صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۵ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱
بر اساس نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز ۲۰۲۲ اعلام شد؛

حضور دانشگاه کردستان در جمع دانشگاه‌های برتر آسیا

بر اساس نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز ۲۰۲۲، دانشگاه کردستان در رتبه ۱۵۵ دانشگاه‌های آسیایی قرار گرفت.
کد خبر : 663692

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه کردستان، پایگاه تایمز یکی از نظام‌های معتبر بین‌المللی در زمینه ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان است. این پایگاه از سال ۲۰۰۴ میلادی لیست دانشگاه‌های برتر جهان و از سال ۲۰۱۳ میلادی لیست دانشگاه‌های برتر آسیایی را به‌صورت سالیانه منتشر می‌کند.


در رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی ۲۰۲۲ تایمز اطلاعات ۶۱۶ دانشگاه از ۳۱ کشور آسیایی مورد ارزیابی قرار گرفت و بر اساس لیست منتشر شده برای سومین سال متوالی دانشگاه تسینگهوا و دانشگاه پکن از کشور چین و دانشگاه ملی سنگاپور به ترتیب جایگاه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند. از نظر تعداد دانشگاه نیز ژاپن با ۱۱۸، چین با ۹۷ و هند با ۷۱ دانشگاه رتبه اول تا سوم آسیا را کسب کردند. همچنین ایران با ۵۸ دانشگاه در رتبه چهارم قرار گرفت. و دانشگاه کردستان با کسب رتبه ۴ در بین دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه ۱۷ در بین دانشگاه‌های ایرانی (جامع، صنعتی و علوم پزشکی) در جایگاه ۱۵۵ دانشگاه‌های برتر آسیا قرار گرفت.


ارزیابی دانشگاه‌های آسیایی همانند ارزیابی دانشگاه‌های جهان بر اساس ۱۳ شاخص‌ در قالب ۵ معیار و با اصلاحات وزنی صورت می‌گیرد. این معیارها شامل «آموزش با وزن ۲۵ درصد (اعتبار آموزشی۱۰ درصد، نسبت استاد به دانشجو ۴.۵درصد، نسبت دانشجویان دکتری به دانشجویان لیسانس ۲.۲۵درصد، نسبت اعضای هیئت علمی با مدرک دکتری به کل ۶درصد و درآمد ۲.۲۵درصد)»، «پژوهش با وزن ۳۰ درصد (اعتبار پژوهشی ۱۵درصد، درآمد از پژوهش ۷.۵درصد و تعداد مقالات نمایه شده در پایگاه استنادی اسکوپوس به ازای اعضای هیئت علمی ۷.۵درصد)»، «استنادات با وزن ۳۰ درصد (تاثیر پژوهش، میانگین تعداد استنادها به ازای مقالات نمایه شده در پایگاه اسکوپوس از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱)»، «وجهه بین‌المللی با وزن ۷.۵ درصد (نسبت دانشجویان بین‌المللی به دانشجویان داخلی۲.۵درصد، نسبت اعضای هیئت علمی بین‌المللی به داخلی ۲.۵درصد و سهم مقالات منتشر شده مشترک با نویسندگان همکار بین‌المللی ۲.۵درصد)» و «درآمد از صنعت با وزن ۷.۵ درصد (انتقال دانش، درآمد پژوهشی از صنعت به ازای اعضای هیئت علمی)» می‌شود.


انتهای پیام/۱۰۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر