صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۳ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱
رویداد «عصر امید»/۳۸۵

میربابایی: دانشگاه آزاد به علم و ورزش توجه ویژه‌ای دارد/ با حمایت بیشتر قهرمان تنیس روی میز بانوان می‌شویم

سرمربی تیم تنیس روی میز بانوان دانشگاه آزاد معتقد است این دانشگاه با توجه همزمان به علم و ورزش باعث پیشرفت کشور شده است.
کد خبر : 663003

زهرا میربابایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره برنامه‌ها و عملکرد تیم تنیس روی میز بانوان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: بازیکن تیم ملی بودم و سال‌ها کار مربیگری می‌کنم که در این سال‌ها هدایت تیم بانوان را پذیرفته‌ام. علاوه بر آنکه داور بین‌الملل هستم و در مسابقات برون مرزی قضاوت انجام می‌دهم. خوشبختانه دانشگاه آزاد حمایتی که از فدراسیون تنیس روی میز می‌کند باعث توسعه و پرورش این رشته است. دانشگاه آزاد بچه‌های تیم ملی ما را نیز حمایت می‌کند و این باعث افتخار است. خوشبختانه ما بازیکنان ملی‌پوش در تیم دانشگاه داریم که از همین تیم به عرصه ملی رسیدند و جای مباهات دارد.


عضو کمیته پیشکسوتان فدراسیون تنیس روی میز افزود: در تیم تنیس روی میزمان تقریبا می‌توانم بگویم نصف اعضایش از بچه‌های جوانان و نوجوانان هستند. در سال گذشته لیگی که در سال ۱۴۰۰ شرکت کردیم ۶۵ درصد بازیکنانمان از جوانان و نوجوانان بودند که خود همین موضوع انگیزه بود برای بازیکنان که در مسابقات لیگ شرکت کرده بودند. ما سعی‌مان بر این است بچه‌های مستعد را در تیم خودمان بیاوریم که گروه سنی پایین‌تر هستند و داریم استعدادیابی می‌کنیم. تلاش می‌کنیم از حداکثر ظرفیت بازیکنان مستعد استفاده کنیم و بهترین نفرات را جذب کنیم. گام مثبتی که امیدوارم برداشته شود در فصل پیش رو علاوه بر لیگ برتر تنیس روی میز بانوان در رده‌های سنی جوانان و نوجوانان هم تیم در لیگ داشته باشیم تا بازیکنان آینده‌دارتری به دانشگاه آزاد وصل شوند.


سرمربی تیم تنیس روی میز بانوان دانشگاه آزاد در مورد اینکه بانوانی از ایران موفق شده‌اند در خارج از کشور با حجاب اسلامی برای تیم‌های خارجی به میدان بروند، عنوان کرد: بله این اتفاق امیدوارکننده چند سالی است که رخ داده و رو به پیشرفت است. مریم صامت را داریم که چندین سال است دانشجوی دانشگاه آزاد هستند و در لیگ ترکیه لژیونر هستند. کیمیا رستمی را داریم که او نیز ضمن همکاری با دانشگاه آزاد در لیگ ترکیه بازی می‌کند. ملیکا کرمی و مریم فرعی دیگر دانشجویان دانشگاه آزاد محسوب می‌شوند که در لیگ تنیس روی میز ترکیه حضور دارند. فاطمه جمالی‌فر، پریناز حاجیلو و شیما صفایی نیز از لژیونرهای تنیس روی میز کشورمان هستند.


وی درباره فاصله گرفتن تیم تنیس روی میز بانوان دانشگاه آزاد از قهرمانی عنوان کرد: در این دو سالی که کرونا آمد خیلی عقب افتادیم یعنی نه تنها ما، در همه رشته‌ها تاثیرگذار بود وگرنه ندا شهسواری را داشتیم که در المپیک شرکت کردند. الان بازیکن برای رسیدن به المپیک داریم و ان‌شاءالله یک بخشی بچه‌هایی که دارای معلولیت هستند دانشگاه آزاد اینها را حمایت مالی کند تا در مسابقات برون مرزی و حتی مسابقات لیگ‌مان بتوانیم شاهد حضور آنها در مسابقات باشیم. دانشگاه آزاد از قهرمانی دور نیست. زهرا اشتری، کیمیا رستمی و ملیکا کرمی را داریم که در خارج از زمانی که در ترکیه بازی نمی‌کنند برای تیم ما به میدان می‌روند و می‌توانیم به قهرمانی نزدیک شویم. کرمی سال گذشته در لیگ برتر بود و او نفر اول رنکینگ جهانی در ایران است که افتخاری برای دانشگاه آزاد شمرده می‌شود. با وجود همه سختی‌ها چندین سال است نایب قهرمان می‌شویم. ان‌شاءالله امسال با اسپانسر قوی‌تر و پول بیشتری در اختیار می‌توانیم نیروهای بهتری بگیریم و حتی برای قهرمانی تلاش کنیم.


میربابایی درباره اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دیده‌بان علم، نوآوری و فناوری است و تأثیر آن را در تیم‌های ورزشی این دانشگاه تا چه اندازه دیده است، بیان کرد: حمایت از ورزش توسط دانشگاه آزاد باعث شده تا خانواده‌های زیادی شاهد درخشش فرزندان خود باشد. چندین غرفه دانشگاه ملی «عصر امید» متعلق به دانشگاه بود و این توجه بالای مسئولان را به نقش علم و ورزش نشان می‌دهد. دانشگاه آزاد حمایت می‌کند و این کار انگیزه به همراه دارد، مخصوصا در بخش بانوان که همیشه محروم هستند. بیشتر حمایت می‌شوند و این خیلی خوب است برای ورزش بانوان که نیاز زیادی داریم. نسل‌های آینده که وارد دانشگاه آزاد یا مدارس سما می‌شوند در کنار علم به فراگیری ورزش روی بیاورند. دانشجویان دانشگاه آزاد با شبیه‌سازی یا اختراع فناوری‌های مختلف در ورزش هم دیده می‌شوند و این موضوع امید به آینده را چند برابر می‌کند.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) که از هشتم خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار شد و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه شد.


انتهای پیام/۴۰۴۸/

انتهای پیام/

ارسال نظر