صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۶ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱

ابراز اطمینان علی‌اف از گسترش روابط آذربایجان و روسیه

رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در نامه‌ای به همتای روس خود به مناسبت روز ملی این کشور از توسعه همکاری راهبردی با کرملین ابراز اطمینان کرد.
کد خبر : 663969

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، رئیس جمهور جمهوری آذربایجان روز یکشنبه در نامه تبریک به «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور فدراسیون روسیه به مناسبت برگزاری «روز ملی روسیه» بر توسعه همکاری با کرملین تاکید کرد.


به گزارش خبرگزاری «آذرتاج» «الهام علی‌اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در این نامه خطاب به همتای روس خود گفت: «پیوندهای چند صد ساله دوستی و همسایگی خوب که مردم ما را متحد می‌کند، مبنای قابل اعتماد توسعه پایدار مشارکت راهبردی و همکاری چند بعدی بین آذربایجان و روسیه است. تعامل کشورهای ما در طیف گسترده‌ای از موضوعات دوجانبه در دستور کار باعث رضایتمندی می‌شود.»


در بخش دیگر این نامه آمده است: «من اطمینان دارم که از این پس روابط جمهوری آذربایجان و روسیه با تلاش‌های مشترک ما برای سعادت مردم و کشورهایمان تقویت و گسترش خواهد یافت.»


این در حالی است که رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان چندی قبل در سخنان تندی مدعی شد که روسیه از طریق قزاقستان، ترکمنستان و ایران در جریان درگیری‌های باکو و ایروان در سال ۲۰۲۰، به ارمنستان سلاح عرضه می‌کرده است.


علی‌اف مدعی شد که جمهوری آذربایجان، نامه‌هایی را به قزاقستان، ترکمنستان و ایران ارسال کرده و از این کشورها درخواست کرده تا هواپیماهای روسیه که حامل تسلیحات به ارمنستان در جریان جنگ قره باغ کوهستانی بوده‌اند را متوقف کنند.


جنگ بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتش‌بس به امضای «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و رئیس‌جمهور روسیه پایان یافت و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش‌آفرینی کرد.


جمهوری آذربایجان در این دور از درگیری‌ها مناطقی از جمله قره باغ را از اشغال ارمنستان خارج ساخت. این دو کشور هنوز در خطوط مرزی درگیری‌های پراکنده دارند، هرچند که دو طرف مدعی اتخاذ موضع آشتی جویانه هستند.


انتهای پیام/۴۱۰۶/

انتهای پیام/

ارسال نظر