صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۵ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱
بطحایی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

دانشکده مهارت دروازه ورود دانشگاه‌های سنتی به دانشگاه پیشرفته

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشکده مهارت دروازه ورود دانشگاه‌های سنتی به دانشگاه پیشرفته بوده؛ دانشگاهی که دقیقاً مطابق با نیازهای جامعه است.
کد خبر : 663411

سیدمحمد بطحایی در حاشیه بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در قائم‌شهر در پاسخ به این پرسش که نقش دانشکده‌های مهارتی در ارتقای سطح علمی دانش‌آموزانی که وارد دانشگاه می‌شوند چیست؟، اظهار کرد: دانشکده مهارت دروازه ورود دانشگاه‌های سنتی به دانشگاه پیشرفته بوده؛ دانشگاهی که دقیقاً مطابق با نیازهای جامعه در بیرون از دانشگاه، زمینه پرورش جوانان را فراهم می‌کند.


وی افزود: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر همه زمینه‌ها برای حرکت به سمت چنین مأموریتی فراهم است دانشجویان، فرزندان و نسل آینده در این دانشکده‌ها باید با نیازهای شغلی، حرفه‌ای، اجتماعی و فردی که در بیرون از دانشگاه به آن نیاز دارند بیشتر آشنا شوند. این امر دقیقاً همان نقطه‌ضعف محیط‌های آکادمیک و دانشگاهی بوده که در بسیاری از مواقع چیزی که به دانشجویان آموزش می‌دهیم در اکثر موارد صرفاً مباحث علمی است که در بیرون از دانشگاه کاربرد ندارد.


معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما با ابزار خرسندی از اینکه دانشکده‌های مهارتی در چنین مسیری حرکت می‌کنند، گفت: البته دانشکده‌های مهارتی مراکز کار بنیان، مدارس عالی مهارت، مرکز مشاوره و کاریابی دارند که می‌توانند این مأموریت را محقق بسازند. در بازدیدی که از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر صورت گرفت این واحد دانشگاهی زمینه‌های بسیار خوبی در این منطقه برای حرکت در این مسیر دارد و دانشکده مهارت به‌ویژه دانشکده قائم‌شهر می‌تواند مدل و الگو مورد استفاده سایر دانشکده‌ها در این زمینه باشد.


بطحایی با بیان اهمیت توسعه رشته‌ها در دانشکده مهارت عنوان کرد: متناسب و متناظر با نیازهایی که در محل و منطقه داریم رشته‌ها قابل گسترش است و اگر رشته‌های متعدد و مختلفی در جامعه نیاز داشته باشیم که در دانشکده مهارت جای آن خالی باشد به‌سرعت می‌توانیم این رشته‌ها را توسعه دهیم.


وی از اعلام آمادگی تصویب و ابلاغ رشته‌ها در سطح رشته‌های رسمی کاردانی و کارشناسی یا سطح دوره‌های کوتاه‌مدت ۶ و سه ماه که با عنوان مراکز کار بنیان و یا مدارس عالی مهارت است، خبر داد و مطرح کرد: این رشته‌ها باید به‌سرعت تصویب و ابلاغ شود و دوستان مجری این رشته‌ها باشند. هیچ‌گونه محدودیتی از حیث گسترش رشته به‌شرط اینکه با آمایش محل و منطقه سازگار بوده و منطقه و شهرستان به آن نیاز داشته وجود ندارد و از سال گذشته که این طرح آغاز شده مرحله پایلوت خودش را گذراندده و گرایش آن به سمت و سویی است که قابلیت آن در منطقه وجود دارد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر با وجود هیئت علمی، فضا و امکانات و تجهیزات و نیروهای دلسوز خوبی که دارد شرایط برایش مهیا است.


انتهای پیام/۴۱۲۱/

انتهای پیام/

ارسال نظر