صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱
باوقار تأکید کرد؛

لزوم بومی‌سازی فناوری در حوزه‌های علوم تجربی و انسانی

«عصر امید»ی‌ها تجلیل شدندمعاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس بر لزوم بومی‌سازی فناوری در حوزه‌های علوم تجربی و انسانی و نهادینه شدن فرهنگ پژوهش در جامعه تأکید کرد.
کد خبر : 664106

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بندرعباس، مرتضی باوقار در حاشیه تجلیل از رابطان پژوهشی مدارس سمای بندرعباس با تشریح برگزاری رویداد ملی عصر امید و حرکت این دانشگاه بر محور پژوهش، فناوری و کارآفرینی اظهار کرد: پژوهش بسترساز توسعه و رشد کشور است و همه دانش‌آموزان و رابطان پژوهشی باید در زمینه رشد پژوهشی بیش‌ازپیش اهتمام ورزند.


وی افزود: روحیه پژوهش و تحقیق‌گری در بشر نخستین به‌صورت روش‌های مختلف آزمون‌وخطا متبلور بود و امروز، برانگیختن روحیه پژوهش و تحقیق در دانش آموزان به‌عنوان اصل مهم باید مورد توجه قرار گیرد تا روحیه پژوهش‌خواهی، پرسشگری و نوآوری در نهاد آنان تقویت شود. رویکرد مدارس سما، به‌ویژه مدارس بندرعباس این است تا دانش‌آموزان با روحیه پرسشگری پرورش یابند و پرسیدن سؤال درست را آموزش ببینند و به اهمیت نقش «سؤال درست» در توسعه فرهنگ پژوهش، پی ببرند و این نقش باید به شکل پررنگ‌تری بین معلمان نیز حفظ شده و گسترش یابد.


معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با تأکید بر لزوم بومی‌سازی فناوری در حوزه‌های علوم تجربی و انسانی و نهادینه شدن فرهنگ پژوهش در جامعه عنوان کرد: گسترش فرهنگ پژوهش موجب می‌شود تا سبک زندگی و رفتارها بر مبنای یافته‌های پژوهشی ارتقا یابد و بنیان علمی بر اساس یافته‌های تحقیقاتی و فناورانه شکل بگیرد. رسالت دانشگاه‌ها و مدارس در راستای نهادینه شدن فرهنگ پژوهش تنها با طرح شعار محقق نمی‌شود؛ بلکه نهادینه‌سازی و عملیاتی کردن این فرهنگ نیاز به عزم عمومی و انجام فعالیت‌های تحقیقاتی گسترده در حوزه دارد که این مهم بدون مشارکت استادان، معلمان و پژوهشگران محقق نمی‌شود.


فعالیت‌های سمای بندرعباس در سال گذشته


مدیر دبستان پسرانه سمای شعبه یک بندرعباس نیز گفت: این مرکز آموزشی با برنامه‌ریزی‌های مدون در طول سال تحصیلی به برگزاری سخنرانی‌های علمی و پژوهشی، کارگاه‌های پژوهشی و مهارتی، بازدید از مراکز علمی، مسابقات علمی و پژوهشی اقدام کرده و ماحصل آن به‌عنوان برنامه پژوهانه در راستای ارتقا کیفیت و ترسیم راه آینده مورد ارزیابی و استفاده قرار می‌گیرد.


فریبا مرادپور یکی از نقاط قوت دبستان پسرانه سما شعبه یک بندرعباس را استفاده از کادر پژوهشی مجرب، دلسوز و پرتلاش قلمداد کرد و توضیح داد: این مدرسه با نگاه عمیق به محور پژوهش سعی دارد با مهارت‌آموزی و حرکت بر بستر پژوهش محوری، دانش آموزان کاردان، خلاق و نوآور تربیت کند که این مهم با همکاری بی‌وقفه همکاران این‌جانب در این مرکز محقق شده است.


به گزارش آنا در این نشست از رابطان پژوهشی و مدیر دبستان پسرانه سما شعبه یک بندرعباس به دلیل کسب رتبه برتر کشوری در نمایشگاه «رویداد ملی عصر امید» دانشگاه آزاد اسلامی که نیمه نخست خرداد ۱۴۰۱ در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار شد، تجلیل شدند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر