صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۲ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۴
در همایش ملی «شیمی، صنایع غذایی و محیط زیست در ارتقای کیفیت» واحد یزد

فوق تخصص ژنتیک: محصولات تَرا ریخته سالم و بدون ضرر هستند

بهزاد قره‌ریاضی، فوق دکتری ژنتیک گیاهی، به عنوان یکی از میهمانان ویژه نخستین همایش ملی «شیمی، صنایع غذایی و محیط زیست در ارتقای کیفیت» که در سالن کنفرانس دکتر سلطانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد به سخنرانی پرداخت، محصولات تراریخته را «سالم و بدون ضرر برای انسان» معرفی کرد.
کد خبر : 65340

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این استاد دانشگاه با توجه به پیشینه تاریخی و علمی محصولات ارگانیک و محصولات کشاورزی تراریخته گفت: بسیاری از افراد بر این باورند که محصولات ارگانیک که انسان در تولید و تغذیه آن نقشی نداشته است، سالم‌تر از محصولات تراریخته امروزی است در صورتی که بسیاری از این محصولات امروزی اگر بهینه‌سازی نشده بود اصلا قابل استفاده نبود.


رئیس سابق دبیرخانه شورای ملی ایمنی زیستی کشور ادامه داد: مقایسه جنبه‌های تغذیه‌ای و زیست‌محیطی محصولات کشاورزی دارای قدمت 10 هزار ساله در ایران است و امروز کشور ما در زمره کشورهایی است که محصولات کشاورزی تراریخته را تولید انبوه می‌کند.


دبیر کارگروه تخصصی فناوری زیستی وزارت جهاد کشاورزی با انتقاد از برخورد «فناوری‌هراسان» داخل کشور در مواجهه با این تکنولوژی گفت: برخی افراد معتقدند محصولات تهیه‌شده از این فرایند دارای عوارض است اما بیوتکنولوژی فناوری در خور و مهم و تاثیر گذار است و به حمد‌الله این موضع مورد تایید و حمایت مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است.


قره‌ریاضی در ادامه به بحث اصلاح نباتات پرداخت و اظهار کرد: امروزه این علم درتمامی دنیا مورد توجه ویژه قرار گرفته است چرا که این فناوری می‌تواند محصولات با کیفیت و محیط زندگی را نجات دهد .


وی با بررسی تخصصی این تکنولوژی گفت: غالبا محصولات ارگانیک قبل از مصرف تست نمی‌شوند اما این محصولات اصلاح‌شده در فرایند تولید و پس از تولید آزمایش می‌شوند.



انتهای پیام/

ارسال نظر