با توجه به سند راهبردی خود و با شناسایی نخبگان، جوانان پر استعداد و اساتید برجسته و با پشتیبانی و حمایت از آنها و با همکاری دیگر دستگاه‌ها و نهادها می‌تواند در توسعه و پیشرفت کشورمان در حوزه های مختلف گام‌های موثری بردارد.



وی در بخش دیگر سخنان خود تاکید کرد: امروزه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های زیادی در بخش‌های مختلف در دانشگاه‌ها و دیگر مراکز تحقیقاتی کشورمان وجود دارد که باید از این پتانسیل برای رفع نیازهای کشورمان استفاده شود، چرا که هر وقت جامعه، صنعت و دولتمردان به دانشگاه‌ها اعتماد کردند، بسیاری از مشکلات و نیازهای جامعه برطرف شده است.



سردار مهدی رحیمی مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی کشور نیز در این نشست ضمن قدردانی از میزبانی دانشگاه تبریز گفت: این دانشگاه به خاطر خدمات، حمایت‌ها و پشتیبانی‌های که از انقلاب و نظام و به خصوص در دوران ۸ سال دفاع مقدس داشته به عنوان مشهدالشهدای دانشگاه‌های ایران مطرح است که امیدواریم حضور ما در این دانشگاه مایه خیر و برکت و توسعه بیشتر همکاری‌های مشترک باشد.



وی در ادامه تاکید کرد: دانشگاه تبریز به عنوان یکی از دانشگاه‌های جامع و برتر کشور و با توجه به ظرفیت‌هایی که در حوزه‌های مختلف دارد، باید نقش آفرینی‌های لازم برای برطرف کردن نیازهای جامعه را ایفا کند و در این راستا نیز سازمان بسیج علمی و پژوهشی و فناوری کشور، آماده همکاری و پشتیبانی از این دانشگاه است.



مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی کشور در بخش دیگر سخنان خود گفت: ما باید در راستای منویات مقام معظم رهبری و توصیه به علم و پژوهش در بیانیه گام دوم، اسناد بالادستی و نقشه جامع دفاعی کشور گام‌های موثری را در خیزش ملی و مرجعیت علمی کشور برداریم.



سردار رحیمی خاطرنشان کرد: امروزه با توجه به جهش تولید علمی کشورمان، ایران در تولید علم و فناوری در منطقه جایگاه اول و در دنیا رتبه ۱۶ را بدست آورده است که این روند تولید دانش، با جریان سازی انقلابی و مردمی تولید علم و فناوری در کشور باید با توجه به نیاز کشورمان شتاب بیشتری بگیرد.



وی لازمه جهش علمی را ایجاد تحول و نوآوری در تولید دانش و خلق فناوری‌های مرز شکن عنوان کرد و یادآور شد: ما با سیاست‌گذاری و تدوین برنامه راهبردی و با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها و دیگر مراکز علمی و با حمایت و پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان، مراکز رشد و پردیس‌های علم و فناوری ضمن برطرف کردن بسیاری از مشکلات و نیازهای کشورمان در بخش‌های مختلف به سوی مرجعیت علمی در دنیا حرکت کنیم.



سرهنگ ارسلانی رییس سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه عاشورا نیز در این نشست با ارایه گزارشی از فعالیت حوزه علمی و پژوهشی سپاه عاشورا در استان گفت: دانشگاه تبریز ظرفیت‌های فراوانی در بخش های مختلف دارد که با امضای تفاهم‌نامه و توسعه همکاری های مشترک می توان از این توانمندی‌ها برای پیشرفت و رشد استان و کشورمان بهره گرفت.



جلال شیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز هم در این آیین با قدردانی از حضور دکتر مهدی رحیمی، رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی کشور و هیات همراه وی در دانشگاه تبریز گفت: این دانشگاه در سال‌های اخیر به کمک نخبگان، اساتید بسیجی و دیگر دانشمندان خویش، گام های بزرگی در عرصه تولید علم و فناوری در کشور و منطقه برداشته است که با توسعه همکاری‌های مشترک و حمایت و پشتیبانی رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی کشوراین روند در آینده شتاب بیشتری خواهد گرفت.



گفتنی است بازدید از پردیس علم و فناوری دانشگاه تبریز از جمله دیگر برنامه‌های رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی کشورو هیات همراه وی در این دانشگاه بود.



انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر