صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۵ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱

روسیه: ۲۰۲۳ سخت‌ترین سال برای بازار بین‌المللی غذا خواهد بود

معاون نخست وزیر روسیه با بیان اینکه هنوز برای صحبت در مورد کاهش قیمت ها زود است، گفت: از نظر شرایط بازار جهانی مواد غذایی، سال ۲۰۲۳ سخت ترین سال برای بازار جهانی غذا خواهد بود.
کد خبر : 664954

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا از تاس، ویکتوریا آبرامچنکو تصریح کرد: سال ۲۰۲۳ سخت ترین سال برای بازار جهانی مواد غذایی خواهد بود و هنوز خیلی زود است که در مورد کاهش قیمت ها صحبت کنیم.


وی در مصاحبه با تلویزیون «آر بی سی» روسیه در حاشیه اجلاس اقتصادی سنت پترزبورگ خاطرنشان کرد: تهدید قحطی جهانی ناشی از عدم دسترسی اقتصادی و فیزیکی به غذا یک واقعیت عینی است. وضعیت فقط بدتر خواهد شد. این شرایط، همه طرف ها را در بازار تحت تاثیر قرار خواهد داد اما در فقیرترین کشورها بسیار شدید خواهد بود.


این مقام روس با بیان اینکه هیچ کس به جز سازمان ملل و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(فائو) نمی تواند این مشکل را حل کند، گفت: حل این مشکل نیازمند واکنش فوری جامعه بین الملل است.


آبرامچنکو گفت: باید از تاثیرگذاری مسائل سیاسی بر کل زنجیره تامین مواد غذایی جلوگیری شود، به ویژه زمانی که این مداخله نابخردانه سیاسی منجر به عواقب فاجعه باری می شود که کل جهان را تحت تاثیر قرار می دهد.


معاون نخست وزیر روسیه درباره تبعات تحریم کود و دیگر محصولات روسی بر کشاورزی جهان هشدار داد و گفت: برخی کشورها نتوانستند کود مورد نیاز برای کشاورزان خود را تهیه کنند که این موضوع می تواند فرایند کاشت محصول در این مناطق را مختل کند و تولید محصولات کشاورزی را کاهش دهد.


آبرامچنکو در عین حال، تحریم ها را بر روسیه تاثیرگذار ندانست و افزود: بعید است که این تحولات بر روسیه تأثیر بگذارد، زیرا این کشور قبلاً بر روش های مهار تورم در بازار داخلی تسلط یافته است.


روسیه و اوکراین از تامین کنندگان اصلی غلات، کود، نهاده های دامی و دانه های روغنی جهان هستند و بسته شدن بنادر اوکراین در کنار تحریم های غرب علیه روسیه بعد از شروع عملیات ویژه روسیه، مانع دسترسی کشورهای فقیر به این محصولات شده است.


رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه(دوم اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.


وی سه روز پس از آن نیز پنجشنبه ۵ اسفند آغاز عملیات نظامی ویژه علیه اوکراین را اعلام کرد و روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضع داد.


درگیری ها در اوکراین و نیز واکنش ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.


انتهای پیام/۴۱۰۶/

انتهای پیام/

ارسال نظر