صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۵۸ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱

معین: توسعه هوش مصنوعی نیازمند ارتقاء زیرساخت‌های پردازشی کشور است

رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد چرایی رشد اندک هوش مصنوعی در ایران گفت: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ما مسئله کلان داده‌ها و کیفیت اطلاعات است و در این راستا نیازمند فرهنگ‌سازی و پذیرش و هنجار سازی و همچنین زیرساخت‌های پردازشی لازم هستیم.
کد خبر : 664691

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری آنا، محمد شهرام معین، رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: هوش مصنوعی چند سالی است که وارد زندگی روزمره مردم شده اما خود دانش هوش مصنوعی و سنگ بنای آن سال‌های سال است که وجود دارد.


وی افزود: سوپرکامپیوترها، پردازشگرهای فوق‌سریع و شبکه‌های چندبعدی با قدرت پردازشی بسیار بالایی که داشتند طی دهه‌های اخیر توانستند بسیاری از مسائلی که قبلاً غیرقابل‌حل بود را حل کنند.


معین با بیان اینکه هوش مصنوعی در ابعاد دولتی، حکومتی، بخش خصوصی و زندگی روزمره مردم کاربرد دارد گفت: هوش مصنوعی مزایا و معایبی هم دارد که باید در مورد آن تحقیق و بررسی کرد.

رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: ما در حوزه توسعه هوش مصنوعی مطالعات جهانی و میدانی زیادی انجام دادیم و در حال حاضر هم کشورمان از نظر پذیرش و اجرای هوش مصنوعی رتبه ۷۵ دنیا را به خود اختصاص داده که این رتبه با نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد.


معین با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه از نظر هوش مصنوعی باید جزو ده کشور اول جهان باشیم گفت: ما از نظر تولید مقالات و دانش رتبه بهتری داریم و در مقام شانزدهم دنیا هستیم اما از نظر کاربرد هوش مصنوعی در زندگی مردم و حکومت و بخش خصوصی هنوز جایگاه خیلی پایین‌تری داریم.


این مقام مسئول در مورد چرایی این مطلب گفت: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ما مسئله کلان داده‌ها و کیفیت اطلاعات است و در این راستا نیازمند فرهنگ‌سازی و پذیرش و هنجار سازی و همچنین زیرساخت‌های پردازشی لازم هستیم.


وی افزود: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از مؤلفه‌های زیست‌بوم هوش مصنوعی است و همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها باید نقش‌آفرینی کنند تا ضمن بهره‌وری کشور در حوزه‌های مختلف، جزو ۱۰ کشور برتر در این حوزه قرار بگیریم.


انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر