صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۳ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۱
رویداد عصر امید (۳۱۶)/ برجسته در گفت‌وگو آنا:

نمایشگاه عصر امید ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه را به نمایش گذاشت

نمایش چشم‌انداز دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه عصر امیدرئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی گفت: نمایشگاه عصر امید ارتباط خوب دانشگاه با صنعت و جامعه را به نمایش گذاشت و امید را به نخبگان برگرداند.
کد خبر : 662366

حامد برجسته در بازدید از نمایشگاه عصر امید با حضور در غرفه خبرگزاری آنا به سؤالات خبرنگار این رسانه دانشگاهی پاسخ داد و بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی برای این نمایشگاه از آبان ۱۴۰۰ همایشی را با محور عصر امید و بیانیه گام دوم دانشگاه برگزار و از میان ایده‌های زیادی که مطرح شد ۱۱ ایده منتخب را برای داوری به سازمان مرکزی ارسال کرد که ۶ محصول انتخاب شد و برای حضور در نمایشگاه مجوز لازم را اخذ کردند.


وی با بیان اینکه ۱۲ محصول دست‌ساخته دانش‌آموزان مدارس سمای واحد آیت‌الله آملی نیز در این نمایشگاه به معرض نمایش گذاشته شده است در پاسخ به این سؤال که نمایشگاه عصر امید را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: این نمایشگاه ازجمله برنامه‌های بسیار خوب و جالب سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی بود که با همکاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بازخورد و اثر مثبتی در معرفی چشم‌انداز دانشگاه به جامعه داشت.


به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی، نمایشگاه عصر امید در واقع صرفاً نمایش دستاورد نخبگان دانشگاه نبود؛ بلکه معرفی تغییر رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی از آموزش محوری به مهارت محوری و ورود به نسل چهارم و پنجم آموزش‌های دانشگاهی بود.


برجسته ادامه داد: فاصله بین صنعت، تولید و دانشگاه مسیر حرکت رشد اقتصادی را کند کرده و سبب شده منابع مالی زیادی از کشور خارج شود؛ بنابراین نمایشگاه عصر امید ارتباط خوب دانشگاه با صنعت و جامعه را به نمایش گذاشته و امید را به نخبگان برگرداند.


وی در پاسخ به این سؤال که سند تحول و تعالی دانشگاه را چگونه تحلیل می‌کنید. پاسخ داد: سند تحول روی واقعیت‌های جامعه تمرکز کرده و می‌خواهد مسائل و مشکلات جامعه را شناسایی و برای رفع آنها اقدام کند، به عنوان مثال موضوع زیست بوم‌ها که مورد توجه دکتر طهرانچی بوده و در نشست‌های مختلف بر آن تأکید کرده‌ در واقع توجه به رفع مشکلات مردم منطقه هر واحد دانشگاهی است که واحد آیت الله آملی با راه‌اندازی سرای نوآوری برنج به این مقوله ورود کرده است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی درباره رویکرد واحد آیت الله در عصر جدید دانشگاه به بیان برخی از اقدامات بنیادی و بسترساز صورت گرفته در واحد آیت الله آملی مانند اختصاص یک ساختمان مجهز برای مرکز رشد و واحدهای فناور، دعوت از استادان با اجرای طرح تشویقی الف و ب، برگزاری جلسات تبیین اهداف و راهبردها و راهکارهای ویژه در تسریع روند تولید محصولات دانش بنیان و اشتغال آفرینی، اخذ مجوز آزمایشگاه همکار از سازمان غذا و داروی کشور، راه‌اندازی مرکز رشد دارو و فرآورده‌های طبیعی، راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، راه‌اندازی سرای نوآوری برنج و مدیریت زمین‌های دانشگاه برای تولید محصولاتی کلزا، گیاهان دارویی و کاشت درخت با رویکرد صنعت چوب و ... پرداخت.


برجسته یادآور شد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه ویژه به تولید محصولات دانش بنیان و اشتغال آفرینی ما دانشگاهیان باید به رسالت خود در این رویکرد به نحوه شایسته عمل کنیم و واحد آیت الله آملی با ایجاد این بسترها در آینده نزدیک شاهد تحولات قابل توجه خواهد شد.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.


انتهای پیام/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر