راه انتقال و مقابله با آبله میمونی چیست؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، آبله میمونی اولین بار در سال ۱۹۵۸ در زمان شیوع بیماری شبیه به آبله در بین میمونهایی که برای تحقیق نگهداری میشدند کشف شد و در همین راستا آن را به آبله میمونی نامگذاری کردند و اولین مورد انسانی این نوع آبله هم در سال ۱۹۷۰ ثبت شد و این روزها نیز اسم آبله میمونی را در میان مردم زیاد میشنویم.
در همین راستا بسیاری از هموطنان نسبت به روشهای انتقال این بیماری سوالاتی دارند که در ادامه این خبر نسبت به راههای انتقال این ویروس توضیحاتی خواهیم داد.
انتقال بیشتر این ویروس از طریق حیوانات به انسان است و خراش، گاز گرفتن یا خوردن گوشت خوب پخته نشده و دست زدن به ترشحات حیوان در هنگام ذبح و آماده کردن برای پختن غذا از جمله مواردی است که هموطنان باید مدنظر خود داشته باشند.
اما این ویروس از طریق انسان به انسان هم منتقل میشود، یعنی از راه قطرات تنفسی طی تماس چهره به چهره طولانی مدت، تماس خون و سایر ترشحات بدن و زخمهای پوستی بیماران به مخاط و پوست آسیب دیده سایر افراد و استفاده از ملحفه، حوله و وسایل شخصی آلوده بیماران، امکان انتقال بیماری وجود دارد.
انتهای پیام/۴۱۷۲/
انتهای پیام/