صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۲ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
سهیل اسعد در گفت‌وگو با آنا:

شاید هر ۱۰۰ سال شخصیتی مانند طالب‌زاده پیدا شود

فعال حوزه فرهنگی و رسانه بین‌المللی معتقد است که زنده‌یاد طالب‌زاده در فضای هنر انقلاب بر علیه دشمنان در خط مقدم می‌جنگید، لذا واقعاً پرچمدار علم هنر انقلاب بود.
کد خبر : 656187

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، نادر طالب‌زاده مستندساز دفاع مقدس و هنرمند و متعهد برجسته جبهه فرهنگی انقلاب شامگاه جمعه نهم اردیبهشت به دیدار معبود شتافت. مراسم تشییع پیکر این هنرمند پیشکسوت، صبح امروز در مسجد بلال صداوسیما برگزار شد.


هر ۱۰۰ سال یک‌بار کسی همانند طالب‌زاده پیدا می‌شود


سهیل اسعد، فعال حوزه فرهنگ و رسانه بین‌المللی درباره اینکه آیا با فقدان مرحوم طالب‌زاده خدشه‌ای در مسیر هنر انقلاب است گفت:‌ امثال حاج نادر شخص نیستند، آن‌ها پروژه هستند. ایشان در مدت زمان حیات خود با تربیت کادرهای مختلف هنری، رسانه‌ای و سینمایی، هیچ خلائی نگذاشتند مگر خلأ شخصیت خودشان؛ ما کسی همانند ایشان داشته باشیم، نه! ایشان از فضایی کاملاً عمیق‌تر آمده‌اند و شاید هر ۱۰۰ سال یک‌بار کسی همانند ایشان پیدا شود اما از لحاظ هنر انقلابی نه! هنر انقلابی متوقف بر یک فرد نیست؛ هنر انقلابی جریانی است که تمام انقلابیونی که با هنر سروکار دارند جزو آن هستند.


وی درباره اینکه زنده‌یاد طالب‌زاده چه جایگاهی در تولید هنر انقلاب و رسانه داشتند، اظهار کرد: مرحوم طالب‌زاده در فضای انتقال هنر انقلابی به دیگر ملت‌ها جایگاه ویژه‌ای داشتند. در بُعد بین‌المللی می‌دانستند که هنر انقلاب را باید با چه زبانی به دیگر فرهنگ‌ها و ملت‌ها منتقل کنند. یکی از مهم‌ترین نقاط قوت ایشان این بود که پیغامشان یک پیام مستقیم و هم غیرمستقیم بود. برخی از آثارشان کاملاً با یک خط مستقیم جلو می‌رفت چون در مخاطب‌شناسی معرفت زیادی داشتند، در فضای بین‌المللی هم به‌صورت غیرمستقیم همین پیغام را می‌رساندند.



طالب‌زاده در فضای هنر انقلاب با دشمنان می‌جنگید


فعال حوزه فرهنگ و رسانه بین‌المللی در ادامه درباره اینکه برای تربیت انسانی‌هایی همانند زنده‌یاد طالب‌زاده باید چه کرد، افزود: من احساس می‌کنم که این نوع اشخاص محصول تربیت نیستند بلکه متعلق به یک فضای معنوی، اخلاقی و عرفانی خاصی قرار گرفته‌اند و زیر نظر تربیت الهی بوده‌اند. در واقع کاری است که خداوند متعال جلو می‌برد اما اگر قرار است مثلاً کسی مشغول بحث تربیت شود، من می‌گویم باید در کنار تربیت هنری و حرفه‌ای، تربیت معنوی هم باشد.


وی خاطرنشان کرد:‌ مرحوم طالب‌زاده را علمدار هنر انقلاب می‌گفتند، ایشان در خط مقدم آن بودند. هنر انقلاب هنری است که هم برای افراد داخل کشور و به اصطلاح خودی‌ها هست و هم بر علیه دشمنان فعال است؛ زنده‌یاد طالب‌زاده در فضای هنر انقلاب بر علیه دشمنان در خط مقدم می‌جنگیدند، لذا واقعاً پرچمدار علم هنر انقلاب بودند.


انتهای پیام/۱۱۰/


انتهای پیام/

ارسال نظر