صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۶ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱
طغیانی:

نخستین مجله «حفاظت زمین‌شناسی» رتبه علمی پژوهشی گرفت

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) از کسب رتبه علمی، پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسط مجله بین‌المللی Geooconservation Research خبر داد.
کد خبر : 664953

مجید طغیانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در اصفهان اظهار کرد: مجله بین‌المللی Geooconservation Research که سال ۲۰۱۸ به زبان انگلیسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان تأسیس شد، سال ۱۴۰۱ موفق به اخذ مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.


وی بیان کرد: مجله Geoconservation Research نخستین مجله حفاظت زمین‌شناسی در ایران بوده و در نوع خود ازجمله مجلات وزین و قابل‌توجه بوده است و لازم به ذکر است تعداد مجلاتی که این حوزه‌های خاص را در دنیا پوشش می‌دهند، انگشت‌شمار هستند.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان بیان کرد: حوزه‌های این مجله که در نوع خود در ایران منحصربه‌فرد است، شامل حفاظت زمین‌شناسی، میراث زمین‌شناسی، تنوع زمین‌شناختی، آموزش زمین‌شناسی، زمین‌گردشگری، پارک‌های زمین‌شناسی و موزه‌های زمین‌شناسی است.


طغیانی با بیان اینکه این مجله در پایگاه‌های DOAJ، Google Scholar، EBSCO و Proquest نمایه شده است، افزود: مدیرمسئول مجله، واچیک هایراپطیان عضو هیئت‌علمی گروه زمین‌شناسی و سردبیر آن نیز پرفسور مایکل بنتون از دانشگاه بریستول انگلستان است که در ایران توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) منتشر می‌شود و به‌صورت رایگان در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.


وی بیان کرد: در حوزه بین‌الملل نیز سال ۲۰۲۱، دو شماره از این مجله با همکاری مجموعه بزرگی از ژئوپارک‌های اروپا به انتشار ۶۰ مقاله در حوزه‌ سایت‌های دیرینه‌شناسی پارک‌های زمین‌شناسی اروپا اختصاص پیداکرده است.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر