صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱

مصرف چه محصولاتی برای مقابله با ریزگردها توصیه می‌شود؟ / برای کاهش اثرات گرد و غبار، میوه و سبزی بخورید

در حالی که شاخص‌های آلودگی هوای تهران همچنان در شرایط ناسالم قرار دارد و گرد و غبار، فضای شهر را در بر گرفته است، تغذیه سالم برای کاهش آثار و عوارض منفی ناشی از آلاینده‌ها بر شهروندان و سلامت آنها از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
کد خبر : 651557

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، کارشناسان و متخصصان تغذیه معتقدند، مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان مانند میوه‌ها و سبزیجات تازه با آثار سم‌زدایی و تقویت سیستم ایمنی، نقش به سزایی در مقابله با آسیب‌های ناشی از گرد و غبار و آلودگی هوا بر سلامت بدن دارند.


این کارشناسان توصیه می‌کنند، محصولات حاوی ویتامین C همچون انواع مرکبات، فلفل دُلمه سبز، انواع کلم، گوجه فرنگی، سبزیجات برگ سبز، کیوی، طالبی و توت فرنگی که سبب تقویت سیستم ایمنی می‌شوند، در شرایط آلودگی هوا مصرف شود.


محصولات دارای ویتامین A نظیر هویج، کدو حلوایی، اسفناج، گوجه فرنگی، انواع کلم، طالبی، موز و فلفل دُلمه رنگی نیز در تقویت سیستم ایمنی نقش دارد و مصرف این محصولات در شرایط گرد و غبار، مورد توصیه متخصصان تغذیه هستند.


گفتنی است، نوشیدن شیر و مصرف لبنیات، ماهی و غذاهای حاوی اُمگا ۶ و همچنین، خوردن سیب تازه از تأثیر قابل توجهی در کاهش آثار و عوارض سوء گرد و غبار بر سلامت افراد برخوردار است.


انتهای پیام/۴۱۷۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر