صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۵۶ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱

ورود فناوری نانو به صنعت تراکتورسازی کشور

مدیر واحد مدیران پروژه‌های شبکه ملی تبادل فناوری گفت: فناوری نانو در گام اول قرار است که در زنجیره تأمین نیازهای گروه تراکتورسازی ورود کند.
کد خبر : 663393

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری آنا، سروش رستگار مدیر واحد مدیران پروژه‌های شبکه ملی تبادل فناوری در رابطه با ورود تراکتورهای نانویی به صنعت کشور با ارائه توضیحی در مورد تفاهم‌نامه همکاری بین ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و گروه صنعتی تراکتورسازان گفت: این تفاهم‌نامه خردادماه امسال در تبریز بسته شد اما این تفاهم‌نامه یک پیشینه دو ساله دارد.


وی افزود: شروع همکاری ما در ابتدای کار با گروه ریخته‌گری تراکتورسازی و برای تأمین دو سه نمونه از محصولات وارداتی بود که در تأمین آن مشکل داشتیم.


مدیر واحد مدیران پروژه‌های شبکه ملی تبادل فناوری خاطرنشان کرد: این پروژه از سال ۱۳۹۸ و با محوریت شبکه تبادل فناوری آغاز شد. هم‌اکنون دو محصول در کشورمان بومی‌سازی شدند و در ادامه، برای توسعه همکاری‌ها با کل گروه تراکتورسازی رایزنی‌هایی صورت گرفت.


رستگاربا بیان اینکه فناوری نانو در گام اول قرار است که در زنجیره تأمین نیازهای گروه تراکتورسازی ورود کند گفت: این قسمت از تفاهم‌نامه مربوط به بحث بررسی نیازهای گروه صنعتی تراکتورسازی و با رویکرد عارضه‌یابی است ضمن اینکه فناوری‌ها و تکنولوژی‌های داخل کشور را نیز معرفی می‌کنیم تا گروه تراکتورسازی بتواند از این زیرساخت‌ها استفاده کند.


وی با اشاره به اینکه ما ۳۰ قطعه فناوری را پیشنهاد کردیم و هم‌اکنون روی آن کار می‌کنیم اظهار کرد: خوشبختانه پشتیبانی مالی در حوزه قطعات و فناوری‌های نانو وجود دارد.


مدیر واحد مدیران پروژه‌های شبکه ملی تبادل فناوری در پاسخ به این پرسش که تفاهم‌نامه چه مقدار ارزش‌افزوده برای کشورمان خواهد داشت گفت: تولید فقط یکی از قطعات حدود ۱۰ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی به دنبال خواهد داشت و ما هم‌اکنون روی بومی‌سازی ۳۰ مورد قطعه فناوری کار می‌کنیم.


انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر