انتخابات کمیته ملی المپیک باز هم به تعویق افتاد/زمان جدید مشخص شد
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، مجمع عمومی و فوقالعاده کمیته ملی المپیک قرار بود از ساعت ۱۱ آغاز شود اما برق مجموعه ورزشی انقلاب قطع شد و سالن فارسی، محل برگزاری مجمع در تاریکی است.
در حال حاضر برخی از روسای فدراسیونها و اعضای مجمع در آکادمی حاضر شدند و در دفتر رئیس آکادمی حضور دارند. سیدرضا صالحیامیری، رئیس کمیته ملی المپیک قبل از آغاز مجمع در محل برگزاری مجمع حاضر شده است.
در ابتدای جلسه کیکاووس تاکید کرد: برخی از اعضا به دلیل عدم حضور در ایران به صورت وبینار در مجمع حضور دارند. حسین المسلم و حیدر فرمان، مسئولین بلند پایه شورای المپیک آسیا هم قرار بود در ابتدای این مجمع در جمع اعضا حاضر شوند اما به دلیل طوفان شن و شرایط جوی کویت، پرواز آنها لغو شد.
زمانی که دبیرکل کمیته ملی المپیک قصد قرائت گزارش را داشت برق قطع شد و تصویر برای خبرنگاران قطع شد.
کیکاووس سعیدی پس از وصل شدن برق درباره دلیل عدم حضور المسلم و فرمان گفت: آنها با وجود داشتن جت اختصاصی اجازه پرواز را نداشتند.
سپس دبیر کل کمیته ملی المپیک یادآوری کرد: پس از تعویق بازیهای آسیایی اعضای هیئت اجرایی تصمیم گرفتن تا تاریخ جدیدی برای انتخابات کمیته ملی المپیک در نظر بگیرند و قرار شد این تاریخ در مجمع به رای گیری گذاشته شود.
صدیقی: انتخابات کمیته المپیک ۲۰ تیر برگزار شود
در ادامه صدیقی رئیس فدراسیون ووشو درباره زمان برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک گفت: اسفندماه که در مجمع بودیم بحث بازیهای آسیایی مطرح شد. باید هرچه سریعتر امکانات لازم برای برگزاری انتخابات شکل بگیرد چون دوره هیئت اجرایی دی ماه سال گذشته به پایان رسید.
وی عنوان کرد: به خاطر تدارکات بازیهای کشورهای اسلامی از کمیته ملی المپیک تشکر میکنم. باید چند نکته را بگویم؛ شرایط لازم برای برگزاری انتخابات فراهم شده، ارز مورد نیاز هم همین طور. امضاها مثل قدیم کتبی نیست و در ۲-۳ روز میتوان کار را انجام داد. مثلا ذیحساب میتواند چند هفته سرکارش باشد.
هشدار رئیس فدراسیون گلف؛ نباید انتخابات به خطر بیفتد
عزیزی، رئیس فدراسیون گلف گفت: در ابتدا این سوال را دارم که آیا برای روز انتخابات به صورت ویبنار رای اخذ می شود؟ اگر خیر است، همین جا مشخص شود. وضعیت ریاست ۶ فدراسیون در هالهای از ابهام است و ما باید این را لحاظ کنیم اگر شرایط به گونهای شد که نسبت ورزشکاران المپیکی و غیر المپیکی به هر دلیلی در انتخابات به خطر افتاد، چه باید کرد؟ نباید آنقدر سر مرز حرکت کنیم که انتخابات به خطر بیفتد.
سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک در واکنش به این موضوع گفت: اساسنامه میگوید رای فدراسیون المپیکی ( ۲۹ فدراسیون و ۶ ورزشکار) باید بر سایر اعضا قالب باشد.
ساعی: برگزاری مجمع به بازیهای کشورهای اسلامی لطمه میزند
در ادامه هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو درباره زمان برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک اظهار کرد: در صورتی که مجمع انتخابات کمیته ملی المپیک قبل از بازی های کشورهای اسلامی برگزار شود به کاروان اعزامی ایران در این بازی ها، لطمه میخورد. در حال حاضر فعالیتهای مربوط به کاروان در حال انجام است و این تغییرات، فعالیت ها را تحت تاثیر قرار می دهد.
ساعی افزود: با نظر کارشناسی سجادی موافق هستم و پیشنهاد میکنم تاریخ ۶ شهریور به زمان های مدنظر برای برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک اضافه شود.
شهریورماه تاریخ جدید مجمع انتخابات کمیته ملی المپیک
نصرالله سجادی درباره زمان برگزاری مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک گفت: نظر من این است که اگر انتخابات بیستم برگزار شود، مشکلات زیادی در فاصله ۲ هفته تا اعزام به بازیهای کشورهای اسلامی ایجاد میشود و زحمات همه فدراسیونها و ورزشکاران دچار مشکل و بحران میشود. نظر من این است بیستم نباشد و ۳۰ مرداد هم نباشد. پیشنهاد من این است در شش یا هفت شهریور مجمع انتخاباتی برگزار شود و مشکل خاصی هم پیش نمیآید.
علیرضا دبیر: باید شان صالحی امیری حفظ شود
علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در مجمع، خاطرنشان کرد: اگر آن موقع انتخابات برگزار میشد، همین الان ۶ ماه جلو میافتادیم باز هم فرقی ندارد، دوستان هر تاریخی میگویند با کارشناسی میتوان تصمیم گرفت. من اگر نقدی به برخی دوستان هیئتاجرایی دارم که درست است، شاید به قول خسرویوفا خوب بیان نکردهام چون بچه جنوب شهرم. باید شان آقای صالحیامیری حفظ شود. هر تصمیمی گرفته میشود هم باید طوری باشد به ورزش لطمه نخورد. من به بحث بودجه نقد دارم اما از آقای صالحیامیری تشکر میکنم و همین که جلوتر از هیئت اجرایی بود تشکر میکنم. از هیئت اجرایی که برای ورزش تصمیم گرفتند نه فقط برای فدراسیون خودشان و اینکه دنبال این باشند ورزشکاران خود را بیاورند تشکر میکنم.
موافقت میراسماعیلی با برگزاری انتخابات در شهریورماه
آرش میراسماعیلی همچنین درباره زمان مجمع انتخابات کمیته ملی المپیک گفت: جلسه پیش به صورت تعرفه نبود و دست بلندکردنها باعث ایجاد رودربایسی شد و شاید برخی عزیزان رایشان چیز دیگری بود. من هم معتقدم در این زمان طلایی تا برگزاری کشورهای اسلامی باید به فکر نتایج خوب باشیم. بنابراین خواهشم این است که فدراسیونها با خیال راحت در این مسابقات شرکت کنند. من نظرم برگزاری انتخابات در ۳۰ مردادماه است؛ حتی با نظر آقای سجادی هم موافقم که اعلام کرد برگزاری انتخابات در تاریخ ۶ یا ۷ شهریورماه برگزار شود.
صالحی امیری: محوریت ورزش کشور، وزیر است
در ادامه، رای گیری برای تعیین زمان انتخابات کمیته ملی المپیک آغاز شد، با پیشنهاد صالحی امیری، آرا در اختیار پولادگر نماینده وزارت ورزش قرار گرفت و شمارش آرا با نظارت خسروی وفا انجام شد.
صالحی امیری در این باره گفت: از همه کسانی که در این چهار سال با بنده و هیئت اجرایی همراهی کردند تشکر میکنم. چه کسانی که حامی بودند و چه کسانی که نقد کردند، از وزیر و وزرای محترم تشکر میکنم.
رئیس کمیته ملی المپیک ضمن یاد کردن از سلطانیفر گفت: از همان روز اول گفتم، حالا هم میگویم محوریت ورزش کشور وزیر ورزش است، نمی توان ورزش را با چند نفر اداره کرد، باید باور داشته باشیم که محور ورزش وزیر است. در این چهار سال تلاشم این بود که اخلاق و فضیلت را مقدم بر همه امور بدانم و باور کنیم ورزش قهرمانی بدون معرفت راه به جایی نمیبرد. دلیل تجلیل از قهرمانان و پیشکسوتان هم همین است، پهلوانان نماد اخلاق و معرفت هستند، ارزش های معنوی نباید کم شود و به همین دلیل موضع فرهنگ را به عنوان متن دانستم.
دفاع رئیس کمیته ملی المپیک از اعضای هیئتاجرایی
صالحی امیری با اشاره به حمله به هیئت اجرایی تاکید کرد: اگر بنا بر قضاوت در مورد اعضای هیئتاجرایی است من از همه محقتر هستم. همه اعضای هیئت اجرایی، سرمایههای ورزش ایران هستند. مگر در ورزش، داشتن فدراسیون منطق داشتن معرفت است؟ یعنی اگر طاهریان فدراسیون ندارد سرمایه ورزش نیست یا حالا که رحیمی فدراسیون ندارد فرد ارزشمندی نیست؟ این روند درست نیست و تضعیف هر کس به بدنه ورزش ضربه میزند.
رئیس کمیته ملی المپیک گفت: ورزش ایران به اندازه کافی مظلوم است و مشکلات زیاذی دارد و در تقسیم بودجه به اندازه کافی نادیده گرفته شده است. دیگر نباید خودمان این مباحث را مطرح کنیم؛ البته این صحبتها به این معنی نیست که دولت و مجلس نخواهد بلکه شرایط کشور اقتضا نمیکند که دولت و مجلس به کمک ما بیایند. تخریب چهرهها، پیشکسوتان و اهالی ورزش گناه نابخشودنی است. مگر میشود حق نصرالله سجادی، خسروی وفا، سلطانیفر، هاشمیطبا، کیومرث هاشمی و .... را نادیده گرفت؟ باید از همدیگر قدردانی کنیم و نباید بین فدراسیونها تفکیک بگذاریم. اگر در یک خانواده انگ زنی انجام شود، نابود میشود.در ابن جا لازم میدانم اگر جملهای و قضاوتی از زبان من جاری شد که حق نبود، از همه حلالیت میطلبم و از همه کسانی که حق گردن من دارند طلب حلالیت دارم.
صالحی امیری ادامه داد: من یک رای دارم و آن را مخفیانه در صندوق می اندازم. سخن درون خانواده ورزش نباید به بیرون منتقل شود.اگر هر بحثی دارید انجام دهید ولی بیرون از خانواده ورزش نباید کوچکترین دغدغه و ناراحتی ایجاد شود.
وی در مورد حضور دبیر کل شورای المپیک آسیا در تهران گفت: حسین المسلم به تقاضای خودشان به ایران می خواست بیاید و نشستهای دورهای با کشورها دارند و از ازبکستان شروع کرده است. او طرح شنا برای همه را به کشورها میبرد و می خواهند شنا را به آموزش و پرورش کشورها ببرد.
علیپور دیگر عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک، اظهار کرد: از همفکری و همراهی و هماهنگی وزیر ورزش که هیچ دخالتی در کمیته نداشت تشکر میکنم. ما سری قبل برای ۱۱ و الان برای ۱۰ نفر رایگیری میکنیم. من این پیشنهاد را دارم یک رئیس فدراسیون به هیئت اجرایی اضافه شود.
البته این موضوع از سوی رئیس کمیته ملی المپیک مورد موافقت قرار نگرفت و گفت این موضوع باید در هیئتاجرایی مطرح شود و تاییدیه IOC را میخواهد بنابراین مطرح کردن این موضوع در اینجا خلاف قانون است.
شایسته: نمیتوان بلندگو را روشن کرد و به هر کس بیاحترامی کرد
در ادامه مجمع، مجید شایسته عضو هیئت اجرایی در انتقاد به علیرضا دبیر گفت: به عنوان کوچکترین عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک در این مجمع هستم. صالحی امیری زحمات زیادی برای ورزش کشور کشدند و اگر همراهی و مودت و دوستی نبود اتفاقات خوبی رخ نمی داد. اما نمیشود بلندگو را روشن کنیم به هر کسی دلمان میخواهد بی احترامی کنیم و بعد از آن، مجمع را ترک کنیم. علیرضا دبیر، دکتر ما در مجمع قبلی و الان به همه ما بی احترامی کرد و سپس رای خود را داد و رفت.
وی گفت: همه اعضا محترم هستند و من احساس کردم که دیگر باید پایین بشینم. در پایان دوره هم استعفا دادم و به اصرار شما آمدم. دفعه قبل نظر اعضای هیئت اجرایی برای برگزاری انتخابات اولین زمان بود. این بار هم برای انتخابات نظر اکثریت ۲۰ تیر است. اینکه بگویند هیئت اجرایی به دنبال زمان خریدن است، کاملا نادرست است. باید زمان انتخابات را خودمان در هیئت اجرایی تعیین میکردیم ولی حق خود را به اعضای مجمع دادیم.۴ سال و اندی در هیئت اجرایی بودیم و هر دو بار هم نظر ما اولین تاریخ برای برگزاری انتخابات بود.
شایسته تاکید کرد: ما چهارسال و اندی در خدمت شما بودیم و هر زمان برای تعیین زمان انتخابات، نظر اعضای هیئت اجرایی اولین زمان انتخابات بود نه دومین زمان.
پس از آن میر اسماعیلی در حمایت از علیرضا دبیر عنوان کرد: دبیر اینجا بود صحبت میکرد بهتر بود. شایسته پاسخ داد که گذاشت و رفت و میراسماعیلی هم گفت باید مقابل خود او صحبت می کردید.
انتخابات کمیته ملی المپیک به تعویق افتاد
در پایان شمارش آرا انجام شد که از ۶۰ رای ماخوذ شده، سه رای به صورت وبیناری بود و چهار رای هم مخدوش اعلام شد، در نهایت ۱۵ نفر از اعضای مجمع به برگزاری انتخابات در تاریخ ۲۰ تیرماه رای دادند و ۴۱ نفر به برگزاری انتخابات در ۶ شهریورماه رای دادند.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/