اسکواش، ورزشی با حفظ سلامتی بالا برای بازیکنان/ چه دشواریهایی ورزش اسکواش در خود دارد؟
حسین شیرازی مقدم در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا درباره برخی جزئیات رشته ورزشی اسکواش اظهار کرد: این ورزش به صورت تکنفره ۲ بازیکن و دونفره ۴ بازیکن در زمینی احاطهشده با دیوار شیشهای بازی میشود و شیشهای بودن دیوارها تماشای بازی توسط تماشاگران را امکانپذیر خواهد کرد که البته در مسابقههای بینالمللی دیوارهای بیشتری از جنس شیشه در نظر گرفته میشوند.
وی افزود: اسکواش اولین بار در در سال ۱۸۳۰ در مدرسه هارو در انگلستان ابداع شد و در سال ۱۸۷۴ این رشته ورزشی و مسابقههای آن در انگلستان رسمیت پیدا کرد و در سال ۱۹۱۱ قوانین بازی و ابعاد زمین توسط انگلیسیها ضابطهمند شد و در سال ۱۹۶۷ فدراسیون بینالمللی اسکواش با شرکت ۷ کشور تأسیس و در سال ۱۹۹۲ نام آن به فدراسیون جهانی اسکواش (WSF) تغییر پیدا کرد.
رئیس هیئت اسکواش جنوب شرق تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر دشواریهای این ورزش افزود: یکی از دشواریهای رشته اسکواش این است که برخلاف دیگر ورزشهای راکتی، توپ در اغلب اوقات از پشت سر بازیکن میآید.
وی با بیان اینکه اسکواش با توپ و راکت مخصوص بازی میشود گفت: هدف اصلی این بازی، ضربهای به توپ است که حریف نتواند به راحتی ضربه بعدی را به دیوار بزند و یا به دشواری واکنش نشان دهد.
شیرازی مقدم بیان کرد: وجه تمایزاسکواش با بسیاری از ورزشهای مشابه عدم وجود محدودیت در زمین است، یعنی بازیکنان میتوانند در تمام قسمتهای زمین بدون اینکه بخشی از آن مختص یک بازیکن باشد به توپ ضربه بزنند.
رئیس هیئت اسکواش جنوب شرق تهران ادامه داد: این ورزش، به گفته بسیاری از افراد سریعترین ورزش است که بیشترین سلامتی را برای بازیکن خود به ارمغان میآورد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر امکان حضور بانوان در این ورزش گفت: بانوان نیز امکان شرکت در مسابقات را دارند و ما هم ۲ تیم اقایان و بانوان خود را تشکیل دادهایم و هیئت جنوب شرق از اسفند ۹۸ که تشکیل شده توانسته فعالیتهای ورزشی و فرهنگی زیادی انجام دهد که مورد تجلیل ریاست فدراسیون و همچنین ریاست هیئت استان نیز قرار گرفته است.
انتهای پیام/4146
انتهای پیام/