صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۳ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
دانستنی‌های علمی/ ۴۴۹؛

چرا برخی نوشیدنی‌ها در حالت خنک طعم بهتری دارند؟

نوشیدنی‌های شیرین در حالت خنک طعم بهتری دارند چراکه سرما حساسیت گیرنده‌های شیرینی دهان را کاهش می‌دهند.
کد خبر : 656102

انتهای پیام/

ارسال نظر