صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۴ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۱

رضوانی: معیار اندازه‌گیری پرداخت بودجه به فدراسیون‌ها چه بوده است؟

رئیس فدراسیون شنا گفت: مشخص نیست بر اساس چه معیاری از سوی مجلس به فدراسیون‌ها بودجه پرداخت شده است.
کد خبر : 653309

محسن رضوانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا - حمیدرضا نقیبی، با اشاره به این موضوع که متر و معیار مجلس شورای اسلامی برای تخصیص بودجه به تعدادی از فدراسیون‌های ورزشی چه بوده، اظهار کرد: خواهش من از تمامی علاقه‌مندان به ورزش به خصوص آنهایی که دارای تخصص هستند این است که نگاه کارشناسی به بودجه اختصاص یافته به تعدادی از فدراسیون‌ها داشته باشند. ارقام متفاوت و نامساوی برای فدراسیون‌ها در نظر گرفته شده و به تعدادی از فدراسیون‌ها هیچ بودجه‌ای داده نشده است. چگونه می‌شود یک فدراسیون ۳۵ برابر فدراسیون دیگر بودجه بگیرد و فدراسیونی باشد که هیچ دریافتی نداشته باشد. بر اساس تبصره ۱۴ این بودجه پرداخت شده اما خط‌کش اندازه‌گیری برای پرداخت چه بوده و چگونه اندازه‌گیری شده که این همه ابهام به دنبال داشته است.


وی ادامه داد: مثال بارز این مثال را می‌توان درباره پدری زد که چند فرزند دارد و می‌خواهد به همه آنها برای داشتن زندگی بهتر کمک کند و به همه بر اساس نیازشان پول می‌دهد، در حالی که هر یک زندگی متفاوتی دارند همسایه به آنها کمک می‌کند بدون آنکه شناختی از شرایط آنها داشته باشد. نماینده مجلس اعلام کرده هر فدراسیونی به آنها مراجعه کرده در فهرست دریافت بودجه قرار گرفته در شرایطی که توجیه مناسبی نیست و فدراسیون‌های المپیکی نظیر بوکس، شمشیربازی و تیراندازی بودجه‌ای نگرفته‌اند. از طرفی به فدراسیون‌هایی که بودجه داده‌اند مبلغ در نظر گرفته شده معیار نامشخصی دارد. چگونه می‌شود فدراسیون تیر و کمان ۱۲ میلیارد تومان، زورخانه‌ای ۱۸ میلیارد تومان، کشتی ۷۰ میلیارد تومان، تکواندو ۲۰ میلیارد تومان و ... بودجه دریافت می‌کند آن وقت شنا، شیرجه و واترپلو که سه رشته زیر نظر یک فدراسیون هستند ۲ میلیارد تومان می‌گیرند. به تنیس روی میز، سوارکاری، دوچرخه‌سواری و هاکی هم ۲ میلیارد تومان پرداخت شده در حالی که تمامی این رشته‌ها با هم متفاوت هستند.


رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو خاطرنشان کرد: تیم ملی واترپلو به زودی برای برگزاری اردوی تدارکاتی در راستای آماده‌سازی بازی‌های آسیایی هانگژو به یونان سفر می‌کند. هزینه‌های اعزام، اسکان و بازگشت این تیم بیش از بودجه در نظر گرفته شده است. پول یک سفر یکی از رشته‌های زیر مجموعه فدراسیون بیش از 2 میلیارد تومان می‌شود و باز هم این سوال ایجاد می‌شود معیار اندازه‌گیری برای پرداخت بودجه از سوی مجلس چه بوده است؟ الکساندر چیریچ سرمربی تیم ملی واترپلو برای مدتی سرمربیگری تیم المپیاکوس را بر عهده گرفت و با تیمش به قهرمانی رسید. این سرمربی صربستانی تا سه سال آینده بهترین مربی واترپلوی جهان است. این انتقاد مطرح شده بود چرا برای مقطعی در کنار ملی‌پوشان واترپلو نبوده است؟ اگر او در ایران بود برای پرداخت دستمزد این مربی شرایط لازم با توجه به بودجه‌های تعیین شده فراهم بود؟ چیریچ خرداد به ایران می‌آید و در کنار شاگردانش که آنها را ثمره حضورش در ایران می‌داند برای موفقیت در بازی‌های آسیایی تلاش خواهد کرد.




بیشتر بخوانید:





رضوانی درباره شرایط ملی‌پوشان شنا و شیرجه برای حضور در بازی‌های آسیایی بیان کرد: تمرینات شناگران از 2 فروردین شروع شده و قرار است متین بالسینی و مهرشاد افقری در مسابقات قهرمانی جهان شرکت کنند. البته تلاش می‌شود تا نمایندگان بیشتری داشته باشیم. هدف اصلی موفقیت در بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های آسیایی هانگژو است. امیدوارم با منطق و انتخاب روش درست اتفاقات خوبی رقم بخورد. در شیرجه نگاه‌مان به آینده است. البته شیرجه روی آینده‌داری داریم که فیلم شیرجه او را برای رئیس کمیته فنی شیرجه آسیا گذاشتم و او این ملی‌پوش کشورمان را استعداد ویژه دانست. پارسا فاخران می‌تواند اتفاقات بسیار خوبی رقم بزند و البته روی استعدادهای دیگری هم برنامه‌ریزی کرده‌ایم، امیدوارم در بازی‌های آسیایی بعدی شاهد شکوفایی آنها در مصاف با رقبای بین‌المللی باشیم.


انتهای پیام/۴۰۴۸/

انتهای پیام/

ارسال نظر