صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۰ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱
کلهر مطرح کرد؛

نقش به‌سزای جشنواره سلمان فارسی در بومی‌سازی دانش توسعه زیرساخت‌های حیاتی

معاون آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: جشواره سلمان فارسی تأثیر به‌سزایی در بومی‌سازی زیرساخت‌های حیاتی و حساس کشور دارد.
کد خبر : 663889

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از پایداری ملی، پنجمین جشنواره علمی سلمان فارسی(خندق) روز دوشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ در سازمان پدافند غیرعامل کشور با حضور مسئولین لشکری و کشوری برگزار خواهد شد. رضا کلهر، معاون آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل کشور هدف از برگزاری جشنواره سلمان فارسی را شناسایی، ارزیابی و تکریم دستاوردهای علم و فناوری در حوزه پدافند غیرعامل عنوان کرد و افزود: کشف و هدایت استعدادها و ایجاد خلاقیت‌ها در جهت رفع نیازهای علمی پدافند غیرعامل، کمک به توسعه و تعمیق مفاهیم تخصصی این حوزه ، تسهیل و تسریع در دستیابی به مدیریت دانش پدافند غیرعامل و زمینه‌سازی جهت بهره‌برداری از توان و ظرفیت جامعه علمی در راستای مصون‌سازی زیرساخت‌های کشور از جمله اهداف برگزاری این همایش است.


کلهر با اشاره به استقبال گسترده جامعه دانشگاهی و محققان حوزه پدافند غیرعامل از پنجمین جشنواره سلمان فارسی توضیح داد: محور قرار دادن موضوع «رصد و پایش تهدیدات فناوری پایه»، توجه ویژه به کاربرد مفاهیم پدافند غیرعامل در دستگاه‌های اجرایی و همچنین تبیین اقدامات صورت گرفته برای دستیابی به محصولات دانش‌بنیان در حوزه پدافند غیرعامل از جمله ویژگی‌های این دوره از جشنواره سلمان فارسی است.


به گفته معاون آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل کشور بررسی آثار مبتنی بر حوزه‌های تخصصی پدافند غیرعامل، افزایش آثار برتر و شایسته تقدیر، طراحی و تصویب نشان علمی سردار شهید محسن فخری زاده، تنوع و فراوانی در مشارکت مراکز علمی و دانشگاهی کشور در جشنواره و رشد چشمگیر آثار ارسالی جشنواره به لحاظ کمی از جمله مواردی است که امسال به جشنواره سلمان فارسی غنایی دو چندان بخشیده است.


وی در مورد آمار کمی و کیفی آثار ارائه شده به دبیرخانه این جشنواره نیز توضیح داد: بیش از ۲ هزار اثر در قالب کتاب، ایده، اختراع، پایان نامه و ... به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است که نسبت به دوره قبل بیش از ۵۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.


کلهر ابراز امیدواری کرد این جشنواره بتواند گامی موثر در راستای تدوین موثر نظام مسائل پدافند غیرعامل کشور، به‌روزرسانی محتوای آموزشی در دوره‌های تحصیلات تکمیلی پدافند غیرعامل، ارتقاء توان رصد و شناسایی تهدیدات فناوری پایه و فرهنگ‌سازی و نهادینه‌سازی دانش پدافند غیرعامل در سطح مراکز علمی و دانشگاهی کشور ایفا نماید.


معاون آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه دانش پدافند غیرعامل در زمره‌ دانش‌های پیشرفته محسوب می شود که در اختیار معدود کشورهای صاحب فناوری است، تصریح کرد: به سبب اهمیت این دانش، دسترسی به منابع روز دنیا در این حوزه از سوی صاحبان این دانش محدود شده است. از همین رو برگزاری چنین جشنواره‌ای می‌تواند تاثیر به‌سزایی در جهت ارتقا و بومی‌سازی دانش مصون‌سازی زیرساخت‌های حیاتی، حساس و مهم کشور ایفا کند.


وی بیان کرد: رویکرد این جشنواره علمی و مبتنی بر دانش روز پدافند غیرعامل است که این امر می‌تواند پشتیبان خوبی برای تولید و اشتغال دانش‌بنیان درحوزه‌های مختلف پدافند غیرعامل و تحقق شعار سال ایفا کند.


انتهای پیام/۴۱۴۴

انتهای پیام/

ارسال نظر