صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۱۹ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

اوپک‌پلاس وارد بازی نفتی آمریکا علیه روسیه نشد

اعضای اوپک‌پلاس بر آن هستند که به توافق خود پایبند باشند و برای ماه ژوئن طبق روال قبل با درصد کمی از افزایش تولید موافقت کنند.
کد خبر : 656007

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا از شانا، ۶ منبع از ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و غیراوپک (اوپک‌پلاس) اعلام کردند که اوپک‌پلاس ممکن است به توافق کنونی خود پایبند بماند و در نشست پنجم ماه مه (۱۵ اردیبهشت‌ماه) با افزایش اندک دیگری در ژوئن موافقت کند، این در حالی است که روسیه انتظار دارد تولید خود را بیشتر کاهش دهد.


کشورهای عضو ائتلاف اوپک‌پلاس از زمان شیوع ویروس عالم‌گیر کووید-۱۹ (کرونا) در سال ۲۰۲۰ میلادی و تأثیر منفی آن بر شرایط تقاضا و قیمت‌های جهانی نفت خام، تصمیم گرفتند در اقدامی جمعی به‌منظور بهبود شرایط بازار و قیمت‌های نفت، از مقدار عرضه خود بکاهند.


بر اساس توافق ژوئیه پارسال، ائتلاف اوپک‌پلاس قرار است تا پایان سپتامبر سال جاری میلادی ماهانه ۴۳۲ هزار بشکه در روز عرضه خود را افزایش دهند تا توافق کاهش عرضه خود را به‌طور کامل تسهیل کنند. ائتلاف اوپک‌پلاس ماه گذشته میلادی افزایش عرضه ۴۳۲ هزار بشکه‌ای را برای ماه مه تصویب کرد.


مصرف‌کنندگان بزرگ به رهبری ایالات‌متحده آمریکا، با توجه به اثر منفی تحریم‌های غرب بر عرضه نفت روسیه، این ائتلاف را برای شتاب‌بخشی به افزایش عرضه نفت زیر فشار گذاشته‌اند. با این حال، ائتلاف اوپک‌پلاس به تلاش خود برای عرضه در قالب توافق کنونی ادامه داده است و احتمال می‌رود این روند تداوم داشته باشد.


داده‌ها نشان می‌دهد ائتلاف اوپک‌پلاس در ماه مارس با توجه به کاهش تولید نفت روسیه، روزانه یک میلیون و ۴۵۰ هزار بشکه کمتر از اهداف تولید تعیین‌شده در توافق کنونی عرضه کرده است. در حالی که مسکو با تحریم‌های غرب دست‌وپنجه نرم می‌کند، یک سند وزارت اقتصاد روسیه که رویترز مشاهده کرده است نشان می‌دهد احتمال دارد این کشور در سال ۲۰۲۲ میلادی کاهش ۱۷ درصدی تولید نفت را تجربه کند.


انتهای پیام/۴۱۲۹/


انتهای پیام/

ارسال نظر