از بارورسازی ابرها تا مزرعه نمونه زعفران و عناب
سیدحسن هاشمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی به مناسبت هجدهم اردیبهشت سالروز راهاندازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا تشریح کرد: این دانشگاه هجدهم اردیبهشت ۱۳۶۴ در آپارتمان استیجاری کوچک با سه اتاق و با حداقل امکانات اداری و نیروی انسانی در سه رشته ادبیات، برق و کشاورزی و ۹۰ دانشجو کار خود را آغاز کرد و سال ۱۳۶۶ با همت مرحوم سیدعبدالله علوی و مرحوم درویش و مرحوم حجتالاسلام فقهی امام جمعه موقت بیرجند عملیات ساخت ساختمان اصلی دانشگاه در خیابان آیتالله غفاری آغاز شد.
به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی، پس از بیرجند در سایر شهرهای استان نیز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به مرور ایجاد و اکنون این دانشگاه در خراسان جنوبی با چهار واحد و یک مرکز، نقش و سهم ارزندهای در آموزش عالی استان دارد.
بیشتر بخوانید:
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند | امکانات، فعالیتها
تعامل پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و ادارهکل صنعت خراسانجنوبی
هاشمی مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند مرکز خراسان جنوبی اکنون به واحدی جامع و بینالمللی تبدیل شده و با ۶ دانشکده، ۲۰۰ عضو هیئت علمی و مدرس مدعو، ۱۰۰ نفر کارکنان اداری، ۵ هزار دانشجو، نزدیک به ۸۰ باب آزمایشگاه و کارگاه، ۲۰۰ رشته در مقاطع کاردانی تا دکتری تخصصی، مرکز رشد واحدهای فناور و امکانات گسترده فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، رفاهی و ورزشی کمنظیر در شرق کشور به محلی برای ظهور و بروز خلاقیت و استعداد نسل جوان تبدیل شده است.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند توانسته علاوه بر تربیت مدیران متخصص و مهندسان مورد نیاز بخشهای مختلف کشور در رفع کمبود کادر درمان در مراکز بهداشتی و درمانی استان و سایر مناطق کشور نقش بسزایی را ایفا کند به صورتی که درصد عمدهای از ترکیب کادر درمانی و بهداشتی از فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
به گفته هاشمی، تاکنون بیش از ۵۰ هزار دانشجو از واحد دانشگاهی بیرجند فارغالتحصیل شدهاند و به دلیل تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص مورد نیاز بخشهای مختلف جامعه، افزایش بهرهوری و کارایی دانشجویان به گسترش وضعیتهای شغلی و در نتیجه به توسعه اقتصادی استان خدمات قابل توجهی کرده است.
این مسئول با تشریح اقدامات گسترده دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند و خراسان جنوبی در زمینه پروژه بارورسازی ابرها، ایجاد مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و کاشت چند هکتار مزرعه نمونه زعفران و عناب، مرکز تحقیقات فناوری بتن و مرکز تحقیقات معدن بیان کرد: این اقدامات، چشمانداز دانشگاه مهارتافزا، روزآمد و مؤثر در عرصههای گوناگون فرهنگی اجتماعی و اقتصادی را در افق پنج ساله نشان میدهد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی با تشریح تمهیدات و اقدامات این دانشگاه برای حضور در رویداد ملی و بسیار مهم گام دوم دانشگاه گفت: به همت حوزه پژوهش و فناوری و مرکز رشد واحدهای فناور حضوری مؤثر در رخداد گام دوم خواهیم داشت. این دانشگاه در چند سال اخیر توفیقات ارزشمندی بهویژه در زمینه جذب دانشجویان بینالملل، ایجاد مراکز تحقیقاتی سهگانه، موفقیت در زمینه باروری ابرها و افزودنیهای بتن و ... داشته است.
هاشمی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی در گام دوم انقلاب با استعانت از الطاف الهی، تلاش و همت دانشگاهیان و با توجه به سند تحول و تعالی به دانشگاه مسئلهمحور و کارآفرین تبدیل خواهد شد که بر حل مشکلات منطقه متمرکز شده و با حرکت بر محور سند تحول و تعالی در چارچوب طرحهای پایش و پویش شاهد تحول عمیق و تحقق کامل دانشگاه کارآفرین و مسئلهمحور خواهیم بود.
وی با توجه به شعار سال با عنوان «تولید دانشبنیان اشتغالآفرین» اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در سال جدید تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام نوروزی ایشان را سرلوحه همه فعالیتهای خود قرار داده و برای تحقق منویات ایشان و پیگیری دقیقتر این موضوع قرارگاه ویژه «تولید دانشبنیان اشتغالآفرین» ایجاد کرده است.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/