ثبت ۱۳ گروه پژوهشی در سامانه گام دوم توسط دانشگاه آزاد دماوند
محمود صفری در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با تشریح فعالیتها، توانمندیها و برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به منظور حضور در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این دانشگاه بلافاصله بعد از ابلاغ بخشنامه رویداد به تشکیل کارگروه رویداد ملی گام دوم اقدام کرد و برنامهها و رویدادهای موردنظر در دانشگاه و شهرستان دماوند برنامهریزی شد.
بیشتر بخوانید:
رویداد ملی گام دوم؛ فرصت سرمایهگذاری و حمایت فناورانه
معرفی ۲۸ شرکت دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی فارس به رویداد ملی گام دوم
فعالیت دانشگاه آزاد خوزستان در رویداد ملی گام دوم با شناسایی ۵۳۲ تیم
جزئیات کارنامه دانشگاه آزاد در سیستان و بلوچستان برای ورود به رویداد گام دوم
وی اضافه کرد: برپایی رویداد «ایده شو» یلدای کارآفرینی، رویداد کارآفرینان و صنایع خلّاق شهرستان دماوند با همکاری فرمانداری و شهرداری شهرستان دماوند و چالش هوشمندسازی خدمات شهری ازجمله برنامههای انجام شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در راستای رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند درباره اینکه چه تعداد گروه و زیرساخت پژوهشی، ایده و استارتآپ، شرکتهای فناور و خلاق و ... از واحد دماوند در سامانه رویداد ملی گام دوم ثبت شده است؟ پاسخ داد: نتایج رویدادها و برنامههای برگزار شده منجر به جذب و معرفی ۱۳ گروه و زیرساخت پژوهشی، هفت ایده و استارتآپ، دو هسته و دو واحد فناور و یک شرکت دانشبنیان شد که منتظر اعلام نتایج داوری برای شرکت در این رویداد هستیم.
صفری در پاسخ به سؤال دیگر مبنی بر اینکه در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ و تأکید دکتر طهرانچی در بهکارگیری ظرفیتهای دانشگاه و اجرای برنامهها براساس این شعار، توانمندیهای واحد دماوند را چگونه ارزیابی میکنید؟ گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دماوند از ظرفیتهای نرمافزاری و سختافزاری مناسب برخوردار است.
شرایط مناسب واحد دماوند برای انجام برنامههای دانشبنیان و کارآفرینی
وی تبیین کرد: وجود مراکز نوآوری و تحقیقاتی فعال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به همراه امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی مناسب، اعضای هیئت علمی توانمند و وجود دانشجویان تحصیلات تکمیلی در ۶ رشته شرایط مناسبی را برای این دانشگاه به منظور انجام برنامههای حوزه دانشبنیان و کارآفرینی ایجاد کرده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند یادآور شد: این دانشگاه در راستای تحقق بخشی به منویات مقام معظم رهبری و شعار «تولید دانشبنیان اشتغالآفرین» برنامههای متنوعی را تهیه و در دست اقدام دارد که ازجمله آنها میتوان جذب اعضای هیئت علمی و دانشجویان فناور و کارآفرین این دانشگاه برای استقرار در سرای نوآوری، توانمندسازی هستهها، شرکتهای فناور و دانشبنیان مستقر در سرای نوآوری و مرکز رشد، ترویج فرهنگ نوآوری و کارآفرینی دانشبنیان، همکاری با شهرکهای صنعتی شهرستان در راستای رفع مشکلات، موانع تولید، مشارکت دانشگاه با فرمانداری شهرستان دماوند در فعال کردن ظرفیتهای مغفول محورهای پیشران سند چشمانداز را ذکر کرد.
به گزارش آنا، اوایل آبان ۱۴۰۰ روحالله دهقانی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد فعالیت این دانشگاه، برگزاری رویدادی ملی با عنوان «گام دوم» را مطرح کرد و این پیشنهاد آذر ۱۴۰۰ در جلسه شورای دانشگاه مطرح و به تصویب اعضا رسید و به دنبال آن بخشنامه مربوط دی ۱۴۰۰ به رؤسای استانی دانشگاه در سراسر کشور ابلاغ شد تا همه یکدست برای این رویداد مهم آماده شوند.
بیشتر بخوانید:
نمایش محصول ۷ گروه پژوهشی دانشگاه آزاد تاکستان در رویداد ملی گام دوم
معرفی ۹۶ ایده و استارتآپ از استان مرکزی به رویداد ملی گام دوم
پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج راهاندازی میشود
نمایش محصول ۷ گروه پژوهشی دانشگاه آزاد تاکستان در رویداد ملی گام دوم
رویداد ملی گام دوم از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی به منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار یکهزار گروه پژوهشی و زیرساخت، یکهزار ایده و استارتآپ و یکهزار شرکت فناور و خلّاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی است تا تیمهای راهیافته به این رویداد، ایدههای فناورانه و محصولات دانشبنیانی خود را به بزرگترین صنایع کشور، صندوقهای سرمایهگذاری، شتابدهندههای خصوصی و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه برای جذب تسهیلات و سرمایهگذاری عرضه کنند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/