صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱
آنچه در رویداد «عصر امید» خواهید دید/ ۲۱؛

«لارو درمانی» برای بهبود زخم پای دیابتی‌ها/ روشی که از قطع عضو جلوگیری می‌کند

آرش جعفری شرکت‌کننده در رویداد «عصر امید» گفت: برای بهبود زخم پای دیابتی‌ها از روش نوین لارودرمانی استفاده شده که با ترمیم زخم‌ها از تعداد سرسام‌آور قطع عضوها جلوگیری می‌کند.
کد خبر : 659260

آرش جعفری، مدیرعامل شرکت درمانگرهای طبیعی که در مرکز رشد دانشگاه آزاد واحد ملایر فعالیت می‌کند، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا بیان کرد: شرکت ما شرکت درمانگرهای کوچک طبیعی است که با روش لارودرمانی به درمان زخم پای بیماران دیابتی کمک می‌کند. لارودرمانی برای درمان زخم پای بیماران استفاده می‌شود و همان‌طور که از اسم آن مشخص است در این روش از حشرات استفاده می‌شود. لارو در واقع نوزاد کرمی‌شکل حشرات است و در آزمایشات نشان داده شده که در درمان زخم‌های عفونتی، دیابتی، آبسه، و... کاربرد ویژه‌ای دارد.


وی در ادامه افزود: با روش لارودرمانی روی زخم‌های دیابتی آزمایش‌های متعددی انجام دادیم و لارو استریل‌شده ترشحاتی از جمله آنزیم‌های گوارشی، آمونیاک، و... تولید می‌کند و روی زخم قرار می‌گیرد، سپس پس از قرارگیری روی زخم باعث نابودی عفونت‌ها می‌شود و در نهایت زخم ترمیم می‌شود.


جعفری در خصوص اهمیت رویداد ملی گام دوم خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد از شرکت درمانگرهای طبیعی حمایت بسیاری کرده است و دانشگاه مکانی برای توسعه و ارائه محصول در اختیار ما قرار داده است، اما حمایت‌های مالی تاکنون صورت نگرفته که ما امیدوار هستیم در آینده‌ای نزدیک حمایت‌های مالی خوبی نیز دریافت کنیم. همچنین ما در حال تجاری‌سازی محصول خود هستیم و قطعا رویداد ملی در نمایان‌شدن شرکت و محصول درمانگرهای طبیعی تأثیر به‌سزایی خواهد داشت.


وی در پایان افرود: متأسفانه در هر ۳۰ ثانیه یک قطع عضو در دنیا اتفاق می‌افتد که ۸۰ درصد این اتفاق ارتباط مستقیم با بیماری خاموش دیابت دارد؛ بنابراین این درمان بسیار مورد توجه قرار گرفته است. اتفاقی در استان همدان رخ داده بود و آن هم این بود که در سه سال گذشته بیش از ۵۰۰ نفر بیمار کاندید قطع عضو صددرصد با روش لارودرمانی تحت درمان قرار گرفتند. شناسایی این روش و اینکه بیماران بدانند چنین روشی هست می‌تواند منجر به نجات جان آن‌ها شود؛ بنابراین رسانه‌ها می‌توانند در انتقال این روش درمانی مؤثر عمل کنند. این روش درمانی می‌تواند از تعداد سرسام‌آور قطع عضوها جلوگیری و همچنین کمک شایانی کند.


رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار عصر امید از هشتم تا یازدهم خرداد در مصلای تهران برگزار می‌شود و میزبان ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارت‌آپ است.


انتهای پیام/۳۰۰۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر