دهقانی فیروزآبادی: مردم باید تاثیر نوآوری و فناوری بومی را در زندگی و معیشت شان احساس کنند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه مجازی تبیین رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و روحالله دهقانیفیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و دبیران برنامههای علمی واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
دهقانیفیروزآبادی در این جلسه خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی توانمندیهای بینظیری دارد. بنده باور دارم، بهقدری استعداد در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که میتواند سکان آموزش عالی کشور را تغییر دهد. ۳۰ هزار استاد توانمند، یک میلیون دانشجوی آشنا و درگیر با فضای کسب و کار، تجهیزات و سختافزارهای منحصر بهفرد ، ساختار یکپارچه و گستردگی اقلیمی در سراسر کشور، آشنایی با مسائل و مشکلات مردم و اشراف کامل بر نیازهای جامع بخشی از ظرفیتهای دانشگاه آزاد است.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در روزگاری هستیم که فناوری و نوآوری تعریفی شیک برای مردم پیدا کرده تصریح کرد: مردم باید تاثیر نوآوری و فناوری بومی را در زندگی و معیشتشان احساس کنند. معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری تلاش میکند تا در رویداد ملی گام دوم، مردم دانشگاه آزاد اسلامی را بهعنوان پدیدهای یکپارچه بشناسند. برای اولینبار در رویداد تلاش میکنیم ظرفیت علمی، فناورانه و نوآورانه را در عرصه علمی به نمایش بگذاریم. صنایع مختلف، بخشهای مختلف حاکمیت، شتابدهندهها، دانشگاههای دولتی، وزارت علوم، صاحبان کسب و کار و دانشمندان عظمت دانشگاه را در رویداد ملی گام دوم رویت خواهند کرد. براین اساس تفاهمنامههای جذب سرمایه تا هزار میلیارد تومان با صندوقهای مختلف به امضا رسیده است.
وی ادامه داد: در این رویداد تلاش میشود خانواد بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی با ظرفیتهای خود آشنا شوند و واحدهای مختلف از وضعیت یکدیگر آگاهی پیدا کنند. سه هزار برگزیده برتر از میان ۸ هزار و ۵۰۰ شرکت، زیرساخت و ایده متقاضی برای حضور در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شدهاند و قرار است شرکتهای برتر برای تبلیغ محصولات و برند شرکت خود در برنامه تلویزیونی «میدون» حضور پیدا کنند.
دهقانیفیروزآبادی با بیان اینکه بنده ۲۳ سال است در دانشگاه شریف کار فناورانه میکنم و حداقل با ۳۰۰ صنعت کار کردهام، تاکید کرد: شهادت میدهم توان عموم اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری و نوآوری از متوسط کشوری جلوتر است.
رئیس رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد از برگزاری همه ساله این رویداد خبر داد و گفت: این رویداد صرفا یک نمایش نخواهد بود. تاکنون ۵۴۷ عنوان رویداد فناورانه و نوآورانه برگزار شده است و هزار شرکت و هزار آزمایشگاه ما شناسنامهدار شدهاند. رویداد ملی گام دوم رویدادی جریانساز خواهد بود و دانشگاه را همه ساله به سوی اهداف خود سوق میدهد.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در پایان تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در رویداد ملی گام دوم قرار است سه هزار محتوای فاخر خود را عرضه کند. تمام افراد خانواده دانشگاه آزاد از جمله باشگاه پژوهشگران جوان باید تلاش کنند تا این رویداد به خوبی دیده شوند. این رویداد به مثابه رونمایی از عظمت دانشگاه آزاد اسلامی است تا بستری برای دمیدن روح امید به جوانان فراهم کند. من معتقدم اگر قرار است دانشگاه نسل فناور در کشور شکل بگیرد این مهم بهدست دانشگاه آزاد اسلامی محقق خواهد شد.
لازم به ذکر است، در این جلسه محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، وحید ضرغامی، قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری، قباد بهزادیپور، مدیرکل سراهای نوآوری، عبداله محمدی، مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی، محمدعلی اکبری، سرپرست باشگاه پژوهشگران جوان، جواد صدریمهر، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، لاله ملکنیا، مدیر ارتباط دانشگاه با صنعت، علی قجری، مشاور مدیریت اجتماعی و رسانه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و مدیرعامل خبرگزاری آنا، پروین داداندیش، رئیس واحد تهران غرب، مهندس محجوب مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، امیر جعفری، مدیر رسانه و میثم آخوندی، مسئول ارتباطات معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/