صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۰ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
سالاری:

دانشگاهیان پرچم‌دار مبارزه با جنگ نرم باشند

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان گفت: دانشگاهیان باید در خط مقدم مبارزه با جنگ نرم به‌عنوان پرچمدار و فرمانده عمل کنند.
کد خبر : 663121

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بندرعباس، سردار اباذر سالاری در دیدار هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، دانشگاه را بستر توسعه اندیشه‌های انقلابی دانست و بیان کرد: دانشگاهیان باید در خط مقدم مبارزه با جنگ نرم به‌عنوان پرچم‌دار و فرمانده عمل کنند.


وی با تشریح نقش دانشگاه در اشاعه فرهنگ دینی و حرکت بر بستر اندیشه‌های انقلابی افزود: دانشگاه در بعد از انقلاب همواره منشأ برکات زیادی بوده و توانسته نقش خود را در احیای فرهنگ دینی و انقلابی بشناسد و به‌عنوان جبهه انقلابی در مقابل جنگ نرم دشمن صف‌آرایی کند. دانشگاه با ریل‌گذاری چند سال اخیر خود، نقش‌آفرین عرصه تحولات اجتماعی شده و باید امروز در حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی کاملاً محسوس و مبرهن باشد.


فرمانده سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان با تأکید بر اینکه مسئولیت فرصت خدمتگزاری است، عنوان کرد: هنر استفاده از مسئولیت باید در کسب فیض و خدمت به خلق‌الله متجلی شود و همه باید بدانیم خادمان ملت هستیم و باید در راستای رشد و توسعه انقلاب تلاش وافر کنیم. در طول چهار دهه بستر لازم برای توسعه فراهم شده و لازم است تا مسئولان با دلسوزی و موقعیت‌شناسی در احیا ارزش‌های دینی همت کنند و جامعه را به سمت ارزش‌های ماندگار انقلاب سوق دهند و نگذارند دشمن از فرصت‌های پیش رو برای تخریب چهره انقلاب استفاده کنند. هسته‌های علمی و اندیشکده‌های علمی و پژوهشی باید تقویت شوند و نقش بسیج اساتید در توسعه این مراکز تولید علم، می‌تواند مهم و حیاتی باشد.


سالاری با دعوت از صنعتگران و دانشگاهیان مطرح کرد: پیوند این دو حوزه می‌تواند کمک شایان توجه‌ای به رشد و بالندگی فناوری و تکنولوژی در کشور کند که باید در این راستا، نیازهای طرفین به هم معرفی و توانمندی‌ها نیز به اشتراک گذاشته شود تا سر نخ این کلاف سردرگم برای همیشه به نفع مردم، توسعه، آبادانی و اقتدار کشور رقم بخورد.



وی با اعلام آمادگی هر نوع همکاری علمی و پژوهشی سپاه با دانشگاه بیان کرد: از همه پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی در حوزه‌های امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و ... که بتواند فرصتی برای رشد و توسعه کشور به دنبال داشته باشد استقبال و آماده هر نوع همکاری است.


«رویداد ملی عصر امید» بی‌نظیرترین فعالیت‌های علمی دانشگاه آزاد


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز گفت: این دانشگاه با حدود ۲۵ هزار دانشجو، ۱۱۰ هزار دانش‌آموخته، ۳۵۰ عضو هیئت علمی و ۶۵۰ استاد مدعو و ۵۴۰ کارمند و با داشتن ۹ واحد، پنج مرکز و یک پردیس دانشگاهی از شرق تا غرب و از جنوب تا شمال استان گسترده شده و مشغول ارائه خدمت علمی با تأکید بر بومی‌سازی علم و تکنولوژی در این مناطق بوده و بیشتر از نیمی از جمعیت کارکنان، مدیران و ... در استان هرمزگان و بلکه در کشور دانش‌آموخته این دانشگاه هستند و این دانشگاه با تکیه بر ظرفیت‌های علمی خود همچنان به ارائه خدمت‌رسانی مشغول است.


محمدحسین رنجبر نمایشگاه فناورانه «رویداد ملی عصر امید» را یکی از بی‌نظیرترین فعالیت‌های علمی دانشگاه در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان، ایده‌های برتر، استارت‌آپ‌ها و زیرساخت‌های پژوهشی عنوان کرد و توضیح داد: ۳ هزار ایده، زیرساخت و استارت‌آپ برای نخستین‌بار در طول چهار دهه با مدیریت دانشگاه به نمایش گذاشته شد و با استقبال بی‌نظیر توانست در عرصه تولیدات علمی، توانمندی‌های این دانشگاه را در سراسر کشور به نمایش بگذارد. استفاده از توانمندی استادان بسیجی و تقویت تشکل‌های دانشجویی بسیج از دیگر راهکارهای رسیدن به رشد و توسعه علمی بوده و حمایت از هسته‌های علمی استادان و دانشجویان بدون شک راهگشای حرکت‌های نوین در دانشگاه را رقم خواهد زد.



وی تبیین کرد: بدون شک سرفصل «جهاد تبیین» برگزیده‌ای از مثنوی پربار بیانات رهبری است که مخاطب آن دانشگاهیان هستند و باید از طرف دانشگاهیان به درستی مورد واکاوی، تحلیل سیاسی و اجتماعی قرار گیرد؛ زیرا در جنگ رسانه‌ای، دشمن غرق در پول و ثروت، سعی دارد با وارونه جلوه دادن حقایق انقلاب اسلامی، مردم را از ادامه راه، منصرف و مأیوس سازد و این مهم امروز به‌عنوان فریضه واجب و فوری باید به‌عنوان محور اصلی مبحث دشمن‌شناسی و مبارزه با دشمن از باب نگاه به قدرت نرم و از باب نگاه الهیاتی مور اهتمام دانشگاهیان قرار گیرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تشریح مبحث «سند آمایش آموزشی» این دانشگاه که در استان هرمزگان تدوین و به‌عنوان الگو به سایر استان‌ها ارائه شده به تحولات پیش رو در حوزه آموزش و توسعه رشته‌های مورد نیاز هر منطقه بر مبنای آمایش سرزمینی تأکید کرد و ادامه داد: سعی داریم تا با توجه به نیاز هر منطقه و گسترش صنایع مادر، رشته‌ها را بر محور کارآفرینی و تربیت نیروی کاردان و فناور بر محور خلاقیت و نوآوری گسترش دهیم. امیدواریم با همکاری دوجانبه از ظرفیت‌های سپاه و دانشگاه در راستای گسترش و توسعه برنامه‌های بنیادین علمی و پژوهشی برای رسیدن به توسعه پایدار همه جانبه قدم‌های مؤثر و مستحکمی برداشته شود.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر