مرگ گردشگر بریتانیایی در تایلند اعتراض مدافعان حقوق حیوانات را برانگیخت
به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا کشته شدن یک گردشگر در تایلند در این هفته که با رفتن او به زیر پای یک فیل اتفاق افتاد، فعالان حقوق حیوانات را به اعتراض به وضعیت حیوانات واداشت. طرفداران حقوق حیوانات از مقامات تایلندی درخواست کردند به سوءرفتار با حیوانات در صنعت گردشگری خاتمه دهند.
این فعالان امیدوارند مرگ مرد بریتانیایی مقامات تایلندی را به تجدیدنظر در مورد رفتارهایی مانند فیل سواری و نمایش ببر و پستانداران در پارکها وادارد.
به گزارش گاردین، ادوین ویک، یکی از فعالان برجسته حقوق حیوانات گفت که سیاستمداران تایلندی را در مورد تغییر قوانین موجود در صنعت گردشگری تحت فشار قرار خواهد داد. وی به مخاطرات ناشی از فیل سوار شدن گردشگران یا عکس گرفتن با ببرهای اسیر اشاره کرد.
فیلها را میتوان تربیت کرد و به حیواناتی مطیع تبدیل کرد اما اگر این حیوانات آشفته شوند، ممکن است به حملات خشم دچار شوند. به گفته فعالان حقوق حیوانات، روشهای تربیتی بیرحمانه برای یاد دادن سواری به فیلها، این حیوانات را بیش از پیش خطرناک می کند.
موسسه خیریه «حمایت از حیوانات جهان» میگوید بهمنظور آمادهسازی فیلها برای سواری دادن، مادران و نوزادان از هم جدا میشوند و در یک فرایند بیرحمانه که به آن عنوان «خرد کردن» دادهاند، این حیوانات آماده میشوند. در فیلمهایی که از این عملیات به خارج از تایلند درز کرده است، دیده میشود که فیلها در قفسهای کوچک مهار میشوند و مورد ضرب و شتم قرار میگیرند.
روز دوشنبه، مرد 36 سالهای به نام گَرِت کرو از اهالی اسکاتلند که برای تعطیلات به جزیره «کوه ساموآ» در تایلند سفر کرده بود، هنگامی که سوار بر فیل شده بود و قصد عکس گرفتن با دختر خوانده 16 ساله خود داشت، کشته شد. فیلبان در هنگام حادثه پیاده شده بود تا عکسی از دو گردشگر بگیرد و فیل که «گلف» نام داشت به او حمله کرد.
کرو به پایین پرتاب شد و بعد از آنکه فیلبان تلاش ناموفقی برای مهار حیوان به خرج داد، زیر پای فیل کشته شد.
در سال 2014 نیز یک توریست استرالیایی مورد حمله ببر قرار گرفت.
جاذبههای حیوانات وحشی اهلی شده به تجارتی بزرگ در تایلند بدل شده است. بخش گردشگری در حدود 10 درصد از کل تولید ناخالص داخلی تایلند را به خود تخصیص داده است.
انتهای پیام/