صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۱ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱
حجت‌الاسلام حدائق عنوان کرد؛

پیامبر اکرم(ص) درباره اهمیت خانواده چه دیدگاهی دارند؟

مؤلف کتاب سبک زندگی مهدوی عنوان کرد: پیامبر اسلام (ص) فرمودند که من یک ساعت در کنار خانواده بودن را با اعتکاف در مسجدالنبی عوض نمی‌کنم و این اهمیت خانواده را می‌رساند.
کد خبر : 663863

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شیراز، حجت‌الاسلام علیرضا حدائق در نشست علمی سبک زندگی مهدوی که با حضور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد با برشمردن ویژگی‌ها و صفات سبک زندگی مهدوی اظهار کرد: در دعایی از امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف آمده است که حضرت برای طبقات مختلف اجتماعی یک نوع سبک و برنامه زندگی را از خداوند تقاضا می‌کند تا خداوند این سبک زندگی را به ایشان عطا فرماید و آن فراز پایانی این دعا است که فرمود «اللهم ارزقنا توفیق الطاعه».


مؤلف کتاب سبک زندگی مهدوی اظهار کرد: در شرح این دعا مطالب مفصلی ارائه شد که ماحصل آن اینگونه است که اگر عطایای خداوند و مواهب الهی کسی را در مقابل خداوند و ولی نعمت ما قرار داد این کفران نعمت و عامل عذاب است.


مدرس حوزه‌های علمیه شیراز با بیان اینکه اسلام تأکید بر استفاده از امکانات حلال زندگی دارد، بیان کرد: تقابل اسلام و مخالفت آن با بیگانگی با خداست و اسلام با زندگی شاد و سالم مخالفتی ندارد.


وی عنوان کرد: در این دعا امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف از خداوند می‌خواهد که به علما، دانشمندان و استادان دو چیز عطا فرماید، نخست زهد به معنای وابسته نبودن به دنیا (یعنی دنیا در وجود او لانه نکرده باشد) و دوم خیرخواهی و دلسوزی، از سوی دیگر استاد دغدغه رشد دانشجو و شاگردش را داشته باشد و در مراحل با معرفت کردن شاگرد، او را رها نکند.



حدائق با بیان دو خواسته امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف برای طلاب و دانشجویان در این دعا اظهار کرد: در این دعا حضرت برای عموم طلاب و دانشجویان دو نکته را به عنوان سبک زندگی یاد می‌کنند؛ نخست روحیه تلاش و کوشش که از ضروریات هر دانشجویی است و دوم اشتیاق، علاقه و رغبت.


مؤلف کتاب سبک زندگی مهدوی در ادامه توضیح داد: اسلام دین اجتماعی بوده و با انزوا مخالف است، انزوا و گوشه‌نشینی در اسلام بی‌معناست، چراکه احکام اسلام همگی در راستای رشد اجتماعی است، اما این منزوی نبودن و اجتماعی بودن خود آداب خاصی دارد.


وی در شرح برخی از آداب اجتماعی گفت: در روایتی از امام صادق علیه‌السلام آمده است که فرمودند با کسانی معاشرت کنید که عیوبتان را به شما می‌گویند، بنابراین رفیق خوب مانند آینه خوب واقعیت‌های ما را به نمایش می‌گذارد.


مدرس حوزه‌های علمیه شیراز همچنین با بیان روایتی از پیامبر مکرم اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم که فرمودند من یک ساعت در کنار خانواده بودن را با اعتکاف در مسجد النبی عوض نمی‌کنم، افزود: این روایت مبین آن است که یکی از مصادیق لذت حلال در کنار خانواده بودن و با خانواده وقت گذراندن است و اگر ما در این فقره موفق باشیم در امور اقتصادی، عبادی و سایر امور اجتماعی نیز موفق خواهیم بود.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر