صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۳ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱
امیر سیاری:

جذب کیفی دانشجو از اولویت‌های آموزشی ارتش است/اجرای برنامه‌های دفاعی در حوزه دانش‌بنیان

معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: جذب کیفی دانشجو از اولویت‌های آموزشی ارتش است و در دانشگاه‌های نظامی، پژوهش‌های متعددی انجام می‌شود.
کد خبر : 652331

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش در نهمین جلسه قرارگاه جهادی ارتش که با هدف جهت‌گیری مطلوب به سمت توسعه و پیشرفت در حوزه‌های علمی و دانش‌بنیان و در راستای سیاست‌های تعیین شده ارتش و نیروهای مسلح برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مسائل مهمی که امروز در ارتش دنبال می‌کنیم و به صورت قرارگاهی کار را پیش می‌بریم، مباحث علمی و پژوهشی با تشکیل قرارگاهی تحت عنوان قرارگاه جهاد علمی است.


وی با اشاره به مأموریت ارتش در دفاع از تمامیت ارضی، استقلال و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: برای اینکه ارتش بتواند مأموریتش را به خوبی انجام دهد، باید تهدیدات را بشناسد. تهدیدات امروز و آینده متفاوت هستند و با توجه به رشد علم و فناوری‌های روز، به ویژه در بحث سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پیشرفت‌های جهشی زیادی ایجاد شده و بنابراین باید در بحث‌های علمی با قدرت و جدیت کار کرد و تهدیدات و فناوری‌های روز را شناخته و به آن دسترسی پیدا کرده و تجهیزات‌مان را منطبق با آن‌ها تولید کنیم.


معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه در دانشگاه‌های افسری، ما مدیران و افسرانی را پرورش می‌دهیم که آینده ارتش را تأمین می‌کنند، خاطرنشان کرد: جذب کیفی دانشجو از اولویت‌های آموزشی ارتش است و در این دانشگاه‌ها، پژوهش‌های متعددی انجام می‌شود و نظام مسائل را داریم که در آن تمام مسائل، مشکلات و نیازمندی‌هایی که برای آینده نیاز داریم در این نظام مطرح و برای تحقیق و بررسی به اساتید و دانشجویان واگذار می‌شود.


وی ادامه داد: پژوهش‌های صورت گرفته به عنوان پژوهش‌های کاربردی و دانش بنیان در اختیار نیروهای چهارگانه ارتش قرار می‌گیرد و در موضوعات صنعتی روی آن‌ها کار شده و به تولیدات و تجهیزات دفاعی، امکانات و نرم افزارها و دیگر ابزارهای ارتش که در آینده مورد نیاز نیروهای مسلح کشورمان تبدیل می‌شوند.


وی گفت: با توجه به نامگذاری سال، ارتش جمهوری اسلامی ایران حتماً تلاش خواهد کرد در بحث دفاع دانش بنیان برنامه‌های متعدد و گسترده‌ای را به مورد اجرا بگذارد. امروز نیز در موضوع کار ما در نهمین جلسه قرارگاه جهاد علمی ارتش، بررسی پژوهش‌های کاربردی و نظام مسائل بود و با تقسیم کاری که به دانشگاه‌هایمان سپرده‌ایم تمام تلاشمان این است در حوزه‌های دانش بنیان حرکت موثر، علمی و عمیقی انجام شود که ان شاءالله بتوانیم شاهد اجرای مقتدرانه ماموریت‌ها در آینده باشیم.


گفتنی است، در ادامه این جلسه، معاون هماهنگ کننده ارتش ضمن رونمایی از دستاوردهای اخیر علمی و دانش بنیان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش از نمایشگاه کتاب، تألیفات و پروژه‌های علمی، تحقیقاتی و پژوهش محور این دانشگاه بازدید کرد.


انتهای پیام/۴۱۶۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر