صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۷ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۱
رنجبر:

اینترنت تغییرات شگرفی در سبک زندگی انسان‌ها ایجاد کرد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی عنوان کرد: فرامکان و فرازمان بودن اینترنت و در دسترس بودن آن موجب شکل‌گیری شیوه جدیدی از تعاملات اجتماعی شد و تغییراتی شگرف در سبک زندگی انسان‌ها به‌وجود آمد.
کد خبر : 664827

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شهرری، رویداد ملی «امنیت سایبری، توسعه عملیات و بلاکچین» به همت باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) با حضور محسن رنجبر، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)، محمدمهدی جوکار، مدیرکل هدایت و توان‌افزایی دانشجویی باشگاه پژوهشگران و نخبگان، رؤسای دانشکده‌ها و جمعی از استادان و دانشجویان به صورت حضوری و مجازی در سالن خوارزمی این دانشگاه برگزار شد.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی در این نشست گفت: رشد سریع تکنولوژی به‌خصوص پیشرفت روزافزون در حوزه‌های ارتباطی، ماهواره‌ها و اینترنت موجب تحولات پرشتاب در جوامع بشری شده و در این میان، آثار اینترنت و فضای مجازی در روابط اجتماعی بیش از سایر حوزه‌ها بوده و تغییرات و دگرگونی‌های زیادی را به‌وجود آورده است.


رنجبر عنوان کرد: فرامکان و فرازمان بودن اینترنت و در دسترس بودن آن موجب شکل‌گیری شیوه جدیدی از تعاملات اجتماعی در مقایسه با گذشته شد و تغییراتی شگرف در سبک زندگی، تعاملات اجتماعی به‌وجود آمد و در سال‌های اخیر شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان بزرگ‌ترین دستاورد اینترنت و فضای مجازی بوده، به گونه‌ای که امروزه اکثر فعالیت‌های شغلی، مالی و اداری در این بستر به راحتی قابلیت انجام دارد.


وی عنوان کرد: در دو سال گذشته با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا فعالیت‌های انسانی در فضای مجازی با رشد و توسعه چشمگیری مواجه شد، بنابراین تأمین امنیت این فضا نیازمند ساز و کارهای خاص خود است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی با اشاره به تأمین امنیت زیرساخت‌های سایبری کشور تأکید کرد: اولویت و رویکرد معاونت پژوهشی این دانشگاه برگزاری این قبیل رویدادها با هدف شناسایی و مرتفع ساختن نیازهای کشور است.


مدیرکل هدایت و توان‌افزایی دانشجویی باشگاه پژوهشگران و نخبگان هم مطرح کرد: سیاست باشگاه پژوهشگران و نخبگان تمرکز در حوزه امنیت و شبکه‌های اینترنتی است و با پیشرفت و توسعه حوزه‌های ارتباطی بیشتر فعالیت‌ها و آینده شغلی به سمت اینترنت اشیا سوق داده می‌شود.


جوکار خاطرنشان کرد: چالش کشور امنیت زیرساخت‌های حوزه‌های ارتباطی بوده و هدف ما حمایت از استارت‌آپ‌ها و ایده‌های افراد و شرکت‌های خصوصی است.


انتهای پیام/۴۰۷۸/

انتهای پیام/

ارسال نظر