صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
ورود واحد شهرکرد به چهلمین بهار علمی؛

مروری بر ۳۹ سال فعالیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد

تاکنون ۶۰ هزار دانشجو از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد فارغ‌التحصیل شده‌اندرئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: این واحد دانشگاهی اول اردیبهشت ۱۳۶۲ راه‌اندازی شد و از نیمسال دوم سال تحصیلی ۶۵ - ۶۴ با پذیرش ۵۶۸ دانشجو در ۱۱ رشته فعالیت خود را آغاز کرد.
کد خبر : 653211

ابراهیم رحیمی با تبریک سی و نهمین سالروز راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد به خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در شهرکرد گفت: این واحد دانشگاهی اول اردیبهشت ۱۳۶۲ راه‌اندازی شد و از نیمسال دوم سال تحصیلی ۶۵ - ۶۴ با پذیرش ۵۶۸ دانشجو در هشت رشته در مقطع کاردانی و سه رشته در مقطع کارشناسی فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون با حدود ۸ هزار دانشجو در مقاطع دکتری تخصصی، دکتری حرفه‌ای، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی با بیش از ۲۱۷ عضو هیئت علمی تمام‌وقت، ۲۰ عضو هیئت‌علمی نیمه‌وقت و بیش از ۳۰۰ عضو حق‌التدریس در ۱۱۵ رشته آموزشی، فعالیت علمی _ پژوهشی خود را ادامه می‌دهد و تاکنون حدود ۶۰ هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند.


وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد شهرکرد اکنون دارای ۹ دانشکده مصوب دامپزشکی، علوم پزشکی، فنی و مهندسی، علوم‌ پایه، علوم‌انسانی، کشاورزی و صنایع‌غذایی، پردیس اردل، پردیس لردگان و دانشکده مهارت و دو دانشکده غیرمصوب معماری و هنر و معارف‌ اسلامی است.



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزود: این دانشگاه در ۳۹ سال گذشته به سمت تکامل پیش رفته و انتظاراتی که از آن می‌رفته برآورده ساخته و بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری و مردمی است، سهم و نقش انکارناپذیری در آموزش عالی کشور داشته و بار عمده‌ای را از دوش دولت و وزارت علوم در پاسخگویی به نیاز متقاضیان تحصیلات عالی برداشته است و امروزه دارای سرمایه و اندوخته ممتاز بوده و ظرفیت قابل اتکایی برای برنامه‌های پیشرفت ایران اسلامی بوده و از این حیث می‌توان و باید روی این ظرفیت به‌ویژه در تمدن‌سازی نوین اسلامی که مدنظر مقام معظم رهبری است، حساب باز کرد.




بیشتر بخوانید:


دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد | دانشکده‌ها و رشته‌مقطع‌ها


پذیرش ۴۰۰ دانشجوی خارجی از مهر ۱۴۰۱ در دانشگاه آزاد شهرکرد




این مقام مسئول یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بزرگ‌ترین دانشگاه استان چهارمحال و بختیاری است، این دانشگاه از حیث جذب اعضای هیئت‌علمی در مراتب مختلف علمی توسعه و تنوع رشته‌ها، فضاهای آموزشی، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجهز، جذب کارکنان کارآمد، جذب دانشجو و تعداد فارغ‌التحصیلان موفق عمل کرده است و در هرکدام از موارد یادشده شاخص‌ها حکایت از موفقیت این دانشگاه دارد به‌گونه‌ای‌که همواره تعدادی از کارکنان اعم از هیئت‌علمی و غیر هیئت‌علمی در استان و کشور در مصادر و مناصب مهم قرارگرفته‌اند.


رحیمی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد باید در چارچوب انتظارات رهبر معظم انقلاب به سمت تبدیل دانش به ثروت توسعه اقتصاد و تولید دانش‌بنیان پرورش دانشجویان مؤمن و انقلابی پیش برود، این دانشگاه باید بیش‌ازپیش با جامعه و صنعت ارتباط بگیرد و در کشف و حل مسائل جامعه و صنعت استان حضور پررنگ‌تر داشته باشد.



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد بیان کرد: در افق پنج‌ساله گسترش رشته‌ها با توجه به آمایش سرزمینی توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید علم نافع در قالب طرح‌ها و مقالات و کتب گفتمان‌سازی در چارچوب تحقق تمدن نوین اسلامی، استفاده از امکانات در حل مسائل روز استان و کشور فعالیت‌های فرهنگی فاخر و تأثیرگذار، چشم‌انداز دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری خواهند بود.


این مسئول گفت: در این راستا توجه به رفاه و معیشت کارکنان و تأمین نیازمندی‌های دانشجویان از قبیل ارتقای کمی و کیفی خوابگاه‌ها و وسایل ایاب و ذهاب سلف و .... و تجهیزات آموزشی و ارتقای استادان هم بخش دیگری از چشم‌انداز دانشگاه آزاد اسلامی در افق پنج ساله است.


رحیمی اظهار کرد: در مدت فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی سعی بر آن بوده که نیازهای آموزشی استان چهارمحال و بختیاری ارزیابی و رشته‌های متناسب در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد راه‌اندازی شود به‌ویژه با تحولی که در معاونت سما انجام گرفته و تمرکز بر رشته‌های مهارتی مورد نیاز صورت گرفت با دستگاه‌های مختلف تفاهم‌نامه تنظیم شد.


وی یادآور شد: فعالیت‌هایی که به‌تازگی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد انجام‌گرفته عمدتاً با اتکا به برخورداری از اعضای هیئت‌ علمی و کارکنان باانگیزه در رشته‌های مختلف بوده که برای نمونه می‌توان مزرعه آموزشی تحقیقاتی دانشگاه و گاوداری صنعتی و مراکز درمانگاهی دام و ... را ذکر کرد. در رشته عمران با برخورداری از کارگاه‌های مجهز و در رشته‌های علوم‌پایه با برخورداری از آزمایشگاه‌های پیشرفته در رفع نیازهای آموزشی و تجاری استان و حتی استان‌های هم‌جوار کوشا و مؤثر بوده‌ایم و قصد توسعه این رویکرد را داریم.



رحیمی گفت: در راستای برنامه‌های ابلاغی سازمان ارتباطات خوبی با بخش صنعت برقرارشده است چه از حیث آموزش موردنیاز آنها چه از حیث مسائل و مشکلات آنها که نیاز به کار پژوهشی دارند و روند طرح‌های برون دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان رو به رشد بوده و در برخی از رشته‌ها ازجمله صنایع غذایی شاهد انعقاد قراردادهای پژوهشی قابل‌توجهی بوده‌ایم که امیدواریم بتوانیم از جهات مختلف به تقویت دانش در تولیدات استان و کشور بیفزاییم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد افزود: بیش از ۱۰۰ رشته در مقاطع و رشته‌های مختلف از کاردانی تا دکتری تخصصی این دانشگاه فعال است و بیش از ۶۰ هزار دانشجو تاکنون از این مجموعه جامع آموزشی در استان فارغ‌التحصیل شده‌اند که بسیاری از این فارغ‌التحصیلان از مدیران عالی‌رتبه کشور هستند.




بیشتر بخوانید:


جزئیات حضور دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در رویداد ملی گام دوم


دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد سال ۱۴۰۰ را چگونه سپری کرد؟




رحیمی بیان کرد: اگر دستاوردهای سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی را در سه حوزه فرهنگی دانشجویی، آموزشی و پژوهشی تقسیم‌بندی کنیم، در حوزه فرهنگی در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف افزایش فضای معنوی در ساخت برنامه‌های علمی، فرهنگی و آموزشی رتبه نخست لیگ ورزش ورزش‌های همگانی کشور را میان ۳۱ استان در دو واحد مستقل کسب کردیم. کسب رتبه برتر فرهنگی میان ۳۱ استان، برگزاری رویداد دختران انقلاب در راستای بیانیه گام دوم، شبکه‌سازی فرهنگی استادان و کارکنان و دانشجویان، تلاش برای حاکمیت قرآن و اهل‌بیت بر فضای دانشگاه، اجرای موفق مرحله نخست و دوم اندیشه تمدن ساز، برگزاری دوره‌های تفسیر قرآن تفسیر نهج‌البلاغه و تبیین احکام شرعی، توزیع بسته‌های معیشتی به دانشجویان و خانواده‌های کمتر برخوردار در چند مرحله، جشنواره زمستان بهار دل‌ها با حضور ۸ هزار ساعت برای استادان و کارکنان و دانشجویان، راه‌اندازی دبیرخانه مهدویت، برگزاری دوره‌های تخصصی مهدویت و اهتمام به فرمایش مقام معظم رهبری نسبت به جهاد تبیین و تشکیل کارگروه‌های تخصصی در سه حوزه استادان کارکنان و دانشجویان نیز ازجمله فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه فرهنگی دانشگاه است.



این مقام مسئول اظهار کرد: در حوزه آموزشی و تحصیلات تکمیلی هم سال ۱۴۰۰ موفق به کسب امتیازات برای راه‌اندازی ساختارهای سازمانی برای جذب دانشجویان بین‌المللی، جذب دانشجوی غیرایرانی از کشور هند، عراق و افغانستان، افزایش ۲۱.۱ درصدی جذب دانشجو در مقاطع مختلف دانشگاه، کیفیت‌بخشی قابل‌ملاحظه و محسوس در سیستم اداری آموزشی دانشگاه با توجه به وضعیت موجود، افزایش ۵ رشته در مقاطع مختلف ارشد و دکتری و ۶ رشته فنی و مهارتی بر اساس آمایش سرزمینی، راه‌اندازی چهار رشته دکتری تخصصی و هفت رشته در حوزه بهداشت و پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، راه‌اندازی رشته پزشکی در سال ۱۴۰۴ در صورت تأمین زیرساخت‌های دانشگاه آزاد با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شدیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد مطرح کرد: در حوزه پژوهش و فناوری نیز می‌توان چاپ ۲۷۰ مقاله در مجلات معتبر خارجی، کسب رتبه نخست جشنواره ملی ایثار توسط دانشجویان، شناسایی و معرفی چهار نفر از استادان دانشگاه جزء دو درصد دانشمندان برتر جهان، کسب رتبه پنجم باشگاه پژوهشگران جوان میان ۳۰۰ واحد دانشگاهی، ارتقای مرکز تحقیقات تغذیه و محصولات ارگانیک از سطح سه به سطح یک، ارتقای مرکز تحقیقات گیاهان دارویی از سطح سه به سطح دو، کسب مجوز مرکز تحقیقات انرژی، ثبت سرای نوآوری صنایع غذایی و گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، ایجاد دبیرخانه رویداد گام دوم دانشگاه با هدف بهره‌گیری و جذب پژوهشگران فناور و نخبگان و ایده‌پردازان را ازجمله افتخارات پژوهشی این دانشگاه در یک سال گذشته ذکر کرد.







انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر