صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۷ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
ظهور دانشگاه فناور در گام دوم(۱۴)/ اکبری‌زاده در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد؛

جزئیات کارنامه دانشگاه آزاد در سیستان و بلوچستان برای ورود به رویداد گام دوم

ثبت ۱۶۸ ایده، زیرساخت و صنایع خلاق در سامانه رویدادرئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: ۸۱ ایده، زیرساخت و صنایع خلاق از واحد زاهدان و ۸۷ ایده، زیرساخت و صنایع خلاق از پنج واحد دانشگاهی استان در رویداد ملی گام دوم حضور خواهند داشت.
کد خبر : 652339

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ اوایل آبان ۱۴۰۰ روح‌الله دهقانی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد فعالیت این دانشگاه، برگزاری رویدادی ملی با عنوان «گام دوم» را مطرح کرد و این پیشنهاد آذر ۱۴۰۰ در جلسه شورای دانشگاه مطرح و به تصویب اعضا رسید و به دنبال آن بخشنامه مربوط دی ۱۴۰۰ به رؤسای استانی دانشگاه در سراسر کشور ابلاغ شد تا همه یکدست برای این رویداد مهم آماده شوند.


رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی به منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار یک‌هزار گروه پژوهشی و زیرساخت، یک‌هزار ایده و استارت‌آپ و یک‌هزار شرکت فناور و خلّاق برنامه‌ریزی شده است.




بیشتر بخوانید:


رویداد ملی گام دوم؛ فرصت سرمایه‌گذاری و حمایت فناورانه


نمایش محصول ۷ گروه پژوهشی دانشگاه آزاد تاکستان در رویداد ملی گام دوم


معرفی ۹۶ ایده و استارت‌آپ از استان مرکزی به رویداد ملی گام دوم


پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج راه‌اندازی می‌شود




رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی است تا تیم‌های راه‌یافته به این رویداد، ایده‌های فناورانه و محصولات دانش‌بنیانی خود را به بزرگ‌ترین صنایع کشور، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، شتاب‌دهنده‌های خصوصی و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه برای جذب تسهیلات و سرمایه‌گذاری عرضه کنند.


رویداد ملی گام دوم از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.


خبرنگار خبرگزاری آنا در سلسله گزارش‌ها و گفت‌وگوهایی فعالیت‌های علمی و عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های کشور به منظور حضور در رویداد گام دوم را بررسی کرده است که در این شماره گفت‌وگو با مسعود اکبری‌زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و رئیس ستاد رویداد گام دوم در این استان را می‌خوانیم.


مسعود اکبری‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح توانمندی‌ها، فعالیت‌ها و برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به منظور حضور در رویداد ملی گام دوم دانشگاه اظهار کرد: برنامه‌های برگزار شده در سال ۱۴۰۰ در واحدهای مختلف دانشگاهی استان شامل واحدهای زاهدان، زابل، ایرانشهر، چابهار و خاش، شامل برگزاری سه ایده‌آرا در حوزه‌های عمران و معماری، فرهنگی و کسب و کارهای خانگی و یک استارت‌آپ در واحد چابهار است.(بیشتر بخوانید)


وی ادامه داد: واحدهای دانشگاهی ایرانشهر، خاش، زابل و سراوان هرکدام یک ایده‌آرا در حوزه‌های مختلف داشته‌اند، یک استارت‌آپ استانی و وبینار با عنوان خلاقیت و ایده‌پردازی با محتوای چگونه به ایده جذاب برسیم، تفکر همگرا و واگرا، تکنیک اسکمپر و توفان فکری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد که در این برنامه‌ها، ایده‌ها و طرح‌های فناورانه برتر انتخاب شدند.


سرپرست دانشگاه آزاد زاهدان بیان کرد: ایده ساخت توربین بادی، تراش سنگ‌های قیمتی، بافت بالشت طبی گیاهی ابریشم، فرآوری گیاه آلوئه‌ورا، تولید محصولات آرایشی از منابع گیاهی و از ایده‌های انتخابی برای حضور در رویداد گام دوم هستند. این تیم‌ها در مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه‌ها مستقر شدند و واحدهای دانشگاهی تجهیزات و امکانات لازم برای تهیه محصول اولیه آنها را برای ارائه در نمایشگاه رویداد گام دوم که خرداد ۱۴۰۱ برگزار می‌شود در اختیارشان قرار داده است.


ثبت ۱۶۸ ایده، زیرساخت و صنایع خلاق دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان در رویداد


اکبری‌زاده در پاسخ به این پرسش که در مجموع (استان) و به تفکیک واحدهای دانشگاهی استان با چه تعداد گروه و زیرساخت پژوهشی، ایده و استارت‌آپ، شرکت‌های فناور و خلاق و ... در رویداد گام دوم دانشگاه حضور خواهند داشت؟ متذکر شد: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با توجه به برگزاری استارت‌آپ ویکند استانی، تعداد ۳۸ ایده استارت‌آپی، ۱۳ ایده در زمینه صنایع خلاق و ۳۰ زیرساخت معرفی و در سایت رویداد ثبت شدند.


وی اضافه کرد: در واحدهای دانشگاهی استان با برگزاری ایده‌آراها، تعداد ایده‌ها و زیرساخت‌های برتر جمع‌آوری شده به این شرح است که واحد ایرانشهر ۱۳ ایده و پنج زیرساخت، واحد سراوان دو ایده و سه زیرساخت، واحد خاش ۶ ایده و پنج زیرساخت، واحد چابهار ۱۰ ایده و سه زیرساخت و واحد زابل با ۲۷ ایده و هشت صنعت خلاق و پنج زیرساخت در رویداد ملی گام دوم حضور خواهند داشت.




بیشتر بخوانید:


نمایش محصول ۷ گروه پژوهشی دانشگاه آزاد تاکستان در رویداد ملی گام دوم


دانشگاه آزاد اسلامی اهر با ۲۸ برنامه علمی آماده ورود به رویداد گام دوم + جدول برنامه‌ها


بارگذاری ۳۸۳ برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی البرز در سامانه رویداد گام دوم + جدول




رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در ارزیابی خود از توانمندی‌های این استان در راستای تحقق شعار سال با عنوان «تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین» و تأکید دکتر طهرانچی در به‌کارگیری ظرفیت‌ها و اجرای برنامه‌ها براساس این شعار توضیح داد: برنامه‌های آتی واحدهای دانشگاهی استان شامل برگزاری دوره دیجیتال مارکتینگ با عنوان ایده تا خلاقیت، ایده‌آرای خلاقیت ناب، ایده‌آرا در حوزه سلامت، راه‌اندازی پالایشگاه تخم‌مرغ خزک -که در فاز اول استحصال آنتی‌بادی از تخم‌مرغ انجام می‌شود-، استفاده از برگ خشک اکالیپتوس برای درمان کرونا و ... است.


اکبری‌زاده ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های منطقه و استان سیستان و بلوچستان و نتایج برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در آینده تعدادی شرکت فناور و خلاق خواهیم داشت که براساس منویات مقام معظم رهبری این شرکت‌ها با کمک واحدهای دانشگاهی در استان به سمت دانش‌بنیان شدن سوق داده خواهند شد که امید است به پیشرفت سیستان و بلوچستان در زمینه اشتغال‌زایی، تولید محصولات، دانش و فناوری کمک شود.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر