صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۹ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
رویداد عصر امید/۳۰۵

از تولید محصولات زیبایی و مکمل‌های غذایی تا خوراک دام و طیور با پایه جلبک

شرکت کننده رویداد عصر امید از تولید و پرورش جلبک در بخش آبزی پروری و دام و طیور، آرایشی، بهداشتی و مکمل‌های غذایی، خبر داد.
کد خبر : 662348

سیما فیاضی، مدیر عامل شرکت پویشگران اقیانوس سبز ایرانیان که در سرآی نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس فعالیت می‌کند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در حاشیه رویداد عصر امید، خاطرنشان کرد: این شرکت فعالیت های خود را از سال ۹۶ با تمرکز بر کشت و پرورش جلبک در فاز آزمایشگاهی و نیمه انبوه و نیز برگزاری دو دوره وبینار آموزشی در این زمینه آغاز کرد.


وی افزود: صابون، ماسک، کرم ضدآفتاب، کرم روشن کننده، آبرسان، تونر با پایه جلبک دارای خواص روشن کنندگی، بستن منافذ، بازسازی پوست و رفع جوش و جوانسازی و شادابی پوست هستند.


فیاضی در رابطه با ترکیبات مورد استفاده از در محصولات تولیدی این شرکت، خاطرنشان کرد: از پودر یا عصاره جلبک، عرقیات و روغن‌های گیاهی شامل بابونه، شیرین بیان، همیشه بهار، کره کاکائو، شی باتر، بهار نارنج، اسطخودوس و نیز ویتامین‌های E; B, A, کلاژن، الاستین و غیره استفاده می‌شود.


وی ادامه داد: نیاز سالانه کشور برای استفاده از جلبک (بخش آبزی پروری و دام و طیور، آرایشی بهداشتی و مکمل های غذایی) ۲۵۰ تن در سال است که تنها ۵۰ تن از این میزان توسط شرکت‌های داخلی به تولید می‌رسد و ما بقی وارد می‌شود. سهم واردات جلبک به ایران ۵۸ میلیون دلار در سال و سهم تولید داخل ۳.۶ میلیون دلار است، لذا نیاز به کار در این زمینه بسیار بالا است.


فیاضی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس از آغاز تا کنون حمایت گسترده‌ای برای تولید این محصولات انجام داده است گفت: با توجه به اینکه گستره کار ما بسیار گسترده است و در مورد مکمل‌های غذایی مورد تایید سازمان غذا و دارو به کارگاه بزرگی نیاز است که در خارج از شهر مستقر شود لذا انعقاد تفاهم‌نامه در این خصوص از سوی دانشگاه با این سازمان می‌تواند به ما کمک شایانی کند.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه باهدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار شد و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه شد و روز چهارشنبه ۱۱ خرداد به کار خود پایان داد.


انتهای پیام/۴۱۶۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر