صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۱۵ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱
رویداد «عصر امید»/ ۱۶۸

تشخیص میزان کود پتاس و اوره در مزارع با طرحی فناور

یک پژوهشگر بیان کرد: موقعیت مکانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود باعث شده تا پژوهشگران این دانشگاه طرح فناورانه تشخیص میزان کود پتاس و اوره در مزارع را در دستور کار خود قرار دهند.
کد خبر : 661215

سیدحسین علوی‌راد در حاشیه نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: با توجه به همت بلند سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی که به ویژه از سال ۱۴۰۰ به این سو قوت گرفت، مجموعه دانشگاه بر آن شده تا بتواند کارآفرین، اشتغال‌ساز و مفید در جریان اقتصادی کشور باشد.


وی اضافه کرد: با آگاهی از ظرفیت علمی و پژوهشی برخی از همکاران پژوهشگر و خلاق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود و یکی از دوستان در خارج از مجموعه دانشگاهی و نیز مسئولان واحد دانشگاهی بر آن شدم تا نخست نسبت به ایجاد یک هسته پژوهشی اقدام کنم؛ بنابراین تصمیم گرفتیم تا در گام نخست، نسبت به حل‌مسئله و رفع مشکلات محیط پیرامونی و منطقه خود اقدام کنم، چراکه این مشکلات برای ما ملموس‌تر است.




بیشتر بخوانید:


تولید بیودیزل از پسماند حیوانی و گیاهی


ایده‌ای برای افزایش بازدهی و کاهش نیروی انسانی دانشگاه‌ها


بهینه‌سازی جوانه‌زنی و باززایی گیاه «ثعلب» با فناوری کشت‌بافت




عضو هیئت علمی گروه برق و کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود مطرح کرد: از میان چند طرحی که در دست اقدام است، فعلاً به اتفاق اعضای گروه، طرح «تشخیص میزان کود پتاس و اوره در مزارع» به نتایج قابل توجهی رسیده است و با توجه به جغرافیای شهرستان لنگرود، موقعیت مکانی دانشگاه که اطراف آن مملو از شالیزار است، رسالت بر مهندسان و پژوهشگران این دانشگاه ایجاب می‌کند تا گره‌ای از مشکلات کشاورزان منطقه بردارند.


این پژوهشگر بیان کرد: سال‌های اخیر شاهد مشکلات کشاورزان استان گیلان از کمبود آب شالیکاران گرفته تا عودت محصولات باغی مانند کیوی و ... از کشورهای مختلف هستیم، با توجه به اینکه به راحتی می‌توان با ترکیب میان‌رشته‌ای و تحقیقات چندرشته‌ای، این مشکلات را برطرف کرد با تشکیل گروه‌های فعال و محقق از رشته‌های برق با شیمی، مکانیک و نیز کشاورزی می‌توان بیش‌تر مشکلات رشته‌های استراتژیک را حل کرد، به همین منظور ساخت دستگاه الکتریکی برای تشخیص میزان کود پتاس و اوره در مزارع مورد توجه قرار گرفته و در مراحل پایانی خود قرار دارد.


علوی‌راد درباره برگزاری رویداد ملی عصر امید بیان کرد: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ مصادف با چهلمین سال تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی است، بر این اساس این دانشگاه رویدادی با نام گام دوم برگزار می کند تا آن چه در دانشگاه آزاد اسلامی در این ۴۰ سال به بلوغ رسیده در معرض نمایش قرار دهد. در این رویداد، ارائه برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم، دستاوردهای فناورانه دانشگاه، پرداختن به نیاز مردم و به طور کلی برنامه تحولات و مسیر آینده دانشگاه ارائه می‌شود، به همین دلیل با وجود صدها شرکت، هسته، استارت‌آپ و ... فناور و خلاق که در این رویداد عظیم حضور دارند، قطعاً می‌توان امیدوار بود تا بخشی از نیازهای واقعی ایران به شکل علمی و حقیقی برطرف شود.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از امروز هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۱۷/ ۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر