صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۰ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱
رویداد عصر امید(۳۸۶)/ کُرد در گفت‌وگو با آنا:

«عصر امید» نگرش دانشجویان به فضای علم و فناوری را تغییر داد

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر گفت: مهم‌ترین تأثیر رویداد عصر امید بر تغییر نگرش دانشجویان حاضر در نمایشگاه بود که با فضایی مبتنی بر فضای علم و فناوری آشنا شدند.
کد خبر : 663074

بهروز کُرد با حضور در غرفه خبرگزاری آنا در رویداد «عصر امید» دانشگاه آزاد اسلامی که در مصلای تهران برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگار این خبرگزاری اظهار کرد: اکنون کشور در حال تجربه نسل سوم دانشگاه‌هاست، نسل نخست آموزش‌محور، نسل دوم پژوهش‌محور و الان با حضور دکتر طهرانچی و تغییر و تحولاتی که در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده، نسل دانشگاه کارآفرین را مشاهده می‌کنیم که امیدواریم وارد نسل چهارم شویم.


معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر اضافه کرد: ورود به این نسل از دانشگاه یک پیش‌زمینه‌هایی نیاز دارد، در این چند سالی که دکتر طهرانچی سکان‌دار دانشگاه آزاد شدند، اتفاقات مثبتی به لحاظ پژوهشی و فناورانه در این دانشگاه اتفاق افتاده که به طبع آن می‌توان گفت در حال رسیدن به اهدافی که وی طراحی کرده هستیم.




بیشتر بخوانید:


بومی‌سازی سازه‌های سبک فولادی مقاوم در برابر زلزله/ موزه تاریخی لرزه‌نگاری برای شبیه‌سازی زلزله‌ها احداث می‌شود


همکاری صنعت گاز با محققان دانشگاه آزاد اسلامی


ورود هوش مصنوعی به ارزهای دیجیتال + ویژگی‌ها و کاربردها




عضو گروه مهندسی صنایع چوب و مبلمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر اضافه کرد: ملایر یک ظرفیت قابل قبول و ویژه در زمینه تولید مبلمان و منبت دارد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر هم به دلیل موقعیت مکانی دارای رشته صنایع چوب و مبلمان در مقطع کاردانی و کارشناسی است، شهر ملایر در سال ۱۳۹۶ به عنوان پایتخت مبل و منبّت کشور انتخاب شد و دو سال بعد فرایند جهانی شدنش اتفاق افتاد که در این زمینه نقش دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر بی‌بدیل بود که خوشبختانه شهر ملایر به عنوان شهر جهانی مبل و منبّت انتخاب شد.


رئیس سرای نوآوری مبل و منبّت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر خاطرنشان کرد: در این راستا و با توجه به ظرفیت‌های این دانشگاه و خواست دکتر طهرانچی که ما به دانشگاه نسل سوم برسیم، اتفاق مثبتی که در حوزه این دانشگاه افتاد و فاصله میان دانشگاه و صنعت را تاحدودی کم کرده و از میان می‌برد، ایجاد سرای نوآوری مبل و منبّت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر است.


رئیس سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر مطرح کرد: همراهان من همه دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی مهندسی صنایع چوب و مبلمان و همه صنعتگر هستند که تغییر نگرش آنان مهم‌ترین تأثیر این رویداد است به‌طوری‌که آمدند با فضای نمایشگاهی که مبتنی بر فضای علم و فناوری است، آشنا می‌شوند؛ آنان قبلاً نمایشگاه‌های زیادی رفتند، اما نمایشگاه‌هایی بوده که فقط جنبه فروش و معرفی اقتصادی تولیدات‌شان را داشته، اما اینجا این چند روز با آنها صحبت می‌کنم احساس می‌کنم که نگرش آنها تغییر کرده و امیدوارم این موضوع را در برگشت‌مان به شهر ملایر و در حوزه مبل و منبّت تسری بدهند.


کرد ادامه داد: یک بخش از رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی موضوع اشتغال‌آفرینی است، در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد سیاست‌گذاری وجود دارد، اما به حمایت ویژه‌ نیاز دارند، برای مثال در حوزه مبل و منبّت برای اینکه اثربخشی بیشتر دیده شود، کمک برای صادرات مبل است، دوره‌های مختلفی برای بازاریابی، ثبت مالکیت معنوی یا ثبت نشان تجاری و ... می‌گذاریم اما یک بخش مربوط به سیاست‌گذاری و کمک سازمان مرکزی دانشگاه آزاد یا سازمان سما به مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر برای ثبت شرکت‌هایی یا به نام دانشگاه یا به سهم دانشگاه در خارج از کشور برای تسهیل صادرات است.


وی اضافه کرد: پیشنهاد دیگر فروش مبلمان ملایر از تولیدکننده خاص در سطح جامعه بزرگ دانشگاه آزاد است که محصول آنان را تضمین می‌کنیم.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
علی صفر اسکندری
09:31 - 1401/03/18
با سلام،جناب آقای دکتر بهروز کرد،شما یکی از مفاخر دنیای امروز بشر هستید
افرادی مثل جنابعالی که همه عمر خود را صرف پیشرفت علم و صنعت مردمان کشور می‌کنند بدون اینکه چشم داشتی داشته باشند
انشاالله که دانشگاه نسل سوم و چهارم همین طور که فرمودید بتواند گامی در جهت رشد فن آوری های روز دنیا و همچنین به تبع آن کاهش نرخ بیکاری و افزایش اشتغال جوانان بردارد

به امید موفقیت روزافزون شما