صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

شبکه امید ۲۴ ساعته می‌شود

مدیران شبکه امید در نشست خبری به سؤالات خبرنگاران درباره برنامه‌های این شبکه پاسخ دادند.
کد خبر : 663143

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، محمدصادق باطنی مدیر شبکه امید سیما، سید احمد مصطفوی مدیر گروه تولید، علیرضا کجوری مدیر تأمین برنامه، مرتضی ذوالفقاری مدیر پخش، محمد شهبازی سلطانی مدیر طرح و برنامه و محمدحسین لطفعلی زاده مدیر باشگاه امید، پس از حضور در واحد ۱۶۲ در نشست خبری به سؤالات خبرنگاران درباره برنامه‌های این شبکه پاسخ دادند.


محمدصادق باطنی، مدیر شبکه امید سیما در ابتدای این نشست خبری از ضرورت تلاش برای هویت بخشی به نسل جدید سخن گفت و تأکید کرد: در دوره تحولی رسانه ملی شبکه امید سیما تمام عزم خود را جزم کرده تا نقش اصلی خود در هویت بخشی به نسل جوان را به خوبی ایفا کند.


وی با بیان اینکه شبکه امید سیما در دوره جدید تحول سه بعد اصلی را در رأس اقدامات خود قرار داده است،گفت: بعد اول برودکست است که در خود شبکه اتفاق می‌افتد، بعد دوم برودبند شبکه مجازی است که با همکاری تلویبیون و امید دو رقم می‌خورد و بعد سوم عرصه‌ای است که با قوت بخشیدن به باشگاه امید محقق می‌شود.


مدیر شبکه امید ادامه داد: در عرصه برودکست ما بنا داریم نه‌تنها محصور در آنتن نباشیم بلکه با اچ‌دی سازی شبکه، الگوهای جدید برنامه‌ها را از این شبکه روی آنتن ببریم، در حوزه برودبند از طریق محتواهای ویژه با خدمات جدید محتواهای جوان‌پسند در قاب تلویبیون به نوجوانان ارائه می‌کنیم. این ارتباط برای اولین بار با پویش پاراگراف طلایی که بیش از ۴۵۰۰ بازدیدکننده در تلویبیون داشت رقم خورد.


محمدصادق باطنی حوزه بعدی را «میدان» باشگاه امید عنوان کرد که در آن مخاطب نوجوان به‌عنوان برنامه‌سازان آینده، طرح‌های خود را به‌عنوان به این باشگاه ارائه می‌دهند.


باطنی با تأکید بر اینکه آرایش سازمان‌های فرهنگی کشور از جمله وزارت ارشاد، آموزش‌وپرورش و ...باید متناسب با زبان نسل جدید باشد، گفت: ما باید نهضت جدیدی برای سخن گفتن با نسل جوان راه بیندازیم.


مدیر شبکه امید سیما همچنین در حوزه سریال سازی به ساخت سریال «خانه آبی» در این شبکه اشاره کرد و گفت: این سریال طنز گونه در مرحله نگارش است که در آن به مسائل نوجوانان پرداخته می‌شود . همچنین نگارش سریال «خانواده رو به راه» هم آغاز شده که سریالی تعاملی با شبکه تلویبیون است و متفاوت از آن چیزی است که تا به امروز در حوزه نوجوان ساخته شده است.


وی ادامه داد: سریال «خانواده رو به راه» روایت یک خانواده است که در سال ۱۴۰۰ زندگی می‌کنند و از دل این خانواده مدیر سال ۱۴۴۰ بیرون می‌آید که یک سریال رفت و برگشتی میان سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۴۰ است که شعارش این است: «آینده کشور به دست نوجوان‌های یک کشور رقم می‌خورد».


سید احمد مصطفوی مدیر گروه تولید شبکه امید سیما هم در ادامه این نشست خبری خبر از راه‌اندازی «مرکز رشد» شبکه امید خبر داد و گفت: هدف از راه‌اندازی این مرکز شناسایی و تربیت نیروهای کارآمد و جوان اعم از تهیه‌کننده و مجری تا سایر عوامل متناسب با سند تحولی رسانه ملی بر سه ضلع میل، نیاز و مصلحت مخاطب در شکل و محتوا برای سازمان صداوسیما و کشور است .


محمدحسین لطفعلی زاده مدیر باشگاه امید هم با بیان اینکه مخاطب نوجوان امروز سخت‌ترین گروه سنی است که می‌توان برای آن محتوا و برنامه تولید کرد افزود: اصلی‌ترین کار باشگاه امید آن است که از ظرفیت‌های مغفول مانده نوجوانان برای انتقال آن به ظرفیت‌های کشور بهره ببرد و یکی از کارکردهای باشگاه هنر و رسانه در شبکه امید سیما نیز تولید محتوا برای تربیت نیروی انسانی آینده کشور است.


۶۰مرتضی ذوالفقاری مدیر پخش شبکه امید نیز از ۲۴ ساعته بودن شبکه در ایام تابستان خبر داد. علیرضا کجوری مدیر تأمین برنامه شبکه امید نیز گفت: که ۶۰ درصد از برنامه‌های شبکه امید تولیدی خواهد بود.


محمد شهبازی سلطانی مدیر طرح و برنامه هم در ادامه این نشست خبری درون‌مایه اصلی شبکه امید سیما را توجه به نیاز مخاطبان نوجوان و بحث سرگرمی و آموزش آنان دانست و گفت: این شبکه با راه‌اندازی «بانک ایده» از طریق دریافت ایده‌های مخاطب نوجوان، در مسیر تحقق ایده یابی و طرح که یکی از اهداف صداوسیما در مسیر تحولی است کمک می‌کند.


انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر