صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
آنچه در رویداد «عصر امید» خواهید دید/ ۲۵؛

تولید تجهیزات محافظتی نساجی با فناوری نانو

محمد آزادیان شرکت‌کننده رویداد «عصر امید» گفت: با استفاده از فناوری نانو زره کامپوزیتی توسعه داده‌ایم که کاربرد گسترده‌ای در تجهیزات محافظتی دارد.
کد خبر : 659006

محمد آزادیان مدیرعامل شرکت کامپیوزیت پیشرفته آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا با اشاره به این که محصول این شرکت زره کامپوزیتی با پوشش نانو نام دارد، بیان کرد: این محصول در حوزه‌های تخصصی مختلفی مانند مهندسی نساجی، مهندسی مکانیک، مهندسی پلیمر، مهندسی شیمی به کار می‌رود. یکی از کاربردهای اصلی این محصول در تجهیزات محافظتی است چراکه وزن کمی نسبت به تجهیزات متداولی که در این حوزه استفاده می‌شود، دارد. در عین حال سطح حفاظت را نیز افزایش می‌دهد. این ویژگی‌ها باعث می‌شود محصول تحرک‌پذیری و کارکرد بهتری برای شخصی که از آن استفاده می‌کند، داشته باشد. مشکلات و مسائل بسیاری از صنایع را می‌توان با استفاده از مواد نوترکیب برطرف کرد.


وی افزود: این محصول کاربردهای دیگری نیز دارد، برای مثال در دیوسنسورها و نانوسسسورهایی استفاده می‌شوند که ابزارهایی برای پایش سلامت هستند. این سنسورها به‌صورت نانوکامپوزیتی و به صورت بلادرنگ علائم حیاتی فرد مانند فشار خون، ضربان قلب، درجه حرارت بدن و... را کنترل و پایش می‌کنند. همچنین این سنسورها در دستگاه‌های دیجیتالی مانند دستگاه فشار خون و قند خون نیز به کار می‌روند. یکی دیگر از کاربردهای این محصول در حوزه ساختمان‌های سریع‌الاحداث است، برای مثال در چین با استفاده از مواد نوترکیب و کامپوزیتی طی چند روز بیمارستانی چند هزار تختخوابی ساختند. این محصول در ساخت ساختمان‌های سریع‌الاحداث و مقاوم در برابر بارهاز زلزله‌ای نیز به کار می‌رود.


مدیرعامل شرکت کامپیوزیت پیشرفته آزاد مطرح کرد: کاربرد دیگر این محصول در ساخت ساختارهایی است که قادر به تحمل دماهای بسیار بالا هستند که در اصطلاح به آنها ترمال پرتکشن یا، سیستم حفاظت حرارت گفته می‌شود. کاوشگر پارکر ناسا که در سال ۲۰۱۸ برای بررسی خورشید به سوی ستاره منظومه شمسی فرستاده شد نیز مجهز به سیستم ترمال پروتکشن است. حوزه کابرد این محصول بسیار گسترده است و از ساختمان‌سازی و تجهیزات حفاظتی مانند جلیقه ضدگلوله گرفته تا ساخت زره‌های مخصوص داخل هواپیما یا بالگرد به کار می‌رود چراکه وزن کمی دارند و از مواد نوترکیب ساخته شده‌اند.


آزادیان در خصوص شرکت در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از دکتر طهرانچی برای فراهم کردن چنین بستری گفت: چند سال در حوزه‌های مواد نوترکیب کار کردم، یکی از مشکلات اصلی در حوزه که مطرح نمی‌شوند و به چشم نمی‌آید، بستری برای مطرح شدن است. در کشور مشکلات بسیاری در حوزه مواد و مواد نوترکیب داریم اما جایی برای مطرح کردن آنها وجود ندارد بنابراین تاکنون ناشناخته باقی مانده‌اند. من به عنوان کاربری در این حوزه مشکلی دارم اما شخصی که بتواند این مشکل را برای من برطرف کند را نمی‌شناسم که ضعف بزرگی است. این مشکل با استفاده از رویدادهایی چون گام دوم، برطرف می‌شود. این رویدادها می‌تواند باعث آشنایی مشتری و فعالان حوزه مواد نوترکیب شود، بستری برای بیان مشکلات و چالش‌های این حوزه و پیدا کردن راهی برای حل آنها شود.


به گفته وی، مشکلات و مسائل جهان امروز مختص یک رشته نیستند و اکثر آنها به بحث‌های چند رشته‌ای و چندگانه تبدیل شده‌اند بنابراین رهیافت‌هایی مورد نظر برای رفع آنها باید با توجه به تخصص‌های مختلف صورت بگیرد.


رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار عصر امید از هشتم تا یازدهم خرداد در مصلای تهران برگزار می‌شود و میزبان ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارت‌آپ است.


انتهای پیام/۴۰۲۱


انتهای پیام/

ارسال نظر