صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۷ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱

عوارض جانبی فلفل‌سیاه چیست؟

فلفل سیاه از ادویه‌های پرخاصیت محسوب می‌شود.
کد خبر : 656894

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ایت دیس نات دت»، فلفل سیاه یکی از ضروری‌ترین ادویه‌ها در آشپزخانه محسوب می‌شود. این ادویه تقریبا در تمامی غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ادویه برای طعم غذا بسیار عالیست.


فلفل سیاه دارای خواص بسیار زیادی است، اما اگر بیش از حد مصرف شود، مضرات بسیار زیادی به همراه دارد. یکی از خواص مهم فلفل سیاه این است که به جذب بهتر مواد مغذی مانند «بتاکاروتن» و آهن کمک می‌کند.


در تحقیقات نشان داده شده که فلفل سیاه موجب کاهش کلسترول می‌شود. از دیگر مزایای اعجاب‌انگیز آن می‌توان به مبارزه با سرطان اشاره کرد. در این خصوص دانشمندان مطالعاتی انجام دادند و موش‌ها در این تحقیقات به مدت ۴۲ روز مورد آزمایش و رژیم غذایی قرار گرفتند. عصاره این ادویه منجر به کاهش «کلسترول بد» (LDL) می‌شود.


این ادویه تنها باعث خوشمزه شدن و طعم‌دارشدن غذا نمی‌شود، بلکه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است که از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و از التهاب بدن جلوگیری می‌کند. رادیکال‌های آزاد به مولکول‌هایی اطلاق می‌شود که در بدن باعث آسیب به سلول می‌شود؛ بنابراین برای محافظت از رادیکال‌های آزاد مصرف به اندازه این ادویه توصیه می‌شود.


افراد در مصرف این ادویه پرخواص باید رعایت کنند، زیرا علاوه‌بر خاصیت‌های فراوان می‌تواند موجب افزایش اسید در مری شود؛ بنابراین افرادی که رفلاکس دارند باید از مصرف زیاد این ادویه پرهیز کنند.


انتهای پیام/۳۰۰۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر