صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۵ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱
رویداد عصر امید/ ۳۷۲

تولید پاستیل ارگانیک با طعم زرشک و عناب

شرکت کننده رویداد عصر امید گفت: در اثر خشکسالی‌های پی در پی در خراسان جنوبی عناب‌ها مریض شده و بازار پسندی خود را از دست داده بودند، علاوه بر آن این محصول در بیرجندخام فروشی شده و هیچ فراوری روی آن انجام نمی شد و ما که به دنبال کوتاه کردن دست دلالان بودیم به فکر تولید یک فناوری روی محصولات استراتژیک استان مان (زرشک و عناب) افتادیم و پاستیل عناب و زرشک را تولید کردیم.
کد خبر : 662993

لیلا قیاسی فریز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در معرفی این محصولات اظهار کرد: در اثر خشکسالی‌های پی در پی در خراسان جنوبی عناب‌ها مریض شده و بازار پسندی خود را از دست داده بودند، علاوه بر آن این محصول در بیرجند خام‌فروشی می‌شد و هیچ فرآوری روی آن انجام نمی‌شد، براین اساس برای کوتاه کردن دست دلالان به فکر تولید یک فناوری روی محصولات استراتژیک استان‌مان (زرشک و عناب) افتادیم و پاستیل عناب و زرشک را تولید کردیم.


وی افزود: پاستیل را عموما بچه‌ها خیلی دوست دارند و استفاده می‌کنند به همین دلیل به دنبال آن بودیم که این پاستیل با عنوان «پاستیل رژیمی عناب و زرشک» را که کاملا طبیعی است برای بچه‌ها آماده کنیم.


این شرکت‌کننده در رویداد عصر امید ادامه داد: ما به دنبال تهیه پاستیلی بودیم که حتی قشر آسیب‌پذیر جامعه مثل افراد دیابتی که به خاطر ساکاروزی که در پاستیل‌های رایج در بازار است و نمی‌توانند از آنها استفاده کنند، از این پاستیل استفاده کنند. مردم با خوردن این پاستیل می‌توانند از خواص زیاد زرشک و عناب که دارای ویتامین c وآنتی اکسیدان بالاست بهره ببرند.


وی درباره مزیت این محصول یادآور شد: رقابت این محصول با دیگر محصولات بازار این است که پایه پاستیل‌های داخل بازار از ژلاتین است و این پاستیل اصلا ژلاتین ندارد و از مواد طبیعی و از پوره عناب و زرشک و افزودنی‌ها استویا که شیرین‌کننده طبیعی است، استفاده شده است.


قاسمی درباره اشتغال زایی این طرح افزود: طرح هنوز به تولید انبوه نرسیده و فقط مجوز ثبت اختراع دریافت کرده‌ایم و برای اثبات این محصول آن را با یک نمونه داخلی و پاستیل خارجی با برند هاری بو به پژوهشکده خراسان رضوی فرستاده‌ایم تا مورد آزمون قرار دهند و نتایج همانی شد که ادعا داشتیم.


وی درباره هزینه تمام شده این محصول اظهار کرد: هزینه تمام شده محصول با پاستیل ایرانی برابری می‌کند و تفاوت قیمتی چشمگیر ندارد.


قیاسی که از واحد خراسان جنوبی در این رویداد حضور یافته بود درباره حمایت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تاکنون حمایتی از سوی دانشگاه از طرح ما انجام نشده که امیدواریم در آینده این اتفاق بیفتد.


وی درباره رویداد گام دوم اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی این فرصت را در اختیار ما قرار داده است که بتوانیم در جشنواره حاضر شویم و طرح‌های مختلف را ببینیم و از آنها ایده برای کارهای آینده بگیریم این حضور فرصت بسیار خوبی بود.


گفتنی است رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار«عصر امید» از هشتم تا یازدهم خردادماه در مصلی تهران برگزار شد و میزبان ۳ هزار شرکت دانش بنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارت‌آپ بود.


انتهای پیام/۴۰۴۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر