صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱
رویداد «عصر امید»/ ۱۸۴

طراحی سامانه اینترنتی برای کاهش خطاهای محاسباتی در عمران

مدیرعامل یک شرکت فناور گفت:برای رفع مشکل محاسبات دستی سامانه‌ای به‌صورت آنلاین طراحی کردیم که مهندسان محاسباتی سراسر کشور می‌توانند این برنامه را اجرا کنند و دفترچه محاسبات با فرمت PDF بگیرند.
کد خبر : 661699

محسن محجوبی‌پور در حاشیه برگزاری نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران که با طراحی سامانه اینترنتی «ساطا» در بخش شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور این رویداد حضور دارد به خبرنگار خبرگزاری آنا درباره این سامانه گفت: در رشته عمران یکسری محاسبات دستی داریم که طبیعتاً با توجه به زمان بر بودن و خطای زیاد آن برای بهینه کردن طرح‌های عمرانی مناسب نیست. به همین دلیل، یکسری برنامه‌های کامپیوتری برای این محاسبات نوشته شده؛ اما به دلیل اینکه در دست همه است هر شخصی می‌تواند تغییری در آن دهد.


وی افزود: برای رفع این مشکل سامانه‌ای به‌صورت آنلاین طراحی کردیم و در اختیار همه مهندسان محاسباتی سراسر کشور قرار دادیم که می‌توانند این برنامه را اجرا کنند و دفترچه محاسبات با فرمت PDF بگیرند که در اختیار شرکت‌های کنترل‌کننده مانند نظام‌مهندسی یا شهرداری ارائه و از پروژه‌ خود دفاع کنند. مزیت سامانه این است که سیستمی یکپارچه بوده و هیچ‌کس به برنامه‌های آن دسترسی ندارد و به همین دلیل برنامه‌هایش اعتبار دارند. برنامه‌ها در لحظه‌ای که افراد استفاده می‌کنند به‌روز شده و سریع و دقیق می‌توانند برنامه‌های محاسباتی را انجام دهند.


مدیرعامل شرکت توسعه‌اندیشان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان گفت: اکنون معضلی که در رشته عمران داریم و همین اتفاقی که در آبادان پیش آمد و ساختمان متروپل فروریخت، ناشی از نبود کنترل محاسبات، نظارت و نبود محاسبات دقیق بوده و در مجموع نظارت دقیق و اجرای دقیق نشده است؛ اگر بتوانیم فرهنگ محاسبات دستی را کنار بگذاریم و محاسبات به‌وسیله برنامه‌های کامپیوتری که خطای انسانی نداشته باشد، انجام شود، این اتفاقات مانند آبادان کم می‌شود.




بیشتر بخوانید:


تولید کفی و کفش طبی برای جلوگیری از زخم‌های دیابتی پا


افزایش ماندگاری گوجه فرنگی بدون استفاده از یخچال


ایجاد بستری بومی، امن و انعطاف‌پذیر برای تحلیل علمی داده‌ها




محجوبی‌پور بیان کرد: سامانه‌ای که راه انداختیم حاصل تجربه تقریباً ۳۰ سال کار محاسباتی بوده و شرکت توسعه‌اندیشان‌ در حوزه‌های مختلف مانند محاسبات عمرانی نمایشگاه مصلی، برج تلویزیون تهران و برج‌های خنک‌کننده در کشور و کارهای مختلفی را انجام دادیم. حاصل تجربه‌هایمان را داخل برنامه سامانه «ساتا» آوردیم تا بتوانیم علاوه بر اینکه مهندسان کشور استفاده می‌کنند و با توجه به اینکه آیین‌نامه‌های ما از آمریکاست، بسیاری از کشورهای دیگر بتوانند با این برنامه‌ها کار کنند. هدف‌گذاری‌ این است که برنامه را دوزبانه کنیم و به‌عنوان صدور خدمات فنی و مهندسی به خارج از کشور بفرستیم و آنها استفاده کنند.


وی درباره تجاری‌سازی سامانه اینترنتی «ساتا» عنوان کرد: حدود ۱۰ سالی است که این سامانه راه‌اندازی شده و همه مهندسان محاسب سراسر کشور روی آن کار می‌کنند. یکی از اهداف شرکت در نمایشگاه رویداد ملی عصر امید تبلیغ برای شرکت بوده و اکنون دانشگاه آزاد اسلامی این سامانه و برنامه‌های آن را تأیید کرده که این گامی خیلی بزرگ برای شرکت است و در انتظار تأیید نظام‌مهندسی اصفهان هستیم. رایزنی می‌کنیم که بتوانیم از طریق نظام‌مهندسی‌های سراسر کشور این سامانه را به اطلاع همه مهندسان برسانیم.


مدیرعامل شرکت توسعه‌اندیشان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با مثبت ارزیابی کردن نمایشگاه رویداد ملی عصر امید مطرح کرد: این نمایشگاه فرصتی در اختیار ما قرار داده تا در چنین فضایی در کنار همه مهندسان دیگر شرکت کرده و بتوانیم خدماتی که انجام دادیم را ارائه کنیم. یکی از مزیت‌هایی که این سامانه این است که فقط برای رشته عمران نیست. همه متخصصانی که برنامه‌های محاسباتی دارند می‌توانند از آن استفاده کنند. می‌توانیم اطلاعات آنان را در ساتا بارگذاری کرده و بقیه می‌توانند اطلاعات را در اختیار همه مهندسان رشته‌های مختلف قرار دهند.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه می‌شود


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر