صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
رضایی فر:

هدف از راه‌اندازی سامانه «نان» ایجاد زبانی مشترک بین صنعت و دانشگاه است

مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نواوری معاونت فناوری وزارت علوم گفت: هدف از راه‌اندازی سامانه «نان» ایجاد زبانی مشترک بین صنعت و دانشگاه است.
کد خبر : 657363

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، امید رضایی‌فر، در نشست معاونان پژوهشی دانشگاه‌های کشور که صبح امروز در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، اظهار کرد: حوزه های مالکیت فکری از بخش‌های جدی معاونت فناوری بوده و مجموعه کارآفرینی و اشتغال دانش بنیان از اهداف این دفتر است.


وی بیان کرد: نظام ایده‌ها و نیازها نیز رونمایی شد که در راستای منویات رهبری بود و تقاضا محور کردن تحقیقات پایه‌ریزی شده و همچنین در راستای شعار سال نیز قرار می‌گیرد و هدف آن ایجاد زبانی مشترک بین صنعت و دانشگاه است.


مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری معاونت فناوری وزارت علوم ادامه داد: ویژگی‌های جدی این طرح تکمیل ساختار موجود و سامانه‌های فعلی مثل ساتع، ساجد و غیره است قطعا به یک نیاز سنجی و اولویت بندی نیازها خواهیم پرداخت.


رضایی فر اضافه کرد: مجموعه‌ها و وزارت‌خانه‌های مختلفی به‌صورت منفرد عملکرد خود را ارائه می‌دهند اما هدف ما برای بهره‌وری بیشتر ایجاد یک سامانه منسجم مثل نان است، ایده‌ای که به عنوان سامانه‌ای کل‌نگر ایجاد شده است و در بندهای قانونی الزام برای دستگاه‌ها ایجاد می‌شود که دستگاه‌ها نیاز های خود را در این سامانه ایجاد کنند و به عنوان مجموعه کارآمد نظام اتصال حلقه‌های صنعت با دانشگاه‌ها است.


سیاست‌های تشویقی برای استفاده از این بستر در نظر گرفته شده مثل گرنت، پایه‌های تشویقی، مقررات تنظیمی و غیره. امیدواریم به یک نقشه جامع علمی کشور و آمایش سرزمینی دست پیدا کنیم. چالش‌هایی در سیاست گذاری داریم که در حال رفع آن هستیم، فاز آزمایشی آن را هم رد کرده‌ایم و وارد مرحله اجرایی شده‌ایم که امیدواریم در آینده‌ای نزدیک شاهد دستاوردهای آن باشیم.


انتهای پیام/۱۰۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر