صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۹ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
ظهور دانشگاه فناور در گام دوم(۹)/ کلانتری در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛

بارگذاری ۳۸۳ گروه در سامانه رویداد گام دوم توسط دانشگاه آزاد اسلامی البرز+ جدول

رئیس ستاد رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز گفت: برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی نشان از تغییر رویکرد این دانشگاه از آموزش‌محوری به مسئله‌محوری و رفع مشکلات جامعه و صنعت در همه زمینه‌های علمی، پژوهشی، صنعتی، کشاورزی، اقتصادی و فرهنگی دارد.
کد خبر : 651935

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی به منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی است تا تیم‌های راه‌یافته به این رویداد، ایده‌های فناورانه و محصولات دانش‌بنیانی خود را به بزرگ‌ترین صنایع کشور، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، شتاب‌دهنده‌های خصوصی و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه برای جذب تسهیلات و سرمایه‌گذاری عرضه کنند.




بیشتر بخوانید:


رویداد ملی گام دوم؛ فرصت سرمایه‌گذاری و حمایت فناورانه




رویداد ملی گام دوم از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.


اوایل آبان ۱۴۰۰ روح‌الله دهقانی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد فعالیت این دانشگاه، برگزاری رویدادی ملی با عنوان «گام دوم» را مطرح کرد و این پیشنهاد آذر ۱۴۰۰ در جلسه شورای دانشگاه مطرح و به تصویب اعضا رسید و به دنبال آن بخشنامه مربوط دی ۱۴۰۰ به رؤسای استانی دانشگاه در سراسر کشور ابلاغ شد تا همه یکدست برای این رویداد مهم آماده شوند.


خبرنگار خبرگزاری آنا در سلسله گزارش‌ها و گفت‌وگوهایی فعالیت‌های علمی و عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های کشور به منظور حضور در رویداد گام دوم را بررسی کرده است که در این شماره گفت‌وگو با حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و رئیس ستاد رویداد گام دوم در این استان را می‌خوانیم.


کلانتری درباره رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این رویداد همگام با گام دوم انقلاب اسلامی برای ایجاد یک تحول اساسی در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در این دانشگاه مردمی و اسلامی آغاز شده است، تحولی که نشان از تغییر رویکرد دانشگاه از آموزش‌محوری به مسئله‌محوری و رفع مشکلات جامعه و صنعت در همه زمینه‌های علمی، پژوهشی، صنعتی، کشاورزی، اقتصادی و فرهنگی دارد.



وی افزود: رویداد ملی گام دوم دانشگاه با هدف ایجاد بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان دانشگاه در چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌ریزی شده است.


رئیس ستاد رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ادامه داد: استان البرز با برخورداری از ۲۵ شهر، منطقه و ناحیه صنعتی، فعالیت بیش از ۴۰ مؤسسه ملی تحقیقاتی و پژوهشی، سه پارک علم و فناوری به همراه ۱۱ مرکز رشد فعال،۳ هزار و ۵۰ واحد صنعتی و تولیدی، کریدور ارتباطی با ۱۴ استان غربی، شمالی و دارا بودن مناطق زیبای گردشگری، همجواری با پایتخت و برخورداری از کارآفرینان و شتاب‌دهنده‌ها و... به‌عنوان قطب علم و فناوری کشور محسوب می‌شود.


کلانتری اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با دو واحد دانشگاهی و یک مرکز، فعالیت دو سرای نوآوری، سه مرکز رشد، چهار مرکز تحقیقاتی و فعالیت ۵۵۰ عضو هیئت علمی با تشکیل ستاد استانی و واحدی برنامه‌ریزی برای حضور پررنگ استان البرز در این رویداد گام برداشته است و با برگزاری ۲۱ رویداد فناورانه بیش از ۴۰۰ درخواست به دبیرخانه واحدهای دانشگاهی و استان ارسال شد که در کمیته‌های استانی بررسی و در نهایت بعد از تأیید، تعداد ۳۸۳ مورد در سامانه رویداد بارگذاری شد، حضور در نمایشگاه و ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، اختراعات و محصولات فناورانه مراکز تحقیقاتی و واحدهای فناور جزء برنامه‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در زمان برگزاری رویداد در خرداد ۱۴۰۱ است.
وی مطرح کرد: در جدول زیر در مجموع(استان) و به تفکیک واحدهای دانشگاهی استان تعداد گروه و زیرساخت پژوهشی، ایده و استارت‌آپ، شرکتهای فناور و خلاق و ... که در رویداد گام دوم دانشگاه حضور دارند اطلاع‌رسانی شده است.




این مسئول در پاسخ به این پرسش که در راستای تحقق شعار سال با عنوان «تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین» و تأکید دکتر طهرانچی در به‌کارگیری ظرفیت‌های دانشگاه و اجرای برنامه‌ها بر اساس این شعار، توانمندی‌های استان متبوع خود را چگونه می‌بینید؟، پاسخ داد: مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر تأکید ویژه‌ای بر رونق تولید و مانع‌زدایی از تولید و رونق اقتصادی داشته‌اند و این امر بیانگر اهمیت تولید است؛ چراکه ایشان تولید ملی را راه اصلی عبور از دشواری‌های اقتصادی می‌دانند و به همین دلیل هم تأکید دارند که تولید باید اشتغال‌آفرین و دانش‌بنیان باشد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز اضافه کرد: از آنجا که اتکای تولید دانش‌بنیان به دانش جدید و پیشرفت‌های علمی بوده این موضوع وظیفه دانشگاه‌ها را سنگین‌تر می‌کند، اکنون دانشگاه‌های نسل سوم زیست‌بوم آموزش، پژوهش، فناوری، نوآوری و کارآفرینی را در استان‌ها تشکیل داده‌اند و در این راستا احساس مسئولیت و تقویت روحیه جهادی لازم و رمز موفقیت دانشگاهی تفکر و جهادی عمل کردن است.


کلانتری ادامه داد: از طرفی استان البرز قطب علم و فناوری، پزشکی، سرم‌سازی، صنایع کشاورزی و تبدیلی، صنایع غذایی و قطب تولید قطعات خودرو کشور است، بر همین اساس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در راستای تحقق شعار سال بر اساس سند آمایش استان و در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مرکز معماری و بازآفرینی شهری، ایجاد خانه خلاق در حوزه‌های مختلف، مجتمع علمی و تحقیقاتی علوم و فناوری‌های نوین کشاورزی و منابع طبیعی، ایجاد سرای نوآوری سلامت کار، ایجاد سرای نوآوری محصولات سبز، سرای نوآوری محصولات دامی ارگانیک با توجه به توان کشاورزی استان البرز، ایجاد مرکز تعالی کسب و کار با رویکرد عارضه‌یابی، آموزش و مشاوره، ایجاد برج فناوری برای استقرار دفاتر شرکت‌ها برای افزایش ارتباط دانشگاه با صنعت و صاحبان مشاغل، ارتقای پژوهشکده‌ها به پژوهشگاه، ایجاد پژوهشکده‌های جدید، تقویت مرکز رشد دانشگاه، ایجاد پژوهشکده صنایع غذایی، اجرای پژوهش‌های تقاضامحور، سرمایه گذاری و حمایت از شرکت‌های نوپا را مد نظر قرار داده است.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر