صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۳۹ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
امیرعبداللهیان در دیدار با همتای هندی‌اش:

اقتصاد ایران و هند مکمل هم هستند

وزیر امور خارجه با اشاره به مکمل بودن اقتصادی دو کشور و وجود ظرفیت‌های فراوان برای گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی ایران و هند، بر ضرورت تهیه نقشه راهی برای پیشبرد روابط راهبردی جامع و گسترده میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری هند تأکید کرد.
کد خبر : 663389

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه در ادامه دیدارهای خود با مقامات عالی‌رتبه هند، ظهر امروز دو دور گفت‌وگو با سوبرامانیام جیشانکار وزیر خارجه هند برگزار کرد.


در این دیدار مجموعه گسترده‌ای از موضوعات موردعلاقه دو کشور در عرصه‌های مختلف راهبردی سیاسی اقتصادی و فرهنگی موردبحث و رایزنی قرار گرفت.


امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به مکمل بودن اقتصادی دو کشور و وجود ظرفیت‌های فراوان برای گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی ایران و هند، بر ضرورت تهیه نقشه راهی برای پیشبرد روابط راهبردی جامع و گسترده میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری هند تأکید کرد.


وی اظهار کرد: تهیه نقشه راه همکاری‌های راهبردی دو کشور می‌تواند به مناسبات بلندمدت فی‌مابین نظم بخشیده و آن را از تأثیر عوامل مخرب مصون دارد.


توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و توجه دو کشور به صلح و ثبات در افغانستان از جمله موضوعات مورد توجه دو وزیر امور خارجه بود. آن‌ها ضمن تأکید بر ضرورت کمک به افغانستان جهت عبور از شرایط سخت اقتصادی کنونی، تشکیل دولت فراگیر در افغانستان را مهم‌ترین راهکار برای جلب مشارکت تمامی اقوام و گروه‌های افغانستان در تعیین سرنوشت کشور خود دانستند.


وزیر خارجه هند ضمن با اهمیت خواندن سفر وزیر امور خارجه ایران به دهلی‌نو برای پیگیری موضوعات موجود در روابط دو کشور ضرورت تشکیل هر چه زودتر اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی و تحرک بخشیدن و همکاری‌های اقتصادی و تجاری را یادآور شد و تشکیل کارگروه‌هایی برای پیگیری امور را ضروری دانست.


توجه به تحریک بخشیدن به همکاری‌ها در توسعه بندر چابهار و دیگر خطوط مواصلاتی و کریدورهای منطقه ای مشترک بخش دیگر از مباحث مطروحه توسط وزیر امور خارجه هند بود.


در پایان این ملاقات دو وزیر به ادامه رایزنی‌های مقامات دو کشور در سطوح مختلف برای تهیه نقشه راه همکاری‌های راهبردی ایران و هند تأکید کردند.


انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر